Şimdi Ara

+4 OCTAGON SHIELD DD 32 IN XIGENON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu item xigenon da ne kadar eder sizce we 300 m + +9 wood staff werim mi buna ?

• ßune simdi!..
  • yaw noldu gece gece bi takas da yardım istiom kardes yasak mıydı daha önce bir cok kere yardım almıstım kimse de böle bi tepki wermedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldBow

yaw noldu gece gece bi takas da yardım istiom kardes yasak mıydı daha önce bir cok kere yardım almıstım kimse de böle bi tepki wermedi

ıteme bune şimdi demiş olmasın
  • quote:

yaw noldu gece gece bi takas da yardım istiom kardes yasak mıydı daha önce bir cok kere yardım almıstım kimse de böle bi tepki wermedi

Yardım almanı demiorum bu dediqin item ne oluyor OCTAGON SHILED die bi itemmi geldi ilk defa duyuyorum!..
  • ya pardon o zaman yanlıs algıladım ya bi tane böle gri sarı bi shield genellikle gri sarı bi şerit filan war bombeli kücük biraz hadi orta diyelim 96 str istiyo iste böle bi shield dd 32 ne kadar eder sizce ?
  • Sen kesin 70+ kalkanını diosun tarifine göre o var OCTAGON ise kesin charin ismidir o kalkan trade yapılmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw kardes bildiin octagon shield yau hic mi görmedin saka mı yapıon anlamadım ki 70+ kalkanıyla alakası yok boyutları belki uyusuyo ama tipinin alakası yok yani annadın ?
  • quote:

yaw kardes bildiin octagon shield yau hic mi görmedin saka mı yapıon anlamadım ki 70+ kalkanıyla alakası yok boyutları belki uyusuyo ama tipinin alakası yok yani annadın ?

ßelki görsem tanırım ama isminden bisi anlamadim anlamadiqima görede kesin ßiforst itemidir!..
  • pek sanmıyorum ama bi ihtimal verirler dd nin drobu kalktı değil mi?
  • ya sen boswer seklini bifrost deilde eskiden cıkan bi kalkan dd 32 str de 96 istien bi kalkan kac para eder bu xigenon da ? 300 m + +9 wood staff werem mi ???
  • Hmm simdi anladim Ronarka gectik rare DD leri unuttuk Ama Wood +9 ve 300m verilmez o sölim!..
  • ama dd 32 kalkanlar gördüm 999 a koymus lar 900 filan hep :S ??
  • çok pahalı çoook
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaqqeR

Sen kesin 70+ kalkanını diosun tarifine göre o var OCTAGON ise kesin charin ismidir o kalkan trade yapılmaz

Yok bea orc watcher den de çıkıo o ama dd 32lisini ilk duydum nerden düşürdün ? söle de bizde düşürelim

• WOOD +9 ne kadarki X'de.. ßen ronarka gectigim icin oranın piyasayı unuttum gerci coktan degismistir ama!..
  • yaw beyler herkes farklı bise dio cıldırcam napam x te 9 wood 200 m edio bide 300-350 fln wercem iste napaaaam dd 32 bu boru deil ki napam ???
  • quote:

yaw beyler herkes farklı bise dio cıldırcam napam x te 9 wood 200 m edio bide 300-350 fln wercem iste napaaaam dd 32 bu boru deil ki napam ???

Kalkan 999 dan konuluo dion wood +9 200m diosun 350 alcam dion bide hersey ortada!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 5 Temmuz 2007; 3:51:25 >
  • yaw ama octagon deil onlar onun icin aynısını görsem 999 a nese nese kardes yardımın icin saol naparsk yaparz artk kısmet
  • Wer gitsin ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.