Şimdi Ara

4 ohm 3 watt hoparlör için amfi önerisi(TDA2822M Yapıldı.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
1
Favori
24.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: certy

quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Herhangi bir fırça.

Tamam

Bazı delikler tam belli olmuyor sorun olur mu?

2-Cd kalemi ile üzerinden geçeyim mi?

CD kalemi ile üzerinden geçebilirsin. Zararlı olmasa da tam çıkmayan yerler var. Deliklerin belli olmaması sorun değil. Yalnız delikleri dikkatli delmen lazım.

bisey dicem bağlantı için kullandığımız kablo fark edermi normal tel kablo ile bağliyimmi yoksa bu şeylerdenmi aliyim kulaklık kablolarından hani mavi yeşil oluyo çok ince.

ayrıca potu devreye takalım çünkü kablo uzatmak istmeiyorum istersemde kabloları devreden çekerim sana zahmet olucak ama :D çünkü nasıl tkaılacağını bir türlü anlamadım ve kafam karışık :D

Yarına kadar bekleyeceksin o zaman. 3.5 mm jak kablolardan al.

bekleriz

• Buda breadboarddayken çektiğim video koyayaım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansevke -- 8 Ağustos 2012; 3:33:06 >
  • Arkadaşlar iğne ve kalemin uç kısmının yardımı ile tüm değen yollar ayırdım ve büyüteç ile kontrol ettim değen yer yok gibi.

Bazı yerlerin üzerinden kalem ile geçtim ancak çok fazla iç kısımları ellemedim elim kayar bozulur diye

Arkadaşlar aside atmadan önceki son halinin resimleri bunlar.Sizce bir sorun var mı yoksa artık aside atayım mı?

• quote:

Entegrenin altından geçen ince yollar yine temas ediyor gibi. Oraya son düzenlemeyi yapıp at asite.

Dediğin yollar şu 3 tane yan yana yol olan yer mi?
  • quote:

Evet.

Demiyor gibi ama yeniden kontrol ederim

3 kapak tuz ruhu + 1 kapak perhidrol mü kullanayım?
  • quote:

Evet.

Perhidrol % kaçlık olsun?
  • quote:

Olabildiğince yüksek olsun.

Tamam sağol

Aklıma takılan bir soru var ama videoları izledim , resimlere baktım ama anlayamadım.

Plaketi asitten ne zaman çekeceğimizi nasıl anlıyoruz?
  • quote:

Açıkta kalan bakırlar eridiği zaman. Ara ara resim koy, çıkaracağın zaman söylerim.

Adamlar 20 saniye dursun diyorlar ama ortalama kaç dakika durmalı
  • quote:

Benim 1 gün beklediğim olmuştur.

Çok durursa zararı olur mu?
  • quote:

Tamamı erir. Bekleme süresi perhidrol ve tuz ruhuna bağlı.

Sen ne zaman asitten alacağını nasıl anlıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdogan80 -- 8 Ağustos 2012; 15:08:37 >
  • quote:

Bakırın eridiği belli oluyor zaten. Bakırlı taraf, bakırsız tarafın rengini alıyor.

Asit yeşil renk alınca çıkarsam olur mu?
  • quote:

Asit zaten plaket tam erimeden yeşilleşmeye başlıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_9720955/tm.htm bu adresteki resimlere bakınca biraz anladım.

Ben sana o zaman perhidrolü alınca % kaçlık olduğunu söyleyeyim sende ona göre bir fikir ver
  • Arkadaşlar eczaneye gittim %30'luk perhidrolün litresine 9 lira dediler almaktan vazgeçtim.Sizce bu fiyat nasıl?
  • potlu pcb için teşekkür ederim :D bune hız :D :P halil başarılar sana :D yahu 5kapak tuz ruhuna 1 kapak perhidrol değilmiydi yada tam tersi donanımhaberde bi onu vardı hatta sabitlenmişti sanırım orda eminim 5e1 yazmış anlatan adam
  • quote:

potlu pcb için teşekkür ederim :D bune hız :D :P halil başarılar sana :D yahu 5kapak tuz ruhuna 1 kapak perhidrol değilmiydi yada tam tersi donanımhaberde bi onu vardı hatta sabitlenmişti sanırım orda eminim 5e1 yazmış anlatan adam

Öncelikle teşekkürler.

Evet 15/1 oranından 1/1 oranına kadar kullanan var bunları örneğin bu adrestekihttp://forum.donanimhaber.com/m_5873835/tm.htm 3/1 oranını kullanıyor.Senin dediğin de http://forum.donanimhaber.com/m_9720955/tm.htm bu adresteki anlatım burada da 5/1 oranını kullanın diyor.

Alttaki videoyu izlersen başta tuz ruhu ve perhidrolü koyuyorsun yeterli gelmez ise perhidrol ekliyorsun.

Sen aldın mı bakır plaketi ?

• yahu lazer yazıcı yapsınlar elektronikçiler için kağıdı koyalım yamultmadan ilerlete ilerlete arka tarafından çıkartsın kağıt yerine koyulan şeyin kalınlığını algılasın araba yıkama makinalarının yüksekliği algıladığı gibi mesela pcb yi kolaım dümdüz arkadan çıksın lazer yazıcı üstüne yazdxırsın zor bişey deil gereksizde değil çok başvuran olur.
  • quote:

Ben %50'liğinin 1 lt.'sini 5 liraya alıyorum. Bu arada 5 kapak tuz ruhu değil, 3 kapak.

Tamam biliyorum 3 kapağa 1 kapak ben sadece Furkan'a linkleri verdim

Sen nereden aldın dostum ?
  • quote:

yahu lazer yazıcı yapsınlar elektronikçiler için kağıdı koyalım yamultmadan ilerlete ilerlete arka tarafından çıkartsın kağıt yerine koyulan şeyin kalınlığını algılasın araba yıkama makinalarının yüksekliği algıladığı gibi mesela pcb yi kolaım dümdüz arkadan çıksın lazer yazıcı üstüne yazdxırsın zor bişey deil gereksizde değil çok başvuran olur.

Yazıcı modifiyelerine bakabilirsin

--http://320volt.com/epson-inkjet-yazici-ile-pcb-basma-cx4200-modifiye/

--http://www.picproje.org/index.php?topic=26522.0

• quote:

Karaköy 'den.

Elektronikçiden mi aldın?
  • bu arada ben o zaman açık havada yapıyorum ve zımpara kullanıyorum arkadaş en son zımparalamadan sonra suya tutyormu bidaha. ve tuz ruhunu ve perhidrolü çplak elle kapağa dolduruyor eline dökülse nolucak deyse falan
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.