Şimdi Ara

4.ooo TL bütçe bisikletler arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xazuuu

Çok yanlış düşünüyorsunuz ama sizin fikriniz tabi saygı duyarım zaten tartışmanın anlamı yok Giant'ı satın almış bulunmaktayım :)

Hocam aldınız bisikleti hayırlı olsun Allah kazalardan saklasın ben şehire uzak oturuyorum yaklaşık 30 km git gel 60 km o yüzden dedim bi süreden sonra yorucu olur ama motorla gidersin rahatça benim kızdığım Türkiyeye 2 teker kültürü verilmeli avrupa motor kaynıyor ayrıca araba kullananların bisiklet ve motorculara saygısı var Türkiyede bu yok malesef araba zengin işi oldu artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığımın aracılığıyla gittim zaten Kaçkar bisiklet olmuş orası da bisikletsepeti.com'dan bakmıştım. Şöyle söyliyim bisikletin normal fiyatını sordum 5200 gibi bir fiyat biçmişlerdi fakat burda %35'lik bir kampanya söz konusuydu ve üstüne de %5'te onlardan bir indirim geldi 3775tl gibi bir fiyata aldım bence gayet başarılı bir fiyat :)
  • Aynen öyle hocam, Türkiyede 2 tekerleklilere trafikte yeterince saygı duyulmuyor. Saygıyı geçtim görmemezlikten geliniyoruz.Benim bisikletle ilişkim bayağı ciddili sevgili mi bisiklet mi deseniz bir düşünürüm :)
  • Ne yazık'ki milletimize bir şey diretmeden öğretilemiyor o yüzden dışarıdaki şoförler bizi yok sayıyorlar diye trafikten çekilirsek hiç bir zaman saygı duyulmayacak bir topluluğa dönüşürüz. İzmir içerisinde ulaşım aracı olarak bisikleti kullanıyorum ve size şöyle anlatabilirim kafanızda kask üstünüzde forma olduğunda daha farklı tepkiler alıyorsunuz taciz edilme kornaları yerine araçlardan dikkat et geçiyorum anlamında sadece bir kere korna duyuyorum. Herhangi sapaktan çıkan arabaya elimle 1 dakika geçiyorum işareti yaptığımda inatla önüme çıkan bir araç olmadı keza belediye otobüsleride bu konuda bisikletlilere saygılı davranıyor. Tek sıkıntım dolmuş şoförleri onlarada yapacak bir şey yok zaten
  • CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle aynen.O yüzden lütfen arkadaşlar en azından bir kask ve forma/tshirt giyin profmuşsunuz edası verirseniz çok daha farklı tepki görüyorsunuz.Ben de çoğu zaman tura çıktığımızda önderlik eden arkadaşlarımız tam takım olduğundan tek el işaretiyle herkesi durdurabiliyorlardı oysa ben normal dışarı çıktığımda yine iplenmiyordum.
  • Xazuuu kullanıcısına yanıt
    Merhaba; www.orbea.com.tr sitemizden modellerimize bakabilirsin. İstersen Caddebostan'daki mağazamızı ziyaret edip modellerimizi yakından inceleyebilirsin.Şu anda babalar günü kampanyamız devam etmektedir.
     4.ooo TL bütçe bisikletler arasında kaldım

• quote:

Aynen öyle hocam, Türkiyede 2 tekerleklilere trafikte yeterince saygı duyulmuyor. Saygıyı geçtim görmemezlikten geliniyoruz.Benim bisikletle ilişkim bayağı ciddili sevgili mi bisiklet mi deseniz bir düşünürüm :)

Hocam makedonyadayım şu an bisiklet kullandım kullandığım süre boyunca şehir dışı yoldada kullandım tek şerit yolun kenarında sürmeme rağmen arkadan gelen araba daha uzak geçiyordu neyse ben mondial 100 hyena alacam yanınada bisiklet alırım spor amaçlı 500 tl civarında ne markalar modeller var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir tanıdığımın aracılığıyla gittim zaten Kaçkar bisiklet olmuş orası da bisikletsepeti.com'dan bakmıştım. Şöyle söyliyim bisikletin normal fiyatını sordum 5200 gibi bir fiyat biçmişlerdi fakat burda %35'lik bir kampanya söz konusuydu ve üstüne de %5'te onlardan bir indirim geldi 3775tl gibi bir fiyata aldım bence gayet başarılı bir fiyat :)

Hayırlı olsun bisikletiniz fakat jant setlerinin giant olması düşündürdü beni biraz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
  • O taraflarda hangi modeller var bilemem fakat şehir bisikleti modellerine bakarsanız rahat edersiniz fazla bir masrafı olmadığını düşünüyorum :)
  • Ben de biraz tereddütteydim fakat dün bisikleti aldım ve 80km yol yaptım daha herşey tam oturmamasına rağmen bisiklet yağ gibi kayıp gidiyor maşallah :) Akıcılığıda çok iyi ama tabi karşılaştırma yapamıyorum daha önce uzun süreli jant setleriyle pratik yapmamıştım farkı anlıyamam :)
  • quote:

Ben de biraz tereddütteydim fakat dün bisikleti aldım ve 80km yol yaptım daha herşey tam oturmamasına rağmen bisiklet yağ gibi kayıp gidiyor maşallah :) Akıcılığıda çok iyi ama tabi karşılaştırma yapamıyorum daha önce uzun süreli jant setleriyle pratik yapmamıştım farkı anlıyamam :)

Hocam bisikleti neden satıyorsunuz merak ettim
  • O paraya öküz alırız öküz!

Şaka bir yana da, o bütçeye çıkacak kişinin ufak tefek parçalar dışında soru sorması bana biraz garip geldi.
    Sonuçta hatırlı bir rakam 4.000 tl.

Bence daha düşük ayarda tercihlerle kendini geliştirmeli kişi. Kendini geliştirdikçe ihtiyaçları doğrultusunda bütçesine göre tercihler yapar, çok zorlandığı noktada ufak tefek değişiklikler için kullancı görüşlerine başvurur.

Yine de tercih meselesidir, saygılar hörmetler der çekilirim.
  • bisikletinde bir ulaşım aracı oldugunun farkında olmayanlar sanırım o paraya araba alınır motor alınır diyorlar
    bisiklete binersin sporun yanında gelir benzine bi daha para vermezsin
    zamandan kazanmaktan bahsedilceksede asıl zaman kaybı arabayla yaptıgınız yollarda araba ile gectiginiz bi antalya kaş yolu ile bisikletle gittiginiz yol arasındaki fark muazzamdır arabayla gecerken bi kataloga bakarcasına sayfaları cevirir ve unutur gidersiniz bisiklet size o dogayı manzarayı dünyaayı yasatır

güle güle kazasız belasız kullanınız
  • hafif büyük geldi öylesine koydum satmaya meyilli değilim aslında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.