Şimdi Ara

4.ooo TL bütçe bisikletler arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıralar farklı farklı konular açıp kafa ütülüyorum fakat her dakika,her saniye bisiklet camiasının içine bir adım attıkça fikirlerim değişiyor.Yol bisikleti bütçemi biraz daha ileri seviyeye taşıyıp seçeneklerimi geliştirdim.Sizin de önerilerinizi bekliyorum :) Aradığım kadro boyu 56/57/58

KTM 2000

http://www.ktmbisiklet.com/bisiklet-detay.asp?BiID=33

Giant TCR 0 28 2013 (Kadro yapısından dolayı tavsiye etmediler ama bilemiyorum)

http://www.bisikletsepeti.com/u/giant-tcr-0-28-2013/

CORRATEC DOLOMITI ULTEGRA (Galiba XL kadrosu yok bunun.)

http://www.deltabisiklet.com/?_Args=_ProductInfo,6679,OdesisMc

Belki fiyatı arttırabilirsem

KTM 3500

http://www.ktmbisiklet.com/bisiklet-detay.asp?BiID=31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xazuuu -- 10 Haziran 2014; 23:37:34 >

• up
  • Benim aklıma Merida Ride CF94 geldi.
    Karbon maşa, karbon kadro, 105 set
    2300 dolar %10-15 indirim alınabilir..

http://www.meridaturkiye.com/bikedetail.html?model=bikes/rdcf94.html
  • 2000-2100 e xrs030 apex alınabiliyoken bunlara 4 milyara yakın para verilmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

2000-2100 e xrs030 apex alınabiliyoken bunlara 4 milyara yakın para verilmez bence

Arkadaşım ile aynı fikirdeyim.

XRS030'daki jant setine bir kere bkz. Mavic Aksium, bu jantların 2014 modelleri türkiyede 250 sterlin gibi bir fiyata satılmakta

Ayrıca karbon maşalı. Karbon kadro sakın sakın almayınız, ciddi anlamda yarış düşünmüyorsanız, düşerseniz paranıza yazık günah.

Son koymuş olduğunuz ESKİ 105'li KTM'yi alacağınıza gidip bunu alın. kalan 1500-2000 lirayı da gönlünüzce harcarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucléar -- 11 Haziran 2014; 14:22:03 >

• Tavsiyeler için çok teşekkürler

Kararımı Giant'tan yana kullanıcam yol bisikleti olayını bayağı ciddi düşünüyorum,yarışlar da dahil, eski futbolcu ve koşucuyum,şu anda da fitnessla uğraşıyorum kondüsyon eksiğini çabuk kapatırım diye düşünüyorum. Aslında aklımda pınarello kadrosu sipariş edip bisikleti yavaş yavaş dizmek vardı fakat biraz tez canlıyım o yüzden sabredemiyorum :) Apex de ilk alıcağım bisikletti fakat bulamadım,öyle oldu böyle oldu dedim alıp daha sonra üstüne eklemektense iyisini alıyım diyorum. Giant'ı alıp daha sonra da kadrosunu değiştirmeyi düşünüyorum.
  • Ktm 3500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 scooter arasında kaldım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xazuuu kullanıcısına yanıt
    hocam siz kararınızı vermişsiniz, bize de hayırlı olsun kazasız belasız demek düşer

• Swiss hocam bütçeyi çok zorluyor ya KTM 3500 :D

Nuclear hocam size de teşekkürler hayırlısıyla bir alabilsem :)
    peki şöyle bir şey düşündünüz mü salcano xrs 030 apex alıp artan parayla iyi bir karbon kadro alıp parçaları ona geçirmek ?
  • Yarışlara katılmadığınız sürece gerek yok karbon kadroya, KTM 3500 için yeni setleri bekleyin derim. 105 5800'ler şu an Türkiye'de yok sanırım.

Yeni 105-5800 grupset 11'li sisteme sahip. Ultegra'nın 6800 grup seti ile özellikleri neredeyse aynı, sadece vites değişiminde ve frenleme bazında milisaniyelik farklar mevcut. Ağırlık farkı ise aralarında 250 gram.Ultegra 6700 ile de 200 gram.

Tercih sizin.
  • herkes takmis su yarislara girmeyecekseniz karbon almayin diye aradaki agirlik ve performans farki ortada saglamlik ve dayanim olarakta kendini coktan kanitladi o zaman tourneyle 2300 le gezelim yarislara girmeyeceksek hepsi vites atiyo

• Hasta bunlar o paraya araba alırım

• DeeperDarkSound D kullanıcısına yanıt
    Haha biraz öyleyiz :) Ben ulaşım için de kullanıcağım için arabaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xazuuu

Haha biraz öyleyiz :) Ben ulaşım için de kullanıcağım için arabaya gerek yok.

O paraya araba sıkıntı çıkarır ama motor var o paraya bisiklete 500 tl den sonra bağlanmaz tabi herkesin görüşü farklı ankaradayım çankayadasın ankamalla gidecem bisikletle mi gidecez oraya kadar bisiklet taşıt ulaşım aracı değildir spor içindir ve 500 tl kafi

• Soluğuna güvenen zurnacıbaşı ;)
  • Çok yanlış düşünüyorsunuz ama sizin fikriniz tabi saygı duyarım zaten tartışmanın anlamı yok Giant'ı satın almış bulunmaktayım :)
    Bisikletiniz geldiğinde detaylı ve bol resimli bir inceleme bekliyoruz sizden
  • CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    Bugün yaya gittiğim için getiremedim,yarın eve kadar pedallıyarak getiricem hemen ufak bir izlenimimi atarım :))
    İnternet linklerini görünce internetten satın aldığınızı düşünmüştüm o zaman emsal olması açısından . Bayiden ne kadar bir indirim alabildiniz?nakit mi taksit mi?Satıcıyı forumdaki arkadaşlara tavsiye eder misiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.