Şimdi Ara

4 pinli fanı 3 pinli girişe takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci soğutucumun 2 adet fanı var fakat ben 2. fanı kullanamıyorum anakartımda tek 4 pinli giriş olduğundan dolayı, kasanın fan kontrolcüsünde 1 adet 3 pinli giriş boş oraya taksam fanı düzgün çalışır mı acaba ?

fanların kablosu şu şekilde

• 4pin cogaltici al anakarta tak 2 tane 4pin girisin olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    hocam birşey almadan yapmak mümkün mü acaba, biraz önce denedim 3pinli slota takmayı pcyi çalıştırınca fan ledleri kafayı yedi, renk değiştirmeye başladı
    bir de bu kablonun tam bir ismi varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgrabyourglocks -- 4 Şubat 2015; 12:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malia

hocam birşey almadan yapmak mümkün mü acaba, biraz önce denedim 3pinli slota takmayı pcyi çalıştırınca fan ledleri kafayı yedi, renk değiştirmeye başladı
    bir de bu kablonun tam bir ismi varmıdır ?

http://www.sanalpazar.com/3-Adet-2-Cikisli-4pin-Pwm-Fan-Kablo-Coklayici-Kablosu__isp18977757
    3 tanesi 12 tl tekini 5-6 tlye bulursun :)

Yada fanin kablosunu keserim benim icin sorun olmaz dersen anlatayim evde yapmayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim hocam, kesmeye falan gerek yok anakartın üzerinde 3 pinli bi giriş varmış oraya taktım inşallah bir sorun olmaz

edit: hocam full devirde çalışıyor şuan sanırım fan çıkardım bende çok gürültülü bide full devirde çalışması zararlı diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgrabyourglocks -- 4 Şubat 2015; 17:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malia

teşekkür ederim hocam, kesmeye falan gerek yok anakartın üzerinde 3 pinli bi giriş varmış oraya taktım inşallah bir sorun olmaz

edit: hocam full devirde çalışıyor şuan sanırım fan çıkardım bende çok gürültülü bide full devirde çalışması zararlı diye biliyorum

zararı olmazda son hızında çalışır
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    hocam gürültülü oluyor diye takmadım size yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim, bir de zahmet olmazsa şu konuya bakabilir misiniz ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_102376488/f_//tm.htm#102376488
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.