Şimdi Ara

4 saat icinde ADSL modem alıcam bi bakın bi zahmet!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar forumları inceledim.. xoom dienler econ diyenler war vs... beni bugun telefonla adsl istermisiniz diye telekomdan aradılar.. bende üsenip gidemiyordum iyi oldu walla.. ama garipde geldi telecom boyle hizmet verirmi die merak ettim bunda bi gariplik warmı sizce??
    2.si ve daha mühimi ne zaman hattım acılacak dedim. isterseniz "bugun" dediler bende telefonda bi form doldurttum simdi imzalamaya gidecem.. ve adsl modem almam lazım tabii..
    gelelim meseleme: fiyat performansı en iyi olan modem hangisi para sorunu cok fazla onemlide deil aslında.. 128 alıyorum onuda belirteyim.. ornegin bana ekran kartında fiyat/perf. onerisini sorsalar. 9800 pro derim bu ayarda olsun lutfen onerileriniz.. birde her kafadan ses cıkmazsa kararsız kalmam tesekkurler.. xoom 4 ve 5 le ilgili sorun yasayanlar olmus. usrobotics falan iyi gibi seyler gordum.. hangi model olacak.. detaylı olursa sevinirim.. 4 saatim war (saat9:30).. harikasınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanaX -- 17 Eylül 2004, 9:31:04 >

• [Deleted by Admins]
  • arkadaşım ben 3.5 senedir adsl kullanıyorum..ben modem alırken sadece alcatel speedtouch ve us robotics vardı, ben alcatel aldım hala o modemle 256k kullanıyorum ve çok memlunum...yeni çıkan modelleri pek bilmiyorum ama marka olarak alcateli öneririm...hele online oyun oynıcaksan çok rahat edersin zoom ve econ da bi sürü sorun yaşayan arkadaşım var ( oyun oynarken)- performans olarak pek bi fark yok zaten...
  • iamme benim arkadaslarımda da xoom la sorun yasayanlar var.. ewet netten oyun oynuyoruz ama starcraft fazla hızlı baglantı gerektirmiyor.. benim korkum 56 k yı aratacak adsl ler.. orneğin arkadaslarım 3kb/sn veremeyen adslelere sahip olmalılar ki serverda sc oynayamıyolar.. iste bu yuzden onemli ancak yeni modemle hakkında bilgisi olan biri lazım tesekkurler ilgine... hangi supper modem :)
    128 k ve tek bir bilgisayar..
  • Alcatel Speedtouch 510 router+firewall özelliği var.Bugüne kadar haftalarca! download yaptığıda oldu ama hiç sorun yaşamadım...Bu tamamen kişisel görüşüm.Kendim kullanıyorum ve çok memnunum
  • bir de bu telekom diye arayan yer baska bi yer olabilir mi ben bu telekomdan boyle biisey beklemem de eve hizmet falan...
    anında acılan adsl bu konuda ne diosunuz..??
  • punisher ve arkadaslar kac usd onuda yazarmısınız.. ?? ne zaman aldın punisher???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım usrobotics ne hangi si oldumu simdi neden nasıl .. yani formalliğin boylesi..
    bende sana murat 124 tavsiye edicem sorry.
  • yok ben bu isin içinden çıkamayacam sabahtan beri osite senin bu forum benim cihaz ozellikleri arasında dolanmaktan iflahım kesildi. hah tamam alcatel alıcam diyorum. bi bakıyorum forumda biri econ al diğerlerinden hic farkıyok hemde ucuz diyor.. kimsede yok canım sacmalama yazmamıs.. altına baskası zoom = hız yazmıs..
    altına baskası US ROBOTICS USR999105 al super 12 mbps gibi bi canavar yazmıs..
    yaw arkadaslar bu işin içinden cıkan beri gelsin.. allasen yanii. istirham edicem..
  • yaw bole kasmim diosan zoom x5 alıcan parayı biraz fazla verirsin ama en iisini alırsın
  • geek pro max ue4
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanaX

arkadasım usrobotics ne hangi si oldumu simdi neden nasıl .. yani formalliğin boylesi..
    bende sana murat 124 tavsiye edicem sorry.

kusura bakma mausunu yazının üstüne getirirsin diye düşündüm.
  • +1 xblade
  • geek al hala almadı isen routerlu hiçbirsorunu yok bence de 65dolara almıştım ben
  • 3 ay önce 140 küsür $ artı KDV ye aldım XanaX

quote:

Orjinalden alıntı: XanaX

punisher ve arkadaslar kac usd onuda yazarmısınız.. ?? ne zaman aldın punisher???
  • rabesantrata kusurabakma arkadasım uzerine getirmek aklıma gelmedi .. herkese cok tesekur ederim zoom x4 bulabildim yakınlarda zaten kararsız da oldugum için cok fark etmedi.. sorunsuz baglandım.. 128 k ile en hızlı download 16kb/sn de yapıyorum suana kadar.. yani zoom x4 iyimi kotumu oldu bilmiyorum... yorum sizin.. herkese tesekkurler.. bu arada zoom x4 kullanan warsa firewall u nasıl devre dışı bırakacağımı yazarsa sevinirim.. zira actığım oyunlara girilemiyor.. yada sadece bazı programlara nasıl izin verilir..
  • bende son 6 aydır zoom X4 kullanıyorum süper
  • operator peki firewalu nasıl devre dısı bırakıcam bunca zamamndır kullanıyosan biliyosundur heralde..
    bi bilen yokmu arkadaslar.. firewall u kapatmayı..
  • bu anlatıldı galiba biraz araştır belki bulursun; yada bi arkadaş anlatır belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.