Şimdi Ara

powerpointten nasıl cıktı alırım ama 1 sayfada 4 -5 slayt olsun ıstıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
125.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • powerpointten nasıl cıktı alırım ama 1 sayfada 4 -5 slayt olsun ıstıyorum? şimdiden tesekkurler arkadaslar

• Yapay Zekanın Yanıtı

PowerPoint'ten 1 Sayfada 4-5 Slayt Yazdırarak Çıktı Alma

PowerPoint sunumlarınızı 1 sayfada 4 veya 5 slayt olacak şekilde yazdırmak, slaytları daha kompakt bir şekilde düzenlemenizi ve daha az kağıt kullanmanızı sağlar. İşte PowerPoint'ten 1 sayfada 4-5 slayt yazdırarak çıktı almanın adımları:

1. "Dosya" Menüsüne Git: PowerPoint sunumunuzu açın ve "Dosya" menüsüne tıklayın.

2. "Yazdır" Seçeneğini Belirle: Menüden "Yazdır" seçeneğini seçin.

3. "Slaytlar Alt Alanı" Düzenle: Yazdırma ayarları penceresindeki "Slaytlar Alt Alanı" bölümüne gidin.

4. Slayt Düzeni Seç: "Slayt Düzeni" açılır menüsünden "Bir Sayfaya 4 Slayt" veya "Bir Sayfaya 5 Slayt" seçeneğini seçin.

5. Kağıt Yönü Belirle: Slaytların hangi yönde yazdırılacağını ("Yatay" veya "Dikey") ayarlayın.

6. Çıktı Ayarlarını Özelleştir: Sayfa boyutları, kenar boşlukları ve diğer çıktı ayarlarını ihtiyaçlarınıza göre özelleştirin.

7. "Yazdır" Düğmesine Tıkla: Çıktı ayarlarından memnun kaldığınızda "Yazdır" düğmesine tıklayın.

PowerPoint sunumunuzu 1 sayfada 4 veya 5 slayt olarak yazdırarak çıktı aldıktan sonra, slaytlarınızı daha kolay görüntüleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazdır dedikten sonra çıkan ayar penceresinde "yazdırılacak" diye bir bölüm vardır ve orda slayt seçilidir. Onu "dinleyici notları" olarak ayarlayıp hemen sağ tarafında "slayt/sayfa" ayarını yapabilirsin.
  • slayt açıkken > CTRL P>çıkan ekranda>sol altta bulunan yazdırılacak Dinleyici Notları>Dinleyici notları>Slayt sayfa>1,2,3,4,5,6,9 (seçimine göre) kadar seçip yapabilirsin>yazdırmak istiyorsan tamama tıkla>baskı yapmadan önce önizleme yapmak istiyorsan önizlemeye tıkla>

örnek:

powerpointten nasıl cıktı alırım ama 1 sayfada 4 -5 slayt olsun ıstıyorum?
  • çok teşekkür ederim..
  • çok yararlı oldu gerçekten.teşekkürler:)
  • teşekkürler dostum güzel paylaşım bu iş hele de office 2010 da daha da kolaylaşmış şöyle ki Ctrl+P yaptıktan sonra gelen ekranda
    direkt olarak ayarlar geliyor oradan sayfada kaç slayt olacağını, harmanlamayı, dikey veya yataylığı, rangini filan otomatik seçebiliyorsun.
  • ARKADAŞLAR peki yatay kitapçık nasıl alıyoruz dinleyici notlarından yatay diyorum ama önizlemede ve çıktıda tekrar dikey çıkarıyor kağıt boyu fark etmez a5 e yatay da olabilir en buyuk ebat a3 ebatlı makine sunum çıktısı alıcam şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    çözüldü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PPT DOSYALARINI YAZDIRMA (Kenarlarda ve ortada boşluk olmadan)

1- doPDF proğramını indirip bilgisayarınıza kurunuz.
    http://www.dopdf.com/tr/
    2- PPT dosyasını Powerpoint ile açınız.
    3- Dosya menüsünden YAZDIR’ı tıklayıp yazıcı olarak doPDF yazıcısını seçiniz.
    4- Tamam’ı tıkladığınızda PPT dosyası PDF dosyasına dönüşecek ve Acrobat Reader ile açılarak ekranınıza gelecektir.
    6- Acrobat Reader’da Yazdır’ı tıklayarak esas yazıcınızı seçiniz.
    7- İstediğiniz ayarları yaparak Tamam’ı tıkladığınızda yazıcınızdan 1 sayfada 4 slayt olacak şekilde PPT dosyanız yazdırılacaktır.
  • beyler bu slaytlardaki yazıların fontlarını büyütüp cıktı alma sansımız varmı? yani hepsiyle tek tek ugrasmadan büyütme ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metincan1963

PPT DOSYALARINI YAZDIRMA (Kenarlarda ve ortada boşluk olmadan)

1- doPDF proğramını indirip bilgisayarınıza kurunuz.
    http://www.dopdf.com/tr/
    2- PPT dosyasını Powerpoint ile açınız.
    3- Dosya menüsünden YAZDIR’ı tıklayıp yazıcı olarak doPDF yazıcısını seçiniz.
    4- Tamam’ı tıkladığınızda PPT dosyası PDF dosyasına dönüşecek ve Acrobat Reader ile açılarak ekranınıza gelecektir.
    6- Acrobat Reader’da Yazdır’ı tıklayarak esas yazıcınızı seçiniz.
    7- İstediğiniz ayarları yaparak Tamam’ı tıkladığınızda yazıcınızdan 1 sayfada 4 slayt olacak şekilde PPT dosyanız yazdırılacaktır.

do pdf ye gerek yok
    power point açık kaydet farklı kaydet pdf olarak kaydet. diğerleri aynı anlattığın gibi.
    eğer ofis sürüm-ünüz pdf olarak belgeyi kaydetmiyor sa http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=7 linkteki dosyayı kurun.

• arkadaşlar iyi günler powerpoint 2010 dan kitapçık şekline çıktı alamıyorum özelliklerden değiştiriyorum tekrar baştaki ayarına dönüyor powerpoint 2007 de böle bi sorun yoktu yardımlarınınzı bekliyorum hp 6700 kullanıcısıyım kitapçık şeklinde dinleyici notunuda 2 ye getiriyorum ama ayarını otomatik değiştiriyor acil yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.