Şimdi Ara

4.SENEDE ADIM ADIM DERECEYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
13.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sene içinde bazı arkadaşlar yapmıştı aralarından birkaçı sene sonuna kadar devam ettirdi güzel sonuçlar alanlar oldu çalışmalarına katkı sağladığını söyleyenler oldu. Daha demin bir arkadaşın daha konusunu görünce bende şöyle Bi konu açıp eksiklerimi veya ne durumda olduğumu daha net bir şekilde görmek istedim. Ayrıca aramızda çok tecrübeli arkadaşlar var arada onlardan da öneri ve yardım alırız diye umuyorum artık :D

4.seneme kaldım hedefim tıp fakültesine yerleşmekti hep. 12.sınıf hariç diğer iki senemde hakettiğim sıralamayı aldığımı düşünmüyorum şahsen. Ki böyle düşündüğüm için mezuna kaldım tekrardan. Sanırım biraz antrenman topçusuyum antrenmanda çok iyi top oynarken resmi müsabakalarda sahada yokmuş gibiyim aynı..

Bu sene sınavda 81 TYT ve 60 AYT neti yaptım. İnşaAllah bu sene çok daha farklı olacak bu net tablosu :)

Elimdeki kaynaklar
    Mat1:Dershanenin verdiği kitap Başarı teknik yayınları ismi muhtemelen yarım yamalak çözerim tyt matta soru bankası ile oyalanmak istemiyorum
    Mat 2 de elimde Acil, Sarmal, Okyanus Master ve Başarı teknik yayınları var. Bunları çözüyorum.
    Geometride Acil ile ilerlemeyi düşünüyorum.
    Fizikte 345 Tyt ve dershane kitabından ilerliyorum ayrıca 3 4 gün içinde Apotemi Fizik Sb gelecek.
    Kimyada AYT için aydın kullanıcam nasipse, tyt için endemik çözerim geçen seneden kalmıştı
    Biyolojide Apotemi Sb, dershane kitabı kullanıcam şimdilik, ilerleyen dönemde ekleme yaparım en kötü dersim biyoloji sanırım. (2019 Ayt 7Doğru 6Yanlış)
    Eylül 1 gibi başladım çalışmaya onun için pek ilerleyemedim. Dil bilgisi kanayan yaramdı onu hallettim çok şükür.

İlk amacım TYT yi gerçekten sağlam yapmak. Netlerim çok değişkendi geçen sene. Bu sene belli bir düzene sokmak istiyorum İnşaAllah. Şöyle 110 bandında olsa tamamdır

Dershane ile ilerliyorum ağırlıklı olarak. Konularda pek fazla eksiğim yok elbette unuttuğum yerler oldu, olacakta. Konuları hızlı bitirmekten ziyade tüm seneye yaymak istiyorum.
    Bugün yaptıklarım(19 Eylül) :
    345 Tyt Fizikten Madde ve özellikleri +Fiziğin Doğası bitti
    Bir tane Türkçe alan denemesi çözdüm
    Master AYT Matematikte Limit kısmından 4 test çözdüm
    345 Türkçeden Cümle Çeşitleri konusunu hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 26 Eylül 2019; 22:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu altını aynı şekilde günlük tarzı kullanmak isteyen arkadaşlar olursa yazabilirler konu altına kendilerine göre :) kolay gelsin herkese umarım kimseye rahatsızlık vermem

• Dostum ben her denemeye girdigimde bu sefer farklı olacak diyordum bi yeri yaparken bi yeri bozuyodum sonra anladım ki boş çalışıomuşum benim 1 ayda hallettigim konuları benim arkadaşlar 1 haftada hallettiler sende de yoktur umarım böyle bir şey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bence tyt mat için bölüm denemelerine başlayın kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle bir problemim çok şükür ama bazen mat çok iyi Türkçe kötü gelirken bazen Türkçe çok iyi mat kötü gelebiliyordu geçen sene :D

• tanrikutalp T kullanıcısına yanıt
    Hocam çözüm 3D TYT Mat denemesini sipariş verdim çok teşekkür ederim değerli öneriniz için eyvAllah

• 20Eylül:
    Karkeök Türkçe Deneme 1: 23dakika 37.5Net
    Acil Geometri ve Başarı Teknik Yayınlarından Üçgende açılar çözdüm yaklaşık 50 60 soru
    Biyolojide Başarı Teknik Yayınlarından Canlıların ortak özellikleri kısmını çözdüm
    Okyanus master kitabından Limite dair 3 test çözdüm

Bu arada ağustos sonuna doğru 2 TYT 2 AYT denemesi çözmüştüm ne durumda olduğumu görmek için. İlk denemede 96 TYT 76 AYT ikinci denemede ise 106 TYT 73AYT gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 21 Eylül 2019; 0:29:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek sınavda 81 yapıp ağustosta 106 tyt yapmak ya da ayt yi 76 net yapmak baya bir uçurum var hocam açıkçası bana girdiğiniz deneme basittir gibi geliyor ama inşallah yanılıyorumdur .

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Sene içindeki netlerim yüksekti hocam sınavda çok büyük düşüş yaşadım. 76 yaptığım deneme Palme 5li AYT denemesinden

• bu günlüğün sene sonuna kadar devam etmeyeceğini ikimiz de biliyoruz bence. böyle saçma işler yapmayı bırakıp daha çok ders çalışmanı öneririm, temelin var ama derece yapmak için çok daha sağlam bir psikolojiye ve çalışmaya ihtiyacın var 12. sınıflara nazaran. bu işlerle vakit kaybetme ve kendine kesinlikle zaman ayır. puzzle çöz, spora git, müzik aleti çal ki rahatlayabilesin. sınavı da hayatının merkezine koyma. sınav anında yapamıyorsan daha çok türkiye geneli sınavlara gir. çok fazla üstünde yük olacak, 4. sene çok büyük bir risk ve artık son şansım gibisinden olaya bakacaksın. ders çalışmadan ziyade bunlar da çok önemli, yine aynı sorunu yaşayabilirsin.
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Önemli olan apotemi ,çap ,limit denemelerinde 105+ 70+ ları görebilmek hocam bu beyler sizi yanıltmasın lütfen.

• guiltylead G kullanıcısına yanıt
    Daha demin inançsız sınava girenler konusundaki yorumun için öncelikle tebrik ederim hocam. Evet genelde açılan günlük tarzı konular sonuna kadar gitmiyor bir zamandan sonra unutuluyor veya bırakılıyor. Gittiği yere kadar bu şekilde gitmeyi planlıyorum. Bu günlüğe yazmak beni motive ediyor açıkcası farkındayım ilginç bir motive şekli.
    Geçen sene her hafta halı sahamı yaptım, arada gittim arkadaşlarla pes attım, tenis oynadım vs ama bu sınavı kazanabilmek için bence tamamen sınav odaklı olmalıyız hocam. En azından ben ve benim gibiler için bu böyle. Çünkü kafam çabuk dağılabiliyor. Diyelim bir diziden 4 5 bölüm izledim. Sonrasında ders çalışma düzenim bozuluyor eskisi gibi şevkle çalışamıyorum. Bu bağlamda bu sene için sadece sınav odaklı olmayı düşünüyorum. Değerli yorumun için de ayrıca teşekkür ediyorum

teşekkür ederim, arada girip yazıyoruz işte :) sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tabii, ben önerimi verdim sadece. kendimden, çevremden gözlemlediğim kadarıyla ( iyi bir gözlemciyimdir bu arada :) ) bu insanlar başarıya daha rahat ulaşıyor, daha az acı çekiyor. emin ol ben seni anladım, senin rahatlamaya ihtiyacın var. derslerin gayet iyi ve bunu düşünmemen lazım, en acısız bir şekilde seneni geçirmen lazım. 4. seneye bir risk almışsın, güzel bir risk olmuş hatta. sınava en az 3 sene hazırlandın zaten, her şey hakkında bilgin var ve biliyorsun, kendini çok kasmana gerek yok bence. bu arada yapacağın faaliyetleri kafanı boşaltmak için yani programın bittikten sonra yapmanı öneriyorum ben. dediğin gibi kafa dağılıyor diğer türlü, işini bitir sonra kendine zaman ayır ve beyin gelişimin için önemli işlerle uğraş, sınavda ders çalışmadan daha fazla etkisini göreceksin inan bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guiltylead -- 20 Eylül 2019; 22:43:32 >
    Hocam önemli olan sınavda yapabilmek o netleri. Denemelerde yapılan netlerin gram önemi yok benim için ister limit olsun ister apotemi veya çap. Geçen sene çapın tg sınavında sağlam bi derece yapıp ilçe birincisi olmuştum ama gerçek sınavda ilçemde dahi beni geçen yüzlerce kişi olmuştur. Sene içinde netlerim 50 60 bile olsa üzülmem çünkü bu netler hiçbir şeyi ifade etmiyor maalesef. Sağ olun yorumunuz için

Kesinlikle katılıyorum hocam biz kendimizi paralarken, bu zamana kadar gördüğüm tüm derece öğrencileri hep sakin ve soğukkanlıydı. Dersten sonra bedenen yormayacak ama zihinen beni zinde tutacak bir aktivite bulmam iyi olacak sanırım

Anladım hocam sizin ki farklı bir durum sınav anında size bir şey oluyor galiba bu sene olmaz inşallah .

aynen öyle, bu senin için çok önemli. sınavdan sonra gelip bana teşekkür edersin, özellikle son aylarda senin çok işine yarar. başka bir işte kendinin geliştiğini görmek ekstradan sana bir de özgüven sağlar.
    İnşaAllah hocam sağ salim şu sınavı atlatırız hepimiz.

Şimdi de teşekkür edeyim ben hocam :) vakit ayırıp uzun uzun yazdın var ol

ne demek canım, sorunun olduğunda yazabilirsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.