Şimdi Ara

4 SENELİK İLİŞKİ SONU ALDATILDIM (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
9
Favori
13.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıyamiyorsunuz abi.sorununuz bu!! merak ediyorum kaç defa o harikulade ilişkiniz sağlam bi testten geçti.kaç defa zor günler atlattiniz ya da bu günleri beraber geçirmeye çalıştiniz.insanların eksiklikleri ve tahammül derecesi bu zamanlarda ortaya çıkar.

oh ne güzel ya. beraber güzel vakit geçirelim yiyelim içelim geleceğe dair hayal kuralim hatta o hayallerde Bi ev alip içini çocukla doldurup mutlu mesut yaşayalım! ! E harika şeyler bunlar ama hayalini BİRLİKTE kurduğun kisinin önüne geçerse çok büyük sıkıntı..gerçi senin para kazanamama durumunu bahane etmiş tamamen ama ben yine de ciddiyse diye söyledim..sevmek saygıyı da beraberinde getirir..bu çok net..benle beraber olan erkek saygi sevgi çerçevesinde ilerleyen ilişkinin ortasında sırf soğudum diye bırakmaya kalkıyorsa O*ospulugun alasini yapıyor demek..

Gerçek sevgi SADAKATI gerektirir.. başka yere gidip unutmak namertliktir. nerde kaldi ki yıllarca birbirini bekleyen sevenler. YOK!! Çünkü etraf sizinki gibi sahte ciftlerle sahte sevgilerle doldu.. yaşadığınız sahte zevkleri sonsuz sanip kendinizi ruh ikizi saniyosunuz ve basta söylediğim yere geldik.Cünkü karşıdakini tanıyamiyorsun. beceremiyorsun bunu yapmayı çünkü karşıdakiyle sadece zevkli bi hayat sürmeyi planlıyorsun zorluklarıyla beraber göğüslemeyi değil. .

her neyse konuyla cok ilgili olmasa da bi şey sasirtici..din ile aran nasil bilemem ama başına gelen belayi sadece iyi insan olduğunu savunarak haketmedigini soylemen cok sacma. çevrene gösterdigin özenin birazini da kendine göster..baskalrinin evinde haram olanla zikkimlanip ben iyi insanim niye niye ben.?? diye hayiflanman aptalca .islama da ters o guvendgin sozde iyi insan olmana da..

Vesselâm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok üzüldüm kardeşim Allah yardımcın olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Hocam haklısınız valla dışardan demekki daha iyi gözüküyor . diyorum ya ben 100 de 100 suçlu bile olsam terk etse falan bu hareketiyle sonuna kadar suçlu durumuna düştü.Böyle bir şeyin hiç bir türlü ne affı ne iyi bakılır bir yani olamaz ki dediği gibi o baştaki söylediklerinin hepsi bahaneden ibaretmis

sende suç 0 hiç kendini suçlama barışmasaydı geçen yaz o zaman duyguları bitince bahane olmuş işte
  • Kızın instagram ver sikayet edip kapattiralim knk

• Mavi-kilim-esra M kullanıcısına yanıt
    +1 Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz. Hayatın zorluklarına beraber göğüs germedikten sonra hiçbir anlamı yok sevgilin olmuş falan...
  • Arkadaşlar yazacam sabah Suan çok kötü durumdayim

• Afr0oo kullanıcısına yanıt
    insan kahırları sayesinde olgunlaşır. hiç kahır görmemiş, çekmemiş bir insan.. ham demire benzer. sende bu yaşananlarla dahada güçlenceksin. biliyorum ve anlıyorum gerçekten zor bi durum. bende benzerini yaşadım. 1 hafta kendime gelememiştim. gerçekten inançlı bir insan.. iltikadı sağlam bir insan, bu tür kahırlarla kendini üzmez. sadece bunlar benim başıma neden geldi diye düşünür.. zaten din konuları bu devirde pek konuşulmuyor boşver. belkide inançsındır saygı duyarız. zaman her acıyı alıyor. zamanla değersizleşiyor önceden yerine koyamadıkların. zamana bırak.. üzülme diyemem. üzülmeden edemezsin. yalnız olan sadece sana olur. en hafif şekilde atlatmaya bak. zaman ve sabır sana lazım olan. en kısa zamanda atlatman dileğiyle.
  • Mavi-kilim-esra M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok güzel yazmışsınız dediğim gibi öyle alkol alan bir insan değilim en son yılbaşında icmistim zaten çok şükür inançlı bir insanim dua ediyorum asla hayiflanmamaya çalışıyorum Ama su son olaylarda beni bitirdi be hocam tabiki iyiligimi kendim sorgulayamam ama öyle bir insan olduğumu düşünüyorum.Haklısınız valla bu namertliktir 2 uzağa gidince farklı ortamlar görünce bırakmak nedir? Bu arada para kazanamama olayı bahane zaten ek gelir geliyor ki zaten ogrenciyiz inşaatlarda falan mi çalışayım ne istiyor onu anlamadım zaten

• sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Her gün deniyorum hocam yeni bir umutla ama ara ara öyle nefesim daralıyor ki bilmiyorum nolacak böyle

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Tamam diyelim barıştı etti.Bilirsin abi kızlar unutmaz bir şeyi e madem unutmadin hiçbir şeyi da sonucunda aldatmak mi lazımdı . Bazı arkadaşları diyor bu aldatma sayılmaz zaten kafasında bitmisti. Oldu abi ben burda ona duygular besleyim o orda takilsin etsin bana 2 hafta sonra söylesin ayrılmak istiyorum diye bide başka birisi de var demiyor ben arkadaşımdan öğreniyorum olayları

• Sağolun hocam zaten bu olaylardan sonra herhalde nirvanaya ulasirim. Gidip saçımı başımı kestirip ceki düzen vercem artık. Şimdi bunu yapsam diyecekler depresyondan dolayı kestirdi

• eşyalarını verme gidi birşey yapmayın..
    direk çöpe atın.. çünkü bunu hakediyor..
  • Yarısını okudum bana yetti açıkcası forumda böyle 1000lerce konu var heralde hepsinin sonucu ayni yere çıkıyor kız tayfası senden iyisini buluyor ve sana tekme basmak icin bahane ariyor dolayisiyla bi sekilde sizi birakiyor ve siz de keş olup çıkıyorsunuz bundan sonrası senin tercihin kardeşim ya arkasından keş olur surunursun ya da kendine çeki düzen verip kızı yaptığına yapacağına pisman edersin yaptiginsan utanir o zaman da bir daha geri dönüp arkana bakmazsin.2.şıkkı seçmeni öneririm ki ondan sonra eğer basarabilirsen verdigin değeri haketmeyecek kızları kullan at peçete gibi kullanirsin ki hakettikleri budur bir gun bile üzülmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 11 Ağustos 2015; 10:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Abi sakin yanlis anlama ama, kiz klasik/tipik kiz davranisi ile senden ayrilmis.

Senleyken birini bulmus, 1 hafta sonra ben napiyorum lan, iki kisiyi idare ettigim ortaya cikarsa kotu olur diye dusunup sana yol vermek istemis, ayrilmaniz icin sana once soguk davranmis, sonra uzakta olmanizi ve para kazanmamani bahane etmis, sorumsuzlukla suclamis seni. Sonra bakmis kendisi haksiz, bu sefer de eski defterleri acarak seni suclamaya calismis ki ayrilmaniz kolaylassin diye.

Bana kalirsa, BİR DAHA SAKIN GORUSME ONUNLA.

Türk kızlarının Allah belasını versin. Allah iyi taraftada yakalarını bir araya getirmesin

Abartmayin. Herkes ayni degil.

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    2. Sık ile yola devam hocam

• kardeşim buna benzer bi olay bende yaşadım Yöneticiler de okuyor bu yorumları bip (*****) dedirtmeyin anlasanıza :)
  • uniqpro kullanıcısına yanıt
    Herkes yaşıyor demek ki ...
  • Senin yazının hepsini okudum.Yorumlara pek bakmadım.Diyeceğim şudur ki;
    Yalnız değilsin.Aynıları benimde başıma geldi.2014-2015 yılları hayatımın en kötü yılları...

Ölümden döndüm,üniversiteyi kazanamadım(en çok istediğim şeydi o seneler içerisindeki)üstüne üstün senin gibi beni de kız aldattı.

500 days of summer filmini izlemeni tavsiye ediyorum.(üzülürsen izleme,ben daha da kötü olmuştum izleyince.Çünkü tüm yaşadıklarımı film yüzüme yüzüme vurdu,aynılarını yaşadım filmdeki.)Kötü de olabilirsin daha da iyi olabilirsin filmi izledikten sonra.

Dost acı söyler,ilk 4-5 ay değil(çünkü kıza baya bir bağlanmışsın anladığım kadarıyla)1 yıl boyunca unutamayacaksın.Unutsan da aklına gelecek ara sıra.Ha ama bu değil ki asla unutamayacaksın.Tabi ki unutacaksın.Gelip geçecek..Ders çıkaracaksın,tecrübe olmuş olacak.Asla arkana bakmamayı öğreneceksin.Güzel olacak yani.
    Ha unutmadan bu süre zarfında (unutmak için yani) kızı sosyal medyadan,telefon numarasını sileceksin,hiç bir şekilde hesabına,hesaplarına bakmayacaksın.Asla ama asla bakma.İyiliğin için söylüyorum.

Geçen sene üniversite için gurbete gittiğimde bir kız gördüm.O kadar hoşuma gitti ki kız,içimden dedim ki(ismi lazım değil x'e 'sevdiğim kız' haksızlık yapıyorum.O kadar sevdiğim halde bu kızdan nasıl hoşlandım dedim kendi kendime)Bir de bakmışım ki çoktan unutmuşum.Yani sadece kıza çok fazla kozmik anlam yükleyip,bağlanmışım.Sonuçta beyin her şeye inanıyor.Unutmak zaman aldı.Ha bu arada öyle anlatıyorum da,masal değil bunlar.Ölümden bile döndüm bu kız için elimde 40 küsür dikiş var.Ben bile unuttuysam,sen hayli hayli unutacaksın.

Ha benim ismi lazım değil kız öyle bir gururluydu ki,hayatta bana daha mesaj atmaz,konuşmaz diyordum.Benim kız bile 1.5 yıl aradan sonra bana yazdıysa senin ki de hayli hayli yazar.Yazdığı şey şu;

"Rüyamda seni gördüm de merak ettim.İyi misin ?"

Cevap dahi atmadım,Takmadım.Görüldü yaptım,umursamadım.Asla da görüşmeyeceğim artık onunla.Numarasını her şeyi silmiştim zaten.

Kız böyle arada yazabilir dikkat et.Eski sevgilisinden ayrılınca direk boşluğa düşüp seni arayacak,özleyecek vsvs.
    Kesinlikle bir daha eskiye dönme.Asla arkana bakma.Kız yazacak emin ol,sakın ola kendini kaptırma.O ilişki bittiyse,daha geri dönüşü yoktur,eskisi gibi olmaz.

Bu arada bu süreç içerisinde baya olgunlaşacaksın.Bu hayatın bir parçası.Yaşaman lazımdı,yaşadın.Atlatacaksın koçuum :) Tek derdin bu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Senin yazının hepsini okudum.Yorumlara pek bakmadım.Diyeceğim şudur ki;
    Yalnız değilsin.Aynıları benimde başıma geldi.2014-2015 yılları hayatımın en kötü yılları...

Ölümden döndüm,üniversiteyi kazanamadım(en çok istediğim şeydi o seneler içerisindeki)üstüne üstün senin gibi beni de kız aldattı.

500 days of summer filmini izlemeni tavsiye ediyorum.(üzülürsen izleme,ben daha da kötü olmuştum izleyince.Çünkü tüm yaşadıklarımı film yüzüme yüzüme vurdu,aynılarını yaşadım filmdeki.)Kötü de olabilirsin daha da iyi olabilirsin filmi izledikten sonra.

Dost acı söyler,ilk 4-5 ay değil(çünkü kıza baya bir bağlanmışsın anladığım kadarıyla)1 yıl boyunca unutamayacaksın.Unutsan da aklına gelecek ara sıra.Ha ama bu değil ki asla unutamayacaksın.Tabi ki unutacaksın.Gelip geçecek..Ders çıkaracaksın,tecrübe olmuş olacak.Asla arkana bakmamayı öğreneceksin.Güzel olacak yani.
    Ha unutmadan bu süre zarfında (unutmak için yani) kızı sosyal medyadan,telefon numarasını sileceksin,hiç bir şekilde hesabına,hesaplarına bakmayacaksın.Asla ama asla bakma.İyiliğin için söylüyorum.

Geçen sene üniversite için gurbete gittiğimde bir kız gördüm.O kadar hoşuma gitti ki kız,içimden dedim ki(ismi lazım değil x'e 'sevdiğim kız' haksızlık yapıyorum.O kadar sevdiğim halde bu kızdan nasıl hoşlandım dedim kendi kendime)Bir de bakmışım ki çoktan unutmuşum.Yani sadece kıza çok fazla kozmik anlam yükleyip,bağlanmışım.Sonuçta beyin her şeye inanıyor.Unutmak zaman aldı.Ha bu arada öyle anlatıyorum da,masal değil bunlar.Ölümden bile döndüm bu kız için elimde 40 küsür dikiş var.Ben bile unuttuysam,sen hayli hayli unutacaksın.

Ha benim ismi lazım değil kız öyle bir gururluydu ki,hayatta bana daha mesaj atmaz,konuşmaz diyordum.Benim kız bile 1.5 yıl aradan sonra bana yazdıysa senin ki de hayli hayli yazar.Yazdığı şey şu;

Cevap dahi atmadım,Takmadım.Görüldü yaptım,umursamadım.Asla da görüşmeyeceğim artık onunla.Numarasını her şeyi silmiştim zaten.

Kız böyle arada yazabilir dikkat et.Eski sevgilisinden ayrılınca direk boşluğa düşüp seni arayacak,özleyecek vsvs.
    Kesinlikle bir daha eskiye dönme.Asla arkana bakma.Kız yazacak emin ol,sakın ola kendini kaptırma.O ilişki bittiyse,daha geri dönüşü yoktur,eskisi gibi olmaz.

Bu arada bu süreç içerisinde baya olgunlaşacaksın.Bu hayatın bir parçası.Yaşaman lazımdı,yaşadın.Atlatacaksın koçuum :) Tek derdin bu olsun.

Çok sağol güzel yürekli kardeşim benim öyle pek olmadı intiharlık serum anca ilk günlerde o da aşırı kilo kaybından. Tabiki unutacam neler neler unutuluyor ama sadece zaman lazım umarım bu zaman 1 yılımı bile almaz .Bir de eşyalarını verirken nasıl bir pskikolojide olacam orası da ayrı muamma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Senin yazının hepsini okudum.Yorumlara pek bakmadım.Diyeceğim şudur ki;

Çok sağol güzel yürekli kardeşim benim öyle pek olmadı intiharlık serum anca ilk günlerde o da aşırı kilo kaybından. Tabiki unutacam neler neler unutuluyor ama sadece zaman lazım umarım bu zaman 1 yılımı bile almaz .Bir de eşyalarını verirken nasıl bir pskikolojide olacam orası da ayrı muamma.

Eşyayı vermek gibi bir düşüncen olmasın.Eşyayı illa da vericem,teslim etmem lazım diyorsan aracı sok işin içine.Başkası versin.Arkadaşın olur,onun tanıdığı biri olur.Ulan en azından postacı olur.En basitinden.Sakın sen verme.Daha da kötü olursun.

Bak,samimi bulmasam yazmazdım.Face'den de ekledim.Adım Bora. Gizlim saklım benimde yoktur.İstersen oradan da konuşuruz.
    Ama tekrar diyorum.Sakın buluşma kızla,eşyayı,cartı-curtu vericem diye.Üzülürsün.Bu süreç değil 1 yılını, yıllarını alır.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.