Şimdi Ara

4 SENELİK İLİŞKİ SONU ALDATILDIM (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
9
Favori
13.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başıma çok kötü bir olay gelmişti şimdi yazmak istemiyorum ama hiç aklımdan çıkmıyordu 24 saat düşünüyordum intihar etmeyi düşündüm sürekli o zamanlar ama zamanla azaldı yaklaşık 2 yıl oldu şu an tamamen unutma noktasına geldim. iyi bir psikiyatriste gidin ilaç+psikoterapi yle sizinki belki daha kısa sürebilir ben doktora gitmemiştim.

hiç geçmeyeceğini düşünüyor olabilirsiniz diye yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulgeteb -- 13 Ağustos 2015; 23:43:23 >
  • Özel mesaj attım hocam.
  • Sanırım her geçen gün daha iyiye gidiyorum . Ordaki arkadasim mesaj attı dün lafladik o burda gününü gün ediyor dedi yani sen de uzuluyorsun dedi ksura bakma da gerçekten çok salaksin dedi haklı kendisi de yani ve ondan sonra biraz toparlanma sürecine girdim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ritter_

Normalde okur geçerim ama yazma ihtiyacı duydum. Gerçekten efendi birisiyimdir. Kız kardeşim olduğundan dolayı kızlara nasıl davranılması gerektiğini bilirim. Baskı kurmam, asla aldatmam ve yalan söylemem mümkün değil. Benim de 14aylık ilişkim bitmişti, 4sene önce üniversitenin ilk yılının mart ayında, saçlarım omuz hizasındaydı 3numara kesitirmiştim öyle bir depresyondu. Annesi babası ayrıydı hemen hemen her şeyini ben yapardım. Üniversite tercihlerinden tutun oturacağı yurda kadar, aynı şehri kazanmıştık hatta. Her neyse, buluşmaya geç kalmıştım kendisi bekletilmekten hiç hoşlanmayan birisiydi. "Anahtarı evde unuttum döndüm gittim aldım geldim (evde ev arkadaşım vardı) o yüzden geç kaldım" yalanını söyledim tatsızlık çıkmasın diye. Sonrasında ise içim içimi yedi aslında anahtarı unutmamıştım dedim ve bu sebepten dolayı ayrıldık. "Sen böyle basit bir sebepten dolayı bana yalan söyledin kim bilir daha başka neler söyledin" temalı bir bahane uydurmuştu. Ayrıldıktan sonra ki 2hafta boyunca twitterdan bir çocukla konuşuyorladı mention mı ne heh ondan. Sonra o çocuğun adını bir daha duymadım. Belki de ben de aldatıldım. Ama beni rahatlatmıştı. Değmezmiş demiştim. Peşinden koşmayacaktım artık.
    Klasik bir söz vardır ilişkinin yarı zamanı kadar üzülürsün diye. Yaklaşık 7ay üzülmüştüm alkolik olmuştum ne kadar salakça ve çocukça. Umarım çabuk atlatırsın. Sporcuymuşsunuz sporunuzu yapmaya devam edin en iyisi o olur. Böyle durumların en kötü yanı artık kimseye güvenemiyorsunuz. Geçmişteki karaktersiz insanlar yüzünden belki de şimdi ki iyi kalpli insanlara şüphe ile yaklaşıp kırıyorsunuz. Buna dikkat

Senin için hayırlısı olmuş. Başına bela almaktan kurtulmussun. Sevindim senin adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvet Getiren -- 15 Ağustos 2015; 20:42:29 >

• Abi kisa ve oz bizde uzun yillar ask acisi ceken insanlariz sunu dicem dusersen uzulmeye devam edersen kaybedersin eger yukselirsen yani uzulmeyip takmazsan sen kazanirsin o gecen seneki gibi kopekce doner sana sende git Amerikaya WaT yap yada vize al git sende kendine birini bul bak ama sakin takma yada takmamaya calis yukselise gec donecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide neymiş erkekler aldatırmış bu kızların alayı or*spu neymiş ben artık istemiyorum tabii daha üst model bir insan buldu
    Zengin
    Popüler
    Yakışıklı

hemen eskisini şutla hiç onun ne düşüneceğini takma. Birde yazmış benim seviyeme inme diye kardeşim sen bunla evlenirsen daha beter olurdu.

Neyse sakinim.
  • Çok zor çok bende unutma aşamasındayım hiç kolay olmuyor ama mecburum inatla devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: akif1

Bide neymiş erkekler aldatırmış bu kızların alayı or*spu neymiş ben artık istemiyorum tabii daha üst model bir insan buldu
    Zengin
    Popüler
    Yakışıklı

hemen eskisini şutla hiç onun ne düşüneceğini takma. Birde yazmış benim seviyeme inme diye kardeşim sen bunla evlenirsen daha beter olurdu.

Neyse sakinim.

Hayatta asla kendimi övmedim hocam şöyle diyim ne para sıkıntısını çekti ne popülerlik okulda saygın bir kişiliğim yani 21 gün geçmesine rağmen hala anlam veremiyorum. Neden sorusu kafamı yicek belkide tam unuttum diyorum en kötü dondurma yicektim dün ayıptır sorması onun en sevdiği dondurmayı gördüm gözlerim doldu abi .Halbuki bu kadın beni aldattı abi benim hala nasıl gözlerim dolabilir kendime kızıyorum valla gerçekten.

• Barisulgen kullanıcısına yanıt
    Hocam üzülmemeye çalışıyorum çabalıyorum ama diyorum ya ara ara sıkıntı giriyor falan filan.2 ay sonra durum ne olur bilmiyorum açıkcası.
  • 2 Aya sen onu unutur arabaya,geziye turizme,paraya hiç olmadı tatil beldelerine odaklanırsın emin ol sadece olabildiğince onu görmemeye çalışıp hatırlama gerisi gelecektir birde yeni insanlarla tanış dene yani bu erkekte olur kadında ama yeter ki sen yeni şeylere ilgi duy unutursun kardeşim herşeyin üstesinden geliriz yeterki inanalım. Bu arada benimde saçım Afro
    Umarım barış kardeşim umarım . Memnun oldum bu arada saç kardeşliği :) İnanıyorum ama arada danklatıyor işte .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

quote:

Orijinalden alıntı: akif1

Bide neymiş erkekler aldatırmış bu kızların alayı or*spu neymiş ben artık istemiyorum tabii daha üst model bir insan buldu
    Zengin
    Popüler
    Yakışıklı

Neyse sakinim.

Hayatta asla kendimi övmedim hocam şöyle diyim ne para sıkıntısını çekti ne popülerlik okulda saygın bir kişiliğim yani 21 gün geçmesine rağmen hala anlam veremiyorum. Neden sorusu kafamı yicek belkide tam unuttum diyorum en kötü dondurma yicektim dün ayıptır sorması onun en sevdiği dondurmayı gördüm gözlerim doldu abi .Halbuki bu kadın beni aldattı abi benim hala nasıl gözlerim dolabilir kendime kızıyorum valla gerçekten.

Takma kardeşim geçer. Ama nasıl geçer bilinmez aşk acısı çok zordur sana tavsiyem meşgul ol ne kadar az hatırlarsan o kadar çabk geçer.

Nedeni ise

-O senden daha zengindir
    -O senden daha popüler dir

Yoksa hangi insan evladı sıkıldım diye 4 yıllık ilişkiyi atar he ?

Zor be kardeşim zor...

• Herkesin başından böyle kötü dönemler elbette geçmiştir.Kötüsü de oldu sonra daha kötüsü de..Ama onlar o pislikleriyle bizden üstün değiller.Sadece kendi terbiyesizliklerini üstün sanan aptallar.
  • Hepimizin arasında kalsın bende yeni yeni alıştım arkadaşımın yokluğuna yurtdışı aşkım vardı ona ayıp etmedim tekrardan ilgilenmeye başladım aklımdan çıkıyor sevgimi yitiriyorum aylar sonra bu unutmada karşıdakinin tavrıda önemli tabi
    Yüzünü bile görmek istemiyorum.bazı arkadaşlar gelince yuzles diyor ama inanın neyi ile yuzleseyim ne denir su saatten sonra küfür etseniz değmez tukurseniz değmez napilir yani bunları yapsam ona iyilik etmiş olacam icini rahatlatacak bu hareketlerim

• Yurtdışı aşkımdan kastım ülkeler hocam, birde bana sorarsan bi görüş derim konuşursunuz belki pişman olur ezilir karakterinin küçüklüğünü anlar sende rahat edersin ciddiyim bak bi konuşun inceden laf sok ama öyle hiç belli etmeden bi o bi sen anla yemin ederim nasıl aciz düşer bir bilsen ama yinede sen bilirsin konuşup konuşmamayı bu arada hocam hobilerin nedir basketbol haricinde
    Hocam inanın zaman gösterecek bilemiyorum o anki pskilojim nasıl olur . Fitness ile uğraşıyorum onun haricinde bilgisayar ve playstation oyunları falan dizi film bu arada da İyi hissetmek adlı kitaba başladım bir abimin önerisine.
  • Gerçekten hayatın akışına bağlamış sakın bir insan uğruna kendi hayatının akışını bozma durma devam et oyun oyna kitap oku müzik dinle film izle, aynı karaktere sahibiz emin ol bende senin gibiyim bende Nikola Tesla biyografisi okuyorum herşey güzel gidiyor birde Kickboks ve Muaythai yapıyorum
  • abicim 2 ay sonra cillop gibi manitalar ile boy gostereceksin merak etme. tecrube konusuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kekomania

abicim 2 ay sonra cillop gibi manitalar ile boy gostereceksin merak etme. tecrube konusuyor

Bu adamı dinle.
    Onaylandı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.