Şimdi Ara

4 Şeritli Bölünmüş Çevre Yolunda Hız Sınırı 70.(Tekirdağdan Geçeceklerin Dikkatine) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim arkadaşa aynı bölgede 2 ayrı ceza kesilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Bahsedilen yol yüksek hızlara müsait şehirler arası yoldan farksız 2 geliş 2 gidiş bölünmüş bir yol. 90km lik hız sınırı o yol için kesinlikle çok normal hatta düşük bile. Aynı yolun 5km üstünden geçen edirne otobanıda bahçeşehir çıkışından kısa bir süre sonra 2 şeride düşüyor ve tır kamyon kalabalığı yüzünden genelde o yol kadar bile rahat olmuyor. Aşırı saçma bir uygulama ve kesinlikle kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Son 3 aydır o yolu kullanan herkez ceza yiyor. Ayıp denen bişey var. Şehirler arası yolda 55 le gitmek kadar saçma birşey olabilirmi ? ışık yok birşey yok bağlantı bile yok sadece yol kenarında evler bulunması orayı şehir içi yapıyor. Bursa marmaris arası o yola göre çok daha şehir içinde sayılabilecek ama şehirler arası sayılan yollar var.

Aynen katılıyorum hocam..

• ben de hz limitlerinin vatandaşa iyi bildirilmesi taraftarıyım.
    hız karşıtı birisi olmamarağmen 4 şeritli bir yolda ben de hız sınırının 70 olacağını düşünemez, bende ceza yerdim.
    radar tabelası konmasın, nerde-ne zmaan radar olacağı bilinmesin.
    24 saat denetim yapılsızn,
    çatır çatır ceza kesilsin,
    o cezalar asla affedilmesin.
    ama hız limitleri gösterilsin.
  • Yİne batıdaki insanların sırtına yüklenen yeni bir külfet,çok merak ediyorum doğuda bu kadar sık ve ciddi radar kontrolü var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 29 Mayıs 2013; 11:14:12 >
  • 70 de çok az be
  • İzmit - Gölcük arası

Bunu da başlığa eklerseniz iyi olur, özellikle hafta sonları bu yolu binlerce insan kullanıyor.
    Buraya da geçen hafta 70 km tabelaları eklendi, altlarına da otomobil resmi konuldu.
    Duruma bende şaşırdım etrafa soruşturup duruyorum, sizin ki gibi bir durum olabilir.

Burada bölünmüş karayolu bulunuyor, trafik ışığı ve etrafında evler yok.
    Üst geçit, viyadük ve battı çıktı şeklinde bağlantılar ile trafik aksatılmadan ilerliyor.
    Hız sınırı 110 km, bizzat radarın önünden defalarca 110 km üzerinde geçtim hiç ceza yemedim.
    Yüzde on payı ile 120 km üzerinde ceza yeniliyor diye biliyorum.

Dediğiniz gibi burada da 70 km üzerinde ceza yazarlarsa darphane gibi çalışır,
    Özellikle hafta sonları tatile giden insanlar sürekli bu hattı kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

İzmit - Gölcük arası

Bunu da başlığa eklerseniz iyi olur, özellikle hafta sonları bu yolu binlerce insan kullanıyor.
    Buraya da geçen hafta 70 km tabelaları eklendi, altlarına da otomobil resmi konuldu.
    Duruma bende şaşırdım etrafa soruşturup duruyorum, sizin ki gibi bir durum olabilir.

Üst geçit, viyadük ve battı çıktı şeklinde bağlantılar ile trafik aksatılmadan ilerliyor.
    Hız sınırı 110 km, bizzat radarın önünden defalarca 110 km üzerinde geçtim hiç ceza yemedim.

Darphane güzel bir tabir Çünkü resmen para basacaktır......

Sadece o şehirde yaşayanların kullandığı bir yol olsa, insanlar belli bir süre sonra adepte oluyorlar...

Fakat Çevre illerdekii sürücülerinde geçiş güzergahı olan bu yollarda ceza yazmak için sazan aramaya gerek kalmıyor..

Tatil için insanlar sürekli Kumbağ,Şarköy, Keşan Erikli vs milyon tane araç geçiyor.. Bu yaz bu yol çok can yakabilir..

Yazın o kadar yoğun oluyor ki resmen İstanbul Tekirdağ arasında ki tüm yol araçlarla kaplı oluyor..

Bu uyarıyı İnşallah herkes zamanında görür...

• İl trafik komisyonun kararı ile mi belirleniyor bu hız sınırları ülke genelinde bir genelle mi olmuyor mu ? Arada sırada Tekirdağ yolunu kullanıyorum, öğrenmem faydalı oldu fakat bilmeden o yola girmiş olsaydım yemin ediyorum o tabelaların eskiden kaldığını, bölünmüş yollarda hız sınırının 110 km olduğunu düşünüp basardım. Bence çok daha belirgin tabelalarla bunu belirtmeliler insanlara. Ama niyet ceza yazmak değil ise....
  • O yolda hız sınırı 70 ise hiç kullanmaya gerek yok. Şehrin içine gir köfteni ye devam et, şehir içinden yol çok daha kısa zaten. Köftecilere gelmeden ışığa dikkat yanlız orada eds var..
  • Yukardaki mesajım niye şikayet edilip ,silinmiş,batıdaki insanın sırtına yüklenen yeni bir külfet dedim,doğuda bu kadar sık ve ciddi radar kontrolü varmı diye soru sordum ne var bunda?

Şikayet edip ,sildirebilirsiniz,benim yine böyle bir mesaj yazmak 10 saniyemi alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 29 Mayıs 2013; 12:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtpatad

quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

İzmit - Gölcük arası

Darphane güzel bir tabir Çünkü resmen para basacaktır......

Sadece o şehirde yaşayanların kullandığı bir yol olsa, insanlar belli bir süre sonra adepte oluyorlar...

Fakat Çevre illerdekii sürücülerinde geçiş güzergahı olan bu yollarda ceza yazmak için sazan aramaya gerek kalmıyor..

Tatil için insanlar sürekli Kumbağ,Şarköy, Keşan Erikli vs milyon tane araç geçiyor.. Bu yaz bu yol çok can yakabilir..

Yazın o kadar yoğun oluyor ki resmen İstanbul Tekirdağ arasında ki tüm yol araçlarla kaplı oluyor..

Bu uyarıyı İnşallah herkes zamanında görür...

İzmit - Gölcük arası genellikle İstanbul 'dan İzmir istikametine gidenlerin çok kullandığı bir yol.
    Pazar akşamları bir trafik çalışması için şerit teke düşünce 3-5 km kuyruklar oluyor buradaki yollarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: enclave

İl trafik komisyonun kararı ile mi belirleniyor bu hız sınırları ülke genelinde bir genelle mi olmuyor mu ? Arada sırada Tekirdağ yolunu kullanıyorum, öğrenmem faydalı oldu fakat bilmeden o yola girmiş olsaydım yemin ediyorum o tabelaların eskiden kaldığını, bölünmüş yollarda hız sınırının 110 km olduğunu düşünüp basardım. Bence çok daha belirgin tabelalarla bunu belirtmeliler insanlara. Ama niyet ceza yazmak değil ise....

Normalde Şehirler arası yoldan hiç bir farkı yok ama meskun mahal tanımına girdiği için şehir içi hız limiti uygulanıyor..İl trafik komisyonu karar ile 70 e çıkartıyor...Fakat buradaki en can alıcı nokta şu ; yolda 14 saat radar uygulaması yapılması...

yoksa şehir içinde 50 ama 2 tane eds ye dikkat ettikten sonra kaçla gittiğinizin bir önemi yok.. çünkü radar yok..

BU yolda yapılan sık uygulama insanı düşürüyor hocam...

• quote:

quote:

İl trafik komisyonun kararı ile mi belirleniyor bu hız sınırları ülke genelinde bir genelle mi olmuyor mu ? Arada sırada Tekirdağ yolunu kullanıyorum, öğrenmem faydalı oldu fakat bilmeden o yola girmiş olsaydım yemin ediyorum o tabelaların eskiden kaldığını, bölünmüş yollarda hız sınırının 110 km olduğunu düşünüp basardım. Bence çok daha belirgin tabelalarla bunu belirtmeliler insanlara. Ama niyet ceza yazmak değil ise....

Normalde Şehirler arası yoldan hiç bir farkı yok ama meskun mahal tanımına girdiği için şehir içi hız limiti uygulanıyor..İl trafik komisyonu karar ile 70 e çıkartıyor...Fakat buradaki en can alıcı nokta şu ; yolda 14 saat radar uygulaması yapılması...

yoksa şehir içinde 50 ama 2 tane eds ye dikkat ettikten sonra kaçla gittiğinizin bir önemi yok.. çünkü radar yok..

Baykallar mevkiinden sonra cok oluyordu, artik nadir ama dikkat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Yukardaki mesajım niye şikayet edilip ,silinmiş,batıdaki insanın sırtına yüklenen yeni bir külfet dedim,doğuda bu kadar sık ve ciddi radar kontrolü varmı diye soru sordum ne var bunda?

Şikayet edip ,sildirebilirsiniz,benim yine böyle bir mesaj yazmak 10 saniyemi alır.

Ben Elazığlıyım ve bu yazığınız şeyin şikayet edilip silinecek bir tarafını bende göremedim....

Şikayet eden arkadaş yanlış anlamış olacak heralde...

Çok oldu Elazığdan çıkalı ama şöyle yorum yapayım benim gördüğüm zamanlarda sabit noktalarda aynı araçlar radarla hız kontrolü yapardı ve yine genelde yabancılar düşerdii...

ama şimdi durum nedir hiç bir fikrim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

quote:

Baykallar mevkiinden sonra cok oluyordu, artik nadir ama dikkat.

Sözylemeniz iyi oldu hocam Bir yıldır her gün kullanıyorum o yolu..hiç de dikkat etmiyorum..Şimdi ye kadar bir ceza gelmedi ama gelmemesi daha iyi olur :)

• quote:

85 üstüne 345 tl ceza yiyorlar..
    120 km hız ile takılsan 500 tl..
    gidiş de ve gelişte takılırsan 1000 tl...

abi bu ne ya bul karayı al parayı gibi olmuş sistem
  • quote:

quote:

Hocam ben Edirne'deyim biz bi de pilot bölgeyiz. Burada da herkes dertli 7/24 denetleme var. Kötü mü değil fakat bu kadar da sıkmamak gerektiğini düşünüyorum.

http://www.kenthaber.com/Haber/Genel/Normal/ilk-uygulama-nerede-baslayacak-/e287d826-c04e-43ea-90cd-3564d04aa3e3

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

85 üstüne 345 tl ceza yiyorlar..
    120 km hız ile takılsan 500 tl..
    gidiş de ve gelişte takılırsan 1000 tl...

abi bu ne ya bul karayı al parayı gibi olmuş sistem

Paso pusudalar sağlı sollu yazıp yazıp duruyolar... Karayı bulmakta zorlanmıyolar hocam :)

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben Edirne'deyim biz bi de pilot bölgeyiz. Burada da herkes dertli 7/24 denetleme var. Kötü mü değil fakat bu kadar da sıkmamak gerektiğini düşünüyorum.

http://www.kenthaber.com/Haber/Genel/Normal/ilk-uygulama-nerede-baslayacak-/e287d826-c04e-43ea-90cd-3564d04aa3e3

Haklısnız tabiki yapılan işlemler doğru ama bu uygulamadaki amacın Vatandaşı Sömürmek olmaması gerekir..Yani tabiki trafik kazalarının önüne geçmek için kontrolde radarda ceza da olacak..

Edirne bayağı bi ulusal kanallarda da çıktı hocam...

Emniyet ve vali istediği sürece Halka yani bize istediği kadar ceza yazabilir.. bu kesin..

• İnsanlar ceza yemeye devam ediyorlar arkadaşlar...Tekirdağa gelecekler dikkat...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.