Şimdi Ara

4 tam altın alana 1 çeyrek hediye 4110 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
5.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmaq

çeyrek altının 1.75 gram olduğunu biliyorum

1.75x4= 7 gram yani tam altın

Dediğiniz 22 ayar olarak 7 olur oysa 24 Ayara çevirince 1.605*4:6.420 diye hesap yapılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

Orijinalden alıntı: maystro_18

Tam altınmış galiba hemen tükendi, kaldırıldı

Bence hâlâ net değil o konu. Neyse kaldırıldı bitti zaten.

yahu arayip sordular resimlerde de gorunuyor ustelik satan firma da iar derdin ne ki daha bi sorunun sikintin mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

Orijinalden alıntı: maystro_18

Tam altınmış galiba hemen tükendi, kaldırıldı

Bence hâlâ net değil o konu. Neyse kaldırıldı bitti zaten.

yahu arayip sordular resimlerde de gorunuyor ustelik satan firma da iar derdin ne ki daha bi sorunun sikintin mi var

Sıkıntım var.

• Bence çok kişi ağlayacak.

Elektronik olsa tamam 3 e alır 5 e satar, kampanya yapar 3 e aldığını 3 e satar; bunda da ya fiyat hatası yapar ya da ciro yükseltme için yapar.

Fakat altın bu, direk para. Cebinde ki Türk Lirasından değerli bilinen tarihte değerini korumuş maden. Böyle saçılmaz

Çok garip cidden. Gündüzde gördüm almadım.

Yılların sıcak fırsatçısıyım bırak indirimi ücretsiz bir oda dolusu eşya, hesaba paralar vs aldım. Çek kupon banka bilmem neyi derken aylık kazancım 1500+ her olaya atlarım ama bunu almadım. Almamda çünkü bit eniği var. Kampanya değil bence kandırmaca

İadesi olmayan bir madeni gramı yazmamasına rağmen epttavm gibi uyduruk bir siteden alamaz. Sıcak fırsatçı kişiliğime ters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 26 Aralık 2017; 23:13:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Bence çok kişi ağlayacak.

Elektronik olsa tamam 3 e alır 5 e satar, kampanya yapar 3 e aldığını 3 e satar; bunda da ya fiyat hatası yapar ya da ciro yükseltme için yapar.

Fakat altın bu, direk para. Cebinde ki Türk Lirasından değerli bilinen tarihte değerini korumuş maden. Böyle saçılmaz

Yılların sıcak fırsatçısıyım bırak indirimi ücretsiz bir oda dolusu eşya, hesaba paralar vs aldım. Çek kupon banka bilmem neyi derken aylık kazancım 1500+ her olaya atlarım ama bunu almadım. Almamda çünkü bit eniği var. Kampanya değil bence kandırmaca

İadesi olmayan bir madeni gramı yazmamasına rağmen epttavm gibi uyduruk bir siteden alamaz. Sıcak fırsatçı kişiliğime ters

Katilmakla birlikte n11 nasil alt limitsiz cekleri cok uygun fiyatlara sattiysa 11 kasimda. Bunlar da benzer indirimi yapmis olabilirler hocam. Tvde reklamlari dönuyor o butcenin cok kucuk bir miktarini tukericiye yansitsalar herkes ihya olur :)

( Not: Ben de almadim :) )

• quote:

Hocam belki gerçekten de 7 gram çıkabilir. Olmayacak iş değil ama işin ucunda risk olduğu da bilinmeli, bunu anlatmaya çalıştık yanlış anlaşıldık. Kaçırdık diye bir durum da yok, akşam da almadım, şimdi de almadım. Net olmayan şeylere güvenemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Katilmakla birlikte n11 nasil alt limitsiz cekleri cok uygun fiyatlara sattiysa 11 kasimda. Bunlar da benzer indirimi yapmis olabilirler hocam. Tvde reklamlari dönuyor o butcenin cok kucuk bir miktarini tukericiye yansitsalar herkes ihya olur :)

( Not: Ben de almadim :) )

Hocam onlar ciro hedefi için verilmiş tavizler, ki site komisyon alıyor. Bu epttavm'ye tam bilmiyorum ama %10 komisyon veren şirket hadi %5 olsun komisyon.

Al-sat resmen 200 lira kar bırakıyor bana.

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    İnş hocam 7 gr çıkar. Ben anlayamadığım için dedim iar epttavm'nin reklamını yapmaz ki, niye yapsın?

Neyse alan arkadaşlarımızın gözü açık olsun, hepsiburada falan amenna ne kadar kızsakta bu işlerin ülkede tek kurumsal tarafı. Yoksa komisyoncu sitelerle uğraşılır gibi değil.
  • LOFTR L kullanıcısına yanıt
    4 tam altın alana 1 çeyrek hediye 4110 tl

• soyken kullanıcısına yanıt
    Bir ürün satarken detaylı açıklaması satılır ve ürün görseli gerçekteki gibi eklenir saçma sapan uyduruk şekilde ürün satılmaz ben alacaktım vazgeçtim kampanya yapıyorsan adam gibi açıklama yapmalısın!

Şimdi 2018'e gireceğiz herhalde değer kaybından dolayı ellerinden çıkarmak istiyor olabilirler.
  • Pttavm ye mesaj attım açıklayıcı bilgi yetersiz satıcıya iletişime geçip net gram ve ayarlar hakkında bilgi verin diye dönüş olmazsa kargo gelse bile teslim almam ürünü bu kadar basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat hatası olabilir.alan kazandı derim

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi açıklama kısmı handikap. Eski tarihli altının değer kaybı diye bir şey yok hocam, kuyumcu alışı aynı eskiden kuyumcular 1-2 lira ucuza verirlerdi artık onuda yapmıyorlar.

Ben fiziki altın al-satta öyle bir şeye şahit olmadım. Bu gün eski tarihli altının piyasa değerinin altında gittiğini forumda okuyorum sadece :) eskiyince gramımı düşüyor?

Bence bir deli kuyuya taş attı.

Edit: ben bu pttavm'ye 1-2 kez girdim. İar'dan başka altın satıcısı da yok. Komisyon düşük olacak ki fiyatlar emsal sitelere göre uygun.

Belki kampanya için anlaştılar diyecem ama desem mi bilmiyorum. 100/20 çek verse yıkılır site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 26 Aralık 2017; 23:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oktaymese

4 tam altın alana 1 çeyrek hediye 4110 tl

Fotoğrafta da İAR yazıyor. Bu yüzden diyorum 5 gram gönderirlerse şikayet etme durumunuz olmaz diye.
  • Bu forumdan iyice soğumaya başladım, ne kadar meraklı çokbilmiş var. Alanlar ağlayacakmış, bunu diyen herifcioğlu da bedava edindiği çekleri 3-5 liraya satıp bundan mutlu olan mezarcı. Kardeşim ortada çelişkiye düşülecek bir durum yok 4 tam altın alana 1 çeyrek hediye ediyor adamlar. Tam altın ne demek en yakın kuyumcuya git de öğren ondan sonra konuş.

• Birde 5 Gr olan görsel farklı Atatürk yok farklı bir şekil var sanki aldım ama kafama takıldı burda yazılanlardan sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 5 gr olan:https://www.epttavm.com/item/31598670_5-gr-22-ayar-iar-tam-altin
    Bu 7 gr olan:https://www.epttavm.com/item/31598667_tam-altin-darphane--2017-

İçiniz rahat olsun bakmayın burda laf yapanlara. Alan kazandı

• soyken kullanıcısına yanıt
    Yeni tarihli ve eski tarihli arasında 3-5 TL fark oluyor bu sebeple herhalde diye sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Bu forumdan iyice soğumaya başladım, ne kadar meraklı çokbilmiş var. Alanlar ağlayacakmış, bunu diyen herifcioğlu da bedava edindiği çekleri 3-5 liraya satıp bundan mutlu olan mezarcı. Kardeşim ortada çelişkiye düşülecek bir durum yok 4 tam altın alana 1 çeyrek hediye ediyor adamlar. Tam altın ne demek en yakın kuyumcuya git de öğren ondan sonra konuş.

Bana mı laf sokuyorsun kardeşim? Allah'tan mesajınız ilgi çekti bildirisi geldi de arkadan konuşmanı gördüm.

3-5 lirayı bilmem forumda yaptığım kıyak, ettiğim yardım İstanbul'a köprü olur. Biz senin gibi olay popülere dönünce damlamıyoruz. Bir daha lal edeceksen erkek gibi alıntıla, kim kendine ne dendiğini öğrensin. Yoksa senin gibi tatlı su kurnazları sıcak fırsatlar konu dışına konu açar yardım diye. Kabatimiz olursa özürde dileriz, hem umarım olur. Ben niye insanların kötülüğünü isteyeyim.

Beni ergenlerle karıştırma, neyse gerek yok bunlara. Alana hayırlısı olsun, sıkıntı yaşarsanız bu arkadaşı konunuza etiketleyecem lütfen benim gibi mezarcı olup 3-5 lira peşinde koşan adamlar değilde bu arkadaş yardım etsin.

• Aynen 5 gr olursa zaten adam belirtiyor, çeyrek altına bile çeyreğin çeyreği diyorlar :) Bereketli olsun alanlara...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.