< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu forumdan iyice soğumaya başladım, ne kadar meraklı çokbilmiş var. Alanlar ağlayacakmış, bunu diyen herifcioğlu da bedava edindiği çekleri 3-5 liraya satıp bundan mutlu olan mezarcı. Kardeşim ortada çelişkiye düşülecek bir durum yok 4 tam altın alana 1 çeyrek hediye ediyor adamlar. Tam altın ne demek en yakın kuyumcuya git de öğren ondan sonra konuş.
|
Bence çok kişi ağlayacak.
Elektronik olsa tamam 3 e alır 5 e satar, kampanya yapar 3 e aldığını 3 e satar; bunda da ya fiyat hatası yapar ya da ciro yükseltme için yapar. Fakat altın bu, direk para. Cebinde ki Türk Lirasından değerli bilinen tarihte değerini korumuş maden. Böyle saçılmaz Çok garip cidden. Gündüzde gördüm almadım. Yılların sıcak fırsatçısıyım bırak indirimi ücretsiz bir oda dolusu eşya, hesaba paralar vs aldım. Çek kupon banka bilmem neyi derken aylık kazancım 1500+ her olaya atlarım ama bunu almadım. Almamda çünkü bit eniği var. Kampanya değil bence kandırmaca İadesi olmayan bir madeni gramı yazmamasına rağmen epttavm gibi uyduruk bir siteden alamaz. Sıcak fırsatçı kişiliğime ters |
Bana mı laf sokuyorsun kardeşim? Allah'tan mesajınız ilgi çekti bildirisi geldi de arkadan konuşmanı gördüm.
3-5 lirayı bilmem forumda yaptığım kıyak, ettiğim yardım İstanbul'a köprü olur. Biz senin gibi olay popülere dönünce damlamıyoruz. Bir daha lal edeceksen erkek gibi alıntıla, kim kendine ne dendiğini öğrensin. Yoksa senin gibi tatlı su kurnazları sıcak fırsatlar konu dışına konu açar yardım diye. Kabatimiz olursa özürde dileriz, hem umarım olur. Ben niye insanların kötülüğünü isteyeyim. Beni ergenlerle karıştırma, neyse gerek yok bunlara. Alana hayırlısı olsun, sıkıntı yaşarsanız bu arkadaşı konunuza etiketleyecem lütfen benim gibi mezarcı olup 3-5 lira peşinde koşan adamlar değilde bu arkadaş yardım etsin. |
Bu 5 gr olan:https://www.epttavm.com/item/31598670_5-gr-22-ayar-iar-tam-altin
Bu 7 gr olan:https://www.epttavm.com/item/31598667_tam-altin-darphane--2017- İçiniz rahat olsun bakmayın burda laf yapanlara. Alan kazandı |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnhsn11 -- 26 Aralık 2017; 22:45:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|