< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWealdstoneRaider -- 16 Kasım 2018; 10:13:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWealdstoneRaider -- 16 Kasım 2018; 10:13:10 > |
Bir Donanımhaber ölücüsü olarak her şeyi araştırdım arkadaşlar, toplanın.
![]() Bu kampanyanın 24 ay boyunca 1 TL olarak devam etmesi mümkün değil. İnanın her yolu kapamışlar. ![]() Gerçekten 1 TL olacağına inanıp atlamayın, hesabınızı doğru yapın. Yeni hat alıp, veya hattınızı taşıyıp 1 TL'lik fiyattan 24 ay boyunca yararlanabilmek için, mobil tarifenizin 24 ay boyunca değişmemesi gerekiyor. Mobil tarifeye sadece 12 ay taahhüt verebiliyorsunuz. Taahhüt zamanı geldiğinde size aynı tarifeyi kazık bir fiyattan sunacaklar. Şu anki taahhütsüz fiyatlara bakmayın. 1 sene sonra, şu an cazip gözüken bütün kampanyaların adı değişir. Zamanında sizin girdiğiniz isimdeki tarifenin de fiyatı uçar. Halihazırda TT müşterisi olduğunuz için, tarifenizi mecburen diğer tekliflere göre değiştireceksiniz. O teklifler de normalden pahalı olacak. Şu anki tekliflerden edindiğim izlenimlere göre; 30 TL altına 4GB internetli tarife bulursanız çok şanslı olacaksınız. 1 sene sonra ne olur bilemem. Tarifeniz değiştiğinde ise 1 TL'lik Tivibu fiyatı artacak. Yeni tarifeniz hangi tarife grubuna giriyorsa, Tivibu paketiniz ona bağlı olarak 5-12 TL arası ücretlendirilecek. Ucuz bir şeye geçerseniz %99 ihtimalle 12 TL ödeyeceksiniz ki, ucuz tarife bile hak ettiğinden daha pahalı olacak. Hatta iyice paranoyaklaşmak gerekirse; bu dediklerim kampanya kapsamındaki bir mobil tarifeye geçerseniz olacak. 12 ay sonunda kampanya kapsamı dışındaki bir mobil tarifeye geçerseniz referansın iptali söz konusu. Referans iptal olunca paket fiyatı 39 TL'ye fırlıyor. Kampanya kapsamındaki mobil tarifelerin ne olduğuna dair hiçbir tanım bulamadım internette. Grup 1-2-3 nedir belli değil. Ucu çok açık. 1 yıl sonra ne çıkarsa şansınıza... ![]() Benim tahminim; taahhüt süresi boyunca Tivibu için aylık ortalama 15 TL koparmak üzerine ayarlamışlar kampanyayı. Sizden kopmasa bile referanslarınıza verilen taahhüt yenileme tekliflerinden bir şekilde çıkacak o para. Rekabet kurulunun, Telekom'a bağlı tüm firmaların tek marka altında toplanmasına izin vermesinin sonuçları bunlar. 15-20 TL'ye tüm kanalları izlemenin kârlı olup olmadığı noktası tamamen size kalmış. Ama uğraştıracağı kesin. Ancak; evinde TTNET olup, taahhüt yenileme aşamasında olanlar için şöyle bir kaçış yolu olabilir belki: 24 Ay Avantaj 3GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/24-ay-avantaj-3-gb-tarifesi.aspxŞayet bu kampanya devam ediyorsa 24 ay boyunca 1 TL'ye Tivibu Uydu izlemeniz mümkün olabilir. Bu kampanyayla faturalı mobil tarifeye 24 ay taahhüt vermiş oluyorsunuz. Ancak iki kampanya birden birleşmeyebilir. MH ve bayilere sorun. 1 TL ödemekte ısrarcıysanız araştırmadan girmeyin. Yatırım tavsiyesi değildir. ![]() Sonuç: Sözleşmeyi didik didik ettikten sonra ben vazgeçtim açıkçası. Çünkü bu kampanyayı hiç görmeseydim, şu an 50 TL'lik uydu alıcıma taktığım ucuz Wi-Fi anten ve internetten bedava bulduğum CCCAM Server şifresi ile kırdığım kanalları izlerken Le Cola'mı yudumluyor olurdum. ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 12 Nisan 2017; 14:36:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 12 Nisan 2017; 18:34:20 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 12 Nisan 2017; 19:40:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWealdstoneRaider -- 12 Nisan 2017; 22:15:17 > |
|