< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tivibu'ya Normal Uydu Kanalları Ekleme: Adım Adım Kılavuz
Tivibu uydu alıcılarınızda normal uydu kanallarını eklemek ister misiniz? İşte bilmeyenler için adım adım bir kılavuz:
-
Tivibu Kanal Listesi Güncelleme: Uydu alıcınızı açın ve menü tuşuna basın. "Kurulum" veya "Ayarlar" bölümüne gidin ve "Kanal Listesi Güncelle" seçeneğini seçin.
-
Tivibu Kanal Arama: Kanal listesini güncelledikten sonra "Kanal Tarama" veya "Kanal Ayarlama" seçeneğini seçin. Uydu alıcınız mevcut tüm kanalları arayacaktır.
-
Tivibu Lalegül TV Ekleme: Kanal arama tamamlandıktan sonra "Kanal Listesi" bölümüne gidin. "Yeni Kanal Ekle" veya "Manuel Kanal Ayarla" seçeneğini seçin. "Frekans" veya "Kanal Numarası" alanına Lalegül TV'nin frekansını girin.
-
Tivibu Kanallar Gitti: Normal uydu kanalları ekledikten sonra uydu alıcınızdaki Tivibu kanalları kaybolmuş olabilir. Bu sorunu çözmek için uydunuzu yeniden başlatın veya fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Önemli Notlar:
- Kullanılan frekanslar ve kanal numaraları uydu alıcınıza göre değişebilir.
- Bazı normal uydu kanalları şifreli olabilir ve bunları izlemek için ayrı bir abonelik gerekebilir.
- Kanal güncellemeleri ve arama işlemleri zaman alabilir. Sabırlı olun ve işlem tamamlanana kadar bekleyin.