Şimdi Ara

Digiturk 2 Kanal Ayni Anda İzleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen 2 önemli mac ayni anda oluyor ve ben bu ikisini ayni anda izlemek için resimdeki gibi ufak ekranda izleyebilir miyim?

Digiturk 2 Kanal Ayni Anda İzleme

Resimi netten buldum 2015 yılında paylaşılmış ama ben bulamadim bu menüleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk ile 2 Kanalı Aynı Anda İzle

Digitürk, kullanıcılarına çoklu ekran özelliği ile aynı anda iki kanalı izleme imkanı sunar. Bu özellik, Digitürk Çift Ekran veya Digitürk Ekran Bölme olarak da bilinmektedir.

Digitürk Çift Ekran özelliği sayesinde iki farklı kanalı yan yana ekranı ikiye bölerek izleyebilirsin. Bu özellik, aynı anda farklı programları takip etmek veya bir kanalda film izlerken diğer kanalda haberleri takip etmek için idealdir.

Digitürk 2 Ekran özelliğini kullanabilmek için uyumlu bir Digitürk alıcısına ve birden fazla televizyona ihtiyacın vardır. Alıcını her iki televizyona da bağladıktan sonra, kumanda üzerindeki "TV/Radyo" tuşuna basarak kanallar arasında geçiş yapabilir ve ekranı ikiye bölerek iki kanalı aynı anda izleyebilirsin.

Digitürk Çift Ekran özelliği ile aynı anda iki kanalı izlerken, ses kontrolü bağımsız olarak yapılabilir. Böylece, bir kanalda sesi kapatırken diğer kanalda sesi açabilirsin.

Ayrıca, Digitürk Çift Ekran özelliği sadece televizyonlarda değil, mobil cihazlarda da kullanılabilir. Digitürk Play uygulamasını indirerek, mobil cihazından da iki kanalı aynı anda izleyebilirsin.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Digitürk Aynı Anda 2 Ekran
    • Digitürk Çift Ekran
    • Digitürk Ekran Bölme
    • Digitürk Ekranı İkiye Bölme
    • Digitürk İki Kanalı Aynı Anda İzleme
    • Digitürk Çoklu Ekran
    • Digitürk 2 Ekran
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam Merhabalar

Digiturk IQ PLUS kutu ve 4k plus kutularda bu özellik mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ara ara bu şekilde 2 maç takip ettiğim oluyor, en sevdiğim özelliklerden biri bu..
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Plus uyelik mi gerekli hocam bunun için ve mevcut üyeliğime ek ne kadara alabilirim?

• ultrailker kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Sanırım iptal talebi veya bayi tarafından ücretsiz tanımlanabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam ben ağustos gibi arcelik kodu ile uyelik almistim üyeliğim bitmesine yakin alabilirim o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.