Şimdi Ara

Digitürk'te kanal 26-31'e atlıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürkü bir nedenden dolayı tekrar kurdum. Eutelsat W3 kullanıyorum. 26. kanaldan 31. kanala atlıyor. 34'ten 43'e atlıyor. Aradaki kanallara nasıl ulaşırım?

Manuel arama bölümünde, Sinyal seviyesi %92 kalitesi %42 diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 16 Nisan 2012; 22:33:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk Kanallarında Atlama Sorunu

Digitürk kullanıcıları, son zamanlarda kanallar arasında geçiş yaparken sorunlar bildirmektedir. Bazı aboneler, kumandalarını kullanarak veya kanalları doğrudan televizyonlarından seçerek kanallar arasında geçiş yaptıklarında kanalların rastgele atladığını bildirmektedir.

Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. En yaygın nedenlerden bazıları şunlardır:

• Kumanda Sorunları: Kumandanızdaki düğmeler arızalıysa veya piller zayıflamışsa, kanalların atlamasına neden olabilir.
    • Televizyon Sorunları: Televizyonunuzda bir yazılım hatası varsa, kanalların atlamasına neden olabilir.
    • Yayın Sinyali Sorunları: Digitürk'ten evine gelen yayın sinyalinde kesintiler veya parazitler varsa, kanalların atlamasına neden olabilir.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:

• Kumandanızın pillerini değiştirin veya arızalı düğmeleri kontrol edin.
    • Televizyonunuzu yeniden başlatın.
    • Digitürk müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve yayın sinyali sorunları olup olmadığını sorun.

Kanalların atlama sorunu devam ediyorsa, Digitürk teknisyenlerinden profesyonel yardım almanız gerekebilir. Onlar sorunun nedenini belirleyip sorunu çözebileceklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım.
  • uydunun elektiriğini çıkarıp tekrar takın. uydu açıldıktan sonra kolay kurulum yapmayı deneyin.
  • yeniden kurulum yapınız.
  • Merhaba, bu sorun bende de var. CNN Türk, NTV çıkmıyor, benzer şekilde TV 8 ve KanalTürk'te çıkmıyor. Kolay, detaylı her türlü kurulumu yaptım ama sonuç değişmedi. Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon246

Merhaba, bu sorun bende de var. CNN Türk, NTV çıkmıyor, benzer şekilde TV 8 ve KanalTürk'te çıkmıyor. Kolay, detaylı her türlü kurulumu yaptım ama sonuç değişmedi. Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

LNB degisti, eksik kanallar geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.