Şimdi Ara

4 Yaşında Araç 100.000 km Çok Mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
9.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 benzinli passat 135.000 km

• Yilda 25.000 km mantikli geliyor.Bir yandan da o yaştaki araç için fazla düşüncesi geliyor.Bana kalirsa normal bence.Herkesin gittiği yol farkli.Ayni olacak durumu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Fords Never Die

2002 Opel Corsa 72.000 KM'de. Aracın 2. sahibiyiz 11 yıl önce 36 bindeyken aldık ne kadar temiz kaldığını siz düşünün, satılık değil.

Aman nolur sat

• Yılda 25 bin km çok normal bana göre, ne var ki bu km'yi yapmakta. Ben arabayı çok az kullanmama rağmen yılda 15 bin km'nin altında yol yapmıyorum.

• Çok diyenler olmuş ama binmeyip ne yapacaksın. Varsa binersin. Abimde 2009 clio grandtour var 325bin km de şu an. ☺️ biraz yağ eksiltiyor onun dışında canavar gibi motor halen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok değil de bu hızla giderseniz bakımlarını yaptirsaniz bile arabanin ömrü dolacak ileride satamayabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 Toyota Yarisi 1,33. 81.000 km'de

• 7 sene 2 ay oluyor bizimkini alalı, 94binde. Ki şehir dışı 250km'lik git gel yol hava iyi olduğunda neredeyse her hafta gidiliyor

• 2006 clio 1.5 dci - 280.000 kmde bir yıldır bende 10.000 km yaptim.

• 20 yaşında daha yeni 200.000'i devirdik.

• Sen ona km mi diyorsun ben palio van aldım 2007 model 210.000 deydi bir yilda 230.000 e getirdim . Hala sapasağlam

• 2013 çıkışlı focus dizel 61 binde

• quote:

Orijinalden alıntı: Realwest58

2006 clio 1.5 dci - 280.000 kmde bir yıldır bende 10.000 km yaptim.

Hocam alakasız ama. Bu arabadan almayı düşünüyorum bütçem kısıtlı bu yüzden yüksek km alacak gibiyim. Almalı mıyım sizce alınır mı bi 200 bini devirmiş ya da yaklaşmış. Siz 270 binde mi aldınız. Motorda yağ kaçağı yağ yakma farkedilir performans kaybı gibi şeyler var mıydı. Birde yakıt tüketimi ne durumda. Sonuç olarak tavsiye eder misiniz? Soru bombardımanı oldu Kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Çok diyenler olmuş ama binmeyip ne yapacaksın. Varsa binersin. Abimde 2009 clio grandtour var 325bin km de şu an. ☺️ biraz yağ eksiltiyor onun dışında canavar gibi motor halen.

Hocam bu zamana kadar hiç motor yapıldı mı? Enjektör, turbo arızası gibi arızalar verdi mi ya da ağır masraflı başka herhangi bi arıza? Aynı motordan almayı düşünüyorum yüksek km li.

• 2007 model aracımız 117binde orjinal, ilk iki sahibide akrabamızdı
  • GreatWolf G kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla enjektorler değişti, yakıt filtresi değişti. Motor rektefiye olmadı hiç. Yağ eksiltmesi o yüzden zaten. Renault motorları sağlamdır hocam. Yakıt filtresi 200 300tl gibi birşey. Yani çoğu parçası uygun fiyatta.
    Tabi şöyle bir durum var bakımlı ve bakımsız araç vardır. Zamanında yağ değişimi temiz yakıt ve dizeli devrinde kullanırsanız çoğu araç sıkıntı ciksrtmsyabilir. Yakıt ortalamasını da vereyim size 100km de 4.3 - 5l arası yakıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senede 40.000 km yapana göre azdır. Ama senede 7 8.000 km anca yapana göre çoktur. Önemli olan düzgün kullanılıp bakımlarının aksatılmaması.

• 2010 fluence 75.000 km. (Benzin+lpg)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.