Şimdi Ara

4 Yaşında Araç 100.000 km Çok Mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
9.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoktur eski aracimizda babam 16 senede 60.000 yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Valla senede 3800 km için araç alınmaz bence hocam. Bunun kaskosu sigortası lastiği bakımı arızası bir sürü şeyi var. Kullansam canım yanmaz ama bir ton para döküpte araç yatarsa boşa masraf bence.

Onun şirket aracı vardı ondan hiç binmemiş hocam. Ama geçen temmuzda arkadaşım dizel egea aldı araba daha 6000 km ye yeni geldi. Binmeye korkuyor mazot gider diye.

• Birisi 11 yaşında (2006), 325.000'de.
    Diğeri 3 yaşında (2014), 98.000'de.
  • Sahibindene aldanmayın. Ortalamaya vursaniz %40a yakını kmsi ile oynanmış araçtır. Tamam normal kullanıcı 10-15 bin yapabilir yılda da, kardeşim bu memlekette şirketler dışında kimse şehir dışına gitmiyor mu? 10 yaşında araba 90 binde niyeyse hepsi 90bin,95bin araba 100ü göremiyor. Ne bileyim haftada bir memlelete gitmiyor mu? Araba alıyorsun 70binde motor %65 nası olacak? Motor sağlığı arabanın temiz kullanılıp kullanılmadığına bakın km rakamdır.(bu arada kendi aracım 50bin de 4 yaşında kendi aracımı hoş göstermek için yazılmış yazı değil)

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Ben bizimkini yazdim ki çok olduğunu anlasin. 4 senede nasıl bir aile arabası 100000 olur anlamış değilim. 3 ayda bir uzum yola mi cıktı bu araç?

• cobainn kullanıcısına yanıt
    Temiz aile aracı is için kullanılmamış bir araç senede bir kere uzun yola çıkmış bir araba 10 senede anca 50000 leri görürse görür değerleri aile dışında da kullanılmış araç.

• çok değil
  • Şirket aracı 2.5 yıllık doblo dizel 75bin oldu. Araç sürekli şehirler arası geziyor. Bence fazla.

• 100.000km ustu araç alınmas

• Seat leon 2.5 yıl oldu 42000 km. Akıyo kerata

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Valla senede 3800 km için araç alınmaz bence hocam. Bunun kaskosu sigortası lastiği bakımı arızası bir sürü şeyi var. Kullansam canım yanmaz ama bir ton para döküpte araç yatarsa boşa masraf bence.

türkiyede araçların çoğu böyle hepsi yatıyor haftasonu süreriz diye alınıyor
  • temmuzun sonunda alındı. 8 aydır kullanıyorum 20 000 km. benzinli. dizel için gayet normal.
  • 2006 Polo 55.000 km aldım. 2. Sahibiyim 2 Ay önce aldım 2.5k yaptım

• Okuduklarımdan şunu anladım.

Arabası benzinli olanlar arabaya binemiyor. Hem fazla yakıyor hem birim fiyat yüksek milleti pusturmuş. Hepsinin km si modeline göre çok düşük.

• Bende 1.3 corsa var. Bu araclar gereckten az yakiyor. O yuzden piyasada dusuk km zor . arac temizse sorun olmuyor. Benim arac 100 binde alali 2 hafta odu ve simdiden sehir ici 500 km yol yaptim.

• Kangoo ile 1 yılda 49 bin km yapıldı citroen c4 ile 1 yılda 35 bin km yapıldı. Az yakan konforlu c-d sınıfı araç ne tavsiye edersiniz bütçe 45-50 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkana. -- 26 Mayıs 2017; 11:29:40 >
  • Hayır çok değil. Kullanım amacınıza uygun bir araba aldığınızı gösterir.

• 2012 model puntomu 81binde aldım 20 aralıkta. 5 ayda 9bin yapmışım.
  • çok...

• 2011 model dizel aracım, 75 binde. Babamın 2000 model aracıda 450 binde.

Markası Volvo, Volvolarda km düşürme çok zor. Biraz masraflı. Km'ye müdahale edilince beynine ve kadrana kaydediliyor. Bildiğim kadarıyla hem kadran hem beyni değiştirmek gerekiyor anlaşılamaması için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.