Şimdi Ara

4 Yaşında Araç 100.000 km Çok Mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
9.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 model aracımı 87 binde aldım Eylülün sonunda.Şimdi 98 bini geçti.6 ayda 11 bin km yapmışım.Senelik ortalamam 20 bin civarı...
  • Herkes artistlik yapmış.

Adam iyi mi kötü diyemi sormuş.

100÷4=25bin km

Yılda.

Normal bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel aracı yol yapmak için alıyoruz zaten, km dizel motor için normal

2011 kasım'da sıfır aldığım aracım şu an 137.500 km'de, yıllık 25 bin ortalama ile geziyorum ki dizel için normal benzinli için aşırı bir km
  • dizel i30 4 yaşına girdi 47binde

benzinli polo 13 yaşında 103 bin olması lazım 4 yıl önce aldık 95 bindeydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yaşında aracım polo 1.2 tdi, bakımlarını harfiyen yapıyorum. Yağı balı sütü suyu lastik basıncına kadar hep tedbirliyim. 110 binleri geçti, bana alırken alma etme yok kronik sorunları var bunların diye diye beynimi yiyen tayfa vardı. Ustalar hep burun kıvırıyordu vs. aldım biniyorum bakımı herşeyi harfiyen yapılıyor, daha 1 kere sorun çıkartmadı 1 kere yolda kalmadım.

Ki dağa taşa heryere sürüyorum. Arabaya binmek için alıyoruz ne yapayım yani binmeyip evde yatırayım mı ? ha bizim hanım azda yakıyor cimri şehir içi 3-4 litrelerde geziyorum. Mis gibi araba yani her işimi görüyor. Millet aman km artmasın aman şu bu olmasın masraf çıkartmasın diye silecek suyunu bile koymuyor. Lastik değiştirmiyor, yağı işte balatası hidroliği soğutma sıvısı falan ohooo kimsenin umurunda değil.

Ya ölümlü dünya ölüp gidecez ya bu yorumu okuyan herkes ölecek bırak ya km de artmış şöyle olmuşta bunları dert ettiğine yazık, bin geç sen bakımlarını aksatma kitapçığın ne diyorsa onu yap gerisi tatava ıvır zıvır sinek vızıltısıdır.

• İhtiyaca göre değişir elbet yapılan km

Ortalama bir kullanıcı yılda 10 bin km yaparsa normaldir

Bunun üstü fazla kullanıma girer

Aracı satarken km den ötürü biraz aşağı fiyata satmak durumunda kalabilirsiniz

• Ne adamlar var be senede 25 bin yapıyor.Benim araba 2 yaşında daha 12 binde

• 2011 A4 LPG 84000. Sizinki normalin biraz üzerinde.
  • Bakımları tam ve eksiksiz olsun. Varsa kilometresi çok olsun. Olsun o kadar da kullanmak için alıyoruz

• GreatWolf G kullanıcısına yanıt
    Benim ilk aracımdı ve yetkili servis bakımlı olarak aldım. Ağır kazası yok ve motor olarakta masraf yapmadım. Sadece bir kere şarj dinomosunun v kayışına bağlanan kasnak sıkışmıştı o değişti. Yağ eksiltme yok arabayı tavsiye ederim. Çünkü fiyatına göre iyi klima falanda var. Bitek abs nin eksikliğini bazen hissediyorum. Ancak aşırı hız yapmadan limitimde kullanıldığında üzmeyecektir. Yakıt olarakta memnunum bi depoyla 700 km yapıyor şehiriçi son olarak evet 270binde aldım. Performans olarakta bi sorun görmüyorum. Ancak bu arabalardan aşırı performans beklememek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: joog

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-dusuk-km-443480533/detay

Yani şu araba hangi mantık ile alınır bilemiyorum.Donanim yok tip rezalet o fiyata daha iyi 15 tane seçenek sunarım.Hakikaten saçmalık bir araç.

• 2011 Renault Trafic 2.0

115binde senede 20bin

• Şimdi şöyle düşün; dizel km de 5-6 şehir dışında daha da az yakıyor. Bu da KM de 25 kuruşa geliyor. Benzinde ise KM de 40 kuruş altına düşen araba yok o da lpg ile filan. Durum böyle olunca dizel arabanın da KM si çok oluyor. En ufak yere arabayla gideyim diyorsun zaten yakmıyor 25 kuruş nedir yani km de. Haliyle gayet normal. Sırf iş ev arası kullansan yılda ortalama 15 bin km gidiyor zaten. Gezmelerle filan 20 bin yıllık en az.
  • bence çok
  • Bence çok değil. Standart bir aile aracı bence bu km 'leri yapar. Yoksa yolda gezen arabalar kimin böyle ? 3 günlük tatilde istanbul trafiği sapancadan başlıyor artık.

Benim aracımda 2 yaşında değil daha 36.000 KM 'de, bayram seyran da memlekete giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St. Petersburg -- 26 Mayıs 2017; 15:39:21 >
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi

• çok değil
  • 2005 Model Lada Vega 1.6 16v aracımız var, garaj arabası. 2010 yılında 19.000 Km de aldık, Şu an 43.500 Km'de
  • Bizde sıfır aldığımız Kartal Slx var 2000 model. Km 60k da. Sadece pazar günleri marşa basılır. 20km yol yapar tekrar garaja. Benzinli. 20bin veriyorlar ama satmicaz 🤒

• sadece haftasonu kullanılıyorsa çok ama

50x4 desek 200 hafta sonu var 4 senede. her hafta sonu 500km yol mu yapıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.