Şimdi Ara

4 Yaşında Araç 100.000 km Çok Mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
9.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 bin veriyorlarsa niye satmıyorsunuz hocam ?

o arabaya çok değil mi ?;
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    yok hocam satılık değil, zamanında ben avensisi alayım sana sıfır bir araba alalım dediğimde bile olumsuz cevabı aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Valla senede 3800 km için araç alınmaz bence hocam. Bunun kaskosu sigortası lastiği bakımı arızası bir sürü şeyi var. Kullansam canım yanmaz ama bir ton para döküpte araç yatarsa boşa masraf bence.

Aldığınız ürünü, fiyatı çıksın, değsin diye heran kullanıyor musunuz? Mesela ütüyü, elektrik süpürgesini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo çok fazla 100.000 ama hatır için forumdaşız diye 10 ile 12 bin arası veririm o arabayı satmayı düşünürsen konuyu sıcak fırsatlara taşıyalımyeni kurbanlar lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 26 Mayıs 2017; 19:24:48 >
  • 12 yaşında benzinli 100bin de.
  • Aldığım araç 20 ayda 82bin km yapmisti, ben de 1 yilda 25bin km yaptim. Kapi onunde yatacak olduktan sonra ne anlamı var.

• Yuruyosa sıkıntı yok hocam. Bizde bir nissan vardi 200 kusurde sattık alan adam 4 yıldır biniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dobby632 kullanıcısına yanıt
    Kiymetini bilsin. Ben pişman oldum açıkcası.

• Bizim araç 2006 passat daha 82.000 de yahu tamam bizimki az olabilir ama ne bileyim usta 4 yılda 100.000 de biraz çok sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbangem -- 26 Mayıs 2017; 17:49:29 >
  • Realwest58 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir depo şehir içi 700 az değil mi ya. Bildiğim kadarıyla 50 lt deposu var. 700 km dersen 100kmde 7.1 litre gibi bişey yapıyor bu da bu araba için çok değil mi?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Tofaş piyasasından haberiniz yok sanırım. Karadenizde piyasası çok yüksek.
  • GreatWolf G kullanıcısına yanıt
    Kışın bu şekildeydi bide benim arabada kısa mesafeli kullanım çok fazla

• Çok sirket arabasidir o

• trktlh kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederiz hocam, umarım sizde gönlünüze göre istediğiniz aracı bulursunuz
  • 6 aylık sıfır aracımın kmsi 4000. Bu da yılda ortalama 8bin km yapar. 12 yılda ortalama 100 bin km olur.
    Bakımlı araç yolda bırakmaz bakımsız araç yolda bırakır.
    Kmsi çok araç korkutmasın. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 26 Mayıs 2017; 19:9:51 >
  • Dizel bir araç için normal sayılır.Ama benim gözümde yüksek.
  • Yılbaşında ehliyet aldım 4 ayda 4bini geçti araba. Ki 2 günde 1 yatıyor araba. Bence normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu anlamıyorum bir arabanın 4 yılda bu kadar kullanılması için ailece herkesin elinden geçmesi sabah akşam gel git yapması lazım.

Siz her ay uzun yol mu yapıyordunuz? şehir içi desen nasıl yani abi? zaten trafikte kullanmıyor musun?

iş istanbul kocaeli arası felan mı?

altımda motor var şimdi karşılaştırmak saçma olabilir ama her gün işe gidip geliyorum. hafta sonları da ara sıra kullanıyorum.

sabah akşam sürüyorum ve 2 yılda 22K kilometre oldu.
  • Normal

• Arabayla yapacağın bellidir
    günlük işe git gel 50km
    hafta sonu 2 gün gez 100km de ona diyelim
    senelikte 2 kez tatile gitsen 4000bin de ona desek
    =22.250km eder
    Bazıları için bu normal gelebilir bana göre fazla bir km ben almam 4 yıllık araç 100bin deyse hele dizelse o km yi hiç almam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.