Şimdi Ara

4 yaşındaki oğlum sapıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    maket işine katılıyorum hocam. minecraft sayesinde papercraft dünyasıyla tanışmıştım. yazıcım olmadığı için kendim çizip kesiyordum, çok da güzel oluyorlardı. çocuğum olursa erken yaşlarında başlatmak isterim onu da bu bağımlılığa.

onun dışında bilgisayarla ilgili bir şeyler öğrenmesini tavsiye ederim. ikinci sınıfta oyun geliştirmeye merak sarmıştım. 3d modelleme falan öğeniyordum. visualbasic ile kendi web tarayıcımı yapmayı denemiştim vs vs. çocuğunuza bu gibi şeylerin varlığını gösterirseniz kendisi de araştırıp öğrenmek isteyecektir. merak her şeyin başında gelir. en basitinden bilgisayar kullanmayı öğretmekle başlayabilirsiniz. ben de o yaşlarda tanışmıştım bilgisayar ile. internet yoktu tabi o zamanlar.

sanatla veya herhangi bir spor dalıyla ilgilenmesi de mantıklı olabilir. çizim yapın birlikte. paranız varsa ipad ve kalem alın çocuğa, çizim yapsın bol bol. para yoksa kağıt kalem kuru boya sulu boya da yeterli. çizim yapmayı çok sever çocuklar. bir kere başladı mı bir daha bırakamazlar. aktivite olmuş olur boş zamanlarında. ileride de çok faydasını görür bunun. oyun hamuru da alabilirsiniz marketten ucuz bi tane. yüzme, okçuluk, bale gibi şeyler de ilgisini çekebilir. ara sıra birlikte çocuk tiyatrolarına da gidebilirsiniz. ücretsiz oluyor bazıları.

son olarak aklıma kurslar geliyor. yanılmıyorsam belediyenin ücretsiz kursları da vardı. sosyalleşmek için mükemmel mekanlar oralar. arkadaş edinmiş olur çocuğunuz. bir yandan da yeni şeyler öğrenmiş olur. bu bir yabancı dil de olabilir, çizim de olabilir, el sanatları da olabilir, savunma sanatı vs de olabilir. ne olduğu önemli değil.

telefon bağımlısı olmasın çocuk. başka uğraşları da olsun. gerek sizle, gerek arkadaşlarıyla sosyalleşsin. ileride çok daha sağlıklı bir hayatı olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.