Şimdi Ara

4 yıl akıcılık garantili Tecno Spark Go 1 duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıl akıcılık garantili Tecno Spark Go 1 duyuruldu
    Genelde giriş seviyesindeki akıllı telefonlar üst seviye modellere göre güncelleme desteğini daha erken kaybeder veya akıcılığı daha erken kaybolmaya başlar. Üreticiler artık alt seviye telefonlarda akıcılık garantisini öne çıkarmaya başladı.

Tecno Spark Go 1 neler sunuyor?

Tecno Spark Go 1 giriş seviyesi telefonun en dikkat çekici tarafı 4 yıl boyunca akıcı bir kullanıcı deneyimi sunması. Firma bunu nasıl yapacağına dair bir bilgi vermemiş ancak güncelleme akla gelen ilk seçenek.

Ayrıca Bkz.Tecno MegaPad 10 ve MegaPad 11 geliyor

6.67 inçlik IPS HD+ bir ekranı olan telefon 120Hz tazeleme hızı sunuyor. Unisoc T615 yonga setinden güç alan telefon 3GB/4GB RAM ve 4GB sanal RAM ile toplamda 8GB RAM’e ulaşıyor. 64GB/128GB depolama yanında 5000mAh batarya 15W hızlı şarj ile destekleniyor. Arka kamera 13MP çözünürlüğünde. Henüz telefonun fiyatı açıklanmadı.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/tecno_spark_go_1_announced_with_120hz_lcd_and_unsioc_chipset-news-64214.php

• 4 gb fiziki ram ve Unisoc T615'li cihaza 4 yıl akıcılık garantisi vermek mi? Fıkra gibi olay.

• Şakaysa komik değilse daha komik.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Ekrem71 site sahibi desek çok abartı olmaz ortak hesaptır bu tür işler için yani şok gibi reklamlardan bir tanesi çok ciddiye almaya gerek yok zaten her şey ortada 4 yıl akıcılık garantili Tecno Spark Go 1 duyuruldu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidin go sürümü olacaktır bunda da zaten isminden belli go sürümü için 4 gb ram yeterli 3 ise biraz şüpheli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özelliğe gel akicilik garantili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Unisoc T615

Akici hayal kirikligi kast ediliyorsa itirqz etmeyiz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çinliler kürek kafalı ama tecno sahipleri ekstra kürek kafalı...Madem ki iPhone a benzetip satacan bari boyutlarinida benzet de adam gibi satış yap..

• Unisoc ney yav birde 6.67

• Yaklaşık iki yıldır note9 pro sunu kullanıyorum fitil etti beni. Malesef aldığıma pişman oldum. Okadar kaygan ki 2 defa elimden düştü ekran kırıldı. Kılıf bulmakda kolay değil. İkincisini yaptırmadım bile. Bir an önce haşat olsa da kurtulsam mecburen.

• İşlemci rezalet ötesi çöp . Bunu alanın MAX IQ 70 dir okadar. ( ayrıca ekranı da çöp ve F/P bir cihaz değil )

• Hayrınıza 3 bin liraya satında garibanlar kullansın

• Haber ayağına kafa mı buluyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.