Şimdi Ara

4 Yıl Aradan Sonra 600 TL Borc Cikti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir konuda görüşlerinizi istemekteyim. 2007 yılında telefon hattımızı kapattık. Daha sonra da başka bir eve taşındık. Dün ise korkunç bir fatura ile karşılaştım. Güya telefon hattı kapatılınca ADSL hattı aynen kalıyormuş ve dolayısıyla da fatura gelmeye devam ediyormuş. Şuanda bu konuyla ilgili kesin bir bilgi almadım, yarın bizzat gidip görüşeceğim. Böyle bir şey mümkün mü acaba?

Peki dilekçe ile biryerlere başvursam, ne bilim, avukat, karşı dava, tüketici hakları vs. bu borçtan kurtulabilir miyim? Kullanmadığım internet için para geliyor, ustelik hattı kapatmama ragmen.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Geçmiş olsun. ADSL i ayrıca kapatmanız gerekirdi. Almadığınız hizmetin faturasını çatır çatır ödetirler size.
  • Telefon hattını kapattırsanız bile ADSL hattı açık kalır ve her ay sabit ücret gelmeye devam eder.
    Bende bu durumu telefon hattımı kapattırdıktan sonra ADSL faturası gelince fark etmiştim. Ödemek zorunda kaldım.. Ayrıca borcu iptal ettirmeniz çok zor.
  • sihhatler olsun
  • 2 ay odeme yapmayinca internet kapanir,peki kapanan internetin parasini hangi mantikla size kesiyorlar anlamak mumkun degil,bu olanlar hep tertipsiz duzensiz uygulama yapan telekomundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 23 Mart 2011; 22:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

2 ay odeme yapmayinca internet kapanir,peki kapanan internetin parasini hangi mantikla size kesiyorlar anlamak mumkun degil,bu olanlar hep tertipsiz duzensiz uygulama yapan telekomundur.

Ödeme yapmayınca internet bağlantınız kesilir, aboneliğiniz iptal olmaz. Zamanında bende 300-400 tl ödemiştim 2 yıllık borç.
  • öyle bir ülkede yaşıyoruzki milleti sömürmek için ne yapıcaklarını şaşırıyorlar...
  • Bir avukata danışın. Uzlaşma ile çözülür. Bir ödeme yaparsınız tabi gene ama daha az olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacer -- 24 Mart 2011; 9:41:18 >
  • Telefon kapatıldıktan 2 ay sonra adsl'de otomatik olarak kapanıyor.
    Kampanya - taahhüt vs. den doğan borcunuz varsa son bir faturanız geliyor ve iş bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacer

Bir avukata danışın. Uzlaşma ile çözülür. Bir ödeme yaparsınız tabi gene ama daha az olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nacer

Bir avukata danışın. Uzlaşma ile çözülür. Bir ödeme yaparsınız tabi gene ama daha az olur.

Avukat, avukatlık ücreti almadan yardımcı olacaksa (akrabanız ise belki) belki. Yoksa avukatlık ücretinide koyarsanız astarından pahalıya gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Telefon kapatıldıktan 2 ay sonra adsl'de otomatik olarak kapanıyor.
    Kampanya - taahhüt vs. den doğan borcunuz varsa son bir faturanız geliyor ve iş bitiyor.

muhtemelen 2 ay sonra adsl kapandı ancak ödenmeyen miktar 4 yılda çığ gibi büyüdü..

benim de 2005'den bir park cezam varmış 40lira.. 2006'da temiz kağıdı alıyorum sorun yok.. 2005'deki cezayı 2007'de bilgisayara girmişler.. 2008 de tekrar vizeye gidince 40liralık cezanın 150liraya ulaştığını öğreniyorum..

vatandaşı mektup/telefon/internet ile bilgilendirmek yerine, nasıl olsa dönüp dolaşacağı yer burası deyip bekleyen bir sistemin içinde yaşıyoruz malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Telefon hattını kapattırsanız bile ADSL hattı açık kalır

Bu mantığa göre telefon hattımızı kapattıralım sadece adsl faturası gelsin, telefona gelen sabit ücretten kurtulalım, bu mümkünmüdür...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoOLMuSTi

quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Telefon hattını kapattırsanız bile ADSL hattı açık kalır

Bu mantığa göre telefon hattımızı kapattıralım sadece adsl faturası gelsin, telefona gelen sabit ücretten kurtulalım, bu mümkünmüdür...?

tabi ki mümkün değil..
    telefon aboneliğini kapatınca telefon sinyalini kesiyorlar ancak adsl aboneliğin devam ettiği için aylık faturası gelmeye devam ediyor.. senin internete girip girmediğine bakan yok yani..
  • ayni şey uzun zaman once basıma geldi.heleki ben kapattirmistim.hatırlayanınız vardır telekom greve gitmisti.uzerinden 3 sene sonra tebligat gelmis ama bu tebligat eski oturdugum yere.sans eseri eski komsum telefon edip soyledi.ki bu evden sonra 2 adet hat aldım hali hazırdada telefon ve adsl im var.ttnet adam s... İçin eski adreslere gonderiyor.elimdeki kapatma emrinide attigim icin mecburen odemek zorunda kaldım bende 500tl avukat masrafıyla beraber.bu durumda olan binlerce kisi var.bu paralar kimin bogazindan gececekse hakkımi helal etmiyorum.siz siz olun makbuzlarınızı en az 10 sene atmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck67

ayni şey uzun zaman once basıma geldi.heleki ben kapattirmistim.hatırlayanınız vardır telekom greve gitmisti.uzerinden 3 sene sonra tebligat gelmis ama bu tebligat eski oturdugum yere.sans eseri eski komsum telefon edip soyledi.ki bu evden sonra 2 adet hat aldım hali hazırdada telefon ve adsl im var.ttnet adam s... İçin eski adreslere gonderiyor.elimdeki kapatma emrinide attigim icin mecburen odemek zorunda kaldım bende 500tl avukat masrafıyla beraber.bu durumda olan binlerce kisi var.bu paralar kimin bogazindan gececekse hakkımi helal etmiyorum.siz siz olun makbuzlarınızı en az 10 sene atmayın

Bu Ülkede 10 sene demişsiniz ya çok ama çok yanılıyorsunuz,ben 11 sene öncesinin borcunu ödedim 6-7 ay önce !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 25 Mart 2011; 1:01:57 >
  • bir ara yani yaklaşık 4-5 ay önce haberlere bile çıktı türk telekom eski yıllara ait ödenmemiş fatura yolluyor diye ve faturayı ödediğinizi ispat edemezseniz faizi ile alıyorlarmış.bizede o sıralar 2005 ve 2006 yılında olmak üzere 2 fatura gelmişti ve bu haber olunca her halde millet uyandı diye ödemeleri gösterdiğimizde onlarda hata oldu sorun yok deyip gitmiştik yani ne koparırlarsa kar bu adamlar böyle .en kolayı bunlardan hiçbir hizmet almamak işte o zaman ne yaparlar bunlar.
  • bence siz öcnelikle bi tüketici haklarına başvurda bulunun telefonla durumu izah edin ve sonrasında tt gidin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.