Şimdi Ara

4 yıl aradan Sonra Sro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 yılında başladığım Sro maceram 2009 da sonlanmıştı.

Şimdi tekrar Sro oynamak istiyorum ..

Öncelikli olarak geçen sürede neler değişti , kısaca sizlerin desteğini almak istiyorum..

Sro bıraktığım zamanlarda max level 70 idi , daha sonra 80 oldu , Lord Yarkan denilen yaratık kesiyorduk güç bela.

Daha sonra oyuna uzun bir ara verdim.

hatırlayanlar bilir , Red Sea , Oasis , Pasific gibi servarlarda Ant0ny0_eX , The_eX , ant0ny0 gibi karakterlerle oynamıştım.

Hepinize iyi oyunlar ,iyi forumlar..

• bence hiç başlama sen çooooooooooooook şey degişti oyun 120lvl oldu thief veya hunter için job görevleri çıktı tabi bunların setleride çıktı silahlar vs.13D oldu senin döneminde 7D sanırım sun silah bitti artık legend ler var mesela wolf yerine arkadaşlar çıktı jaguar bear vs.artık bu arkadaşlar saldırmadan çok sana buff basıyor felan felan senin dönemimden sonra köprünün altından çooooooooooook su aktı dostum
  • Tabii sadece isro yok seçenekler arasında , çogu playerin bu nedenler yüzünden oynadıgı Private serverler var..
    Benim sana önerecegim , senin bıraktıgın max levelde olan 70 cap private serverler..Onların biride şuan oynadıgımız http://www.silkroadmasters.com
    Server yeni açıldı şuan pek oyuncu yok, yenilikler gelecek sanırım bizde bekliyoruz istersen sende indir dene.
  • SRO'nun kendi orjinal serverları bitmiş durumda, SRO-R de aynı şekilde. Tamamen çöplük halinde. Private server olarak Velestia serverını önerebilirim, server kapasitesi 1700'e çıkarıldı bugün ve günlük 1200+ üzeri oyuncu var, ana konusunda gerekli bilgiyi bulabilirsin.Velestia'nın kötü yanları ise blade karakterler güçsüz ve nuker karakterler daha avantajlı yapılan değişikler nedeniyle.Ek olarak söz verdikleri gibi saatlik silk uygulaması çalışmıyor.Ama server baya hareketli, özellikle akşamları job rate yüksek olduğundan 5* kervanlar doluşuyor ortalıkta, thief hunter savaşları eğlenceli geçiyor.Tabi bir de sabah akşam bota bırakıp alchemy yapan kitle var.

70 cap serverları kendi adıma önermem çünkü 70 cap i eğlenceli yapan benim için skilleri kıyafetleri değildi, istediğimiz üç mesleği de bir arada yapabilmemiz, kıyafeti istediğimiz zaman (15dk mı neydi dolum süresi sanırım) istediğimiz yerde değiştirip anında aksiyona katılabilmemizdi. Ve tabi silk ile alınabilecek en değerli şeyin maymun olmasıydı Birçok 70 cap server yeni dosyalarla kurulduğu için bunları bulamıyoruz malesef.

• Velestia serverina gelebilirsin tam biraktigin zamanda 90 cap çin serveri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugün girdim hesabımda premium plus var ne hikmetse onu sömüresim var da kasmayacağım ki charı zevkine girecem ama bakalım
  • Bilgileriniz için teşekkürler , hatta hesap açıp şöyle bir baktığımda silkroad baya baya başka bir oyun olmuş , skiller aynı evet , sadece lvl sayısı 2 ye katlamış denilebilir.

Biz bir zamanlar lvl 70 olup , haydii level 80 çıkacak sp kasalım dediğimiz , BOTSUZ oyun oynadığımız zamanları aradım ama , ses soluk yok :(

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.