Şimdi Ara

4 yıl Tam Teminat Garantili Sony KDL 46HX920 2599 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bayburt İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 2013 Temmuz'da alınmış 46hx920 var. 2018 Temmuz'a kadar Sony'den tam teminat garantisi var. Ben haziran ayında ikinci el aldım ama henüz kullanmadım. Ekranında bir büyük leke, 2-3 tane de küçük leke var. Skype kamera ve bir adet gözlük var yanında.

SU-B400S Subwoofer hediye.

Not: TV ve ses sisteminin kutusu atılmıştır.

Tam Teminat Garantisi nedir?

http://campaign.odw.sony-europe.com/mysony/repair/RepairServicePlanTerms/Microsoft%20Word%20-%20Sony_repair_service_plan_terms_3_4_5_plus_mishap_cover_years_1-5%20Turkish%20V2.pdf

Subwoofer:

http://www.morfare.com/asp/product/4397/Sony-SU-B400S-Speaker-Subwoofer-Stand

4 yıl Tam Teminat Garantili Sony KDL 46HX920 2599 lira 4 yıl Tam Teminat Garantili Sony KDL 46HX920 2599 lira 4 yıl Tam Teminat Garantili Sony KDL 46HX920 2599 lira 4 yıl Tam Teminat Garantili Sony KDL 46HX920 2599 lira 4 yıl Tam Teminat Garantili Sony KDL 46HX920 2599 lira
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 21 Ekim 2014; 21:30:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam güzelim televizyonun üzerindeki o lekeleri yapmayı nasıl başardınız? evde çocuk mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

hocam güzelim televizyonun üzerindeki o lekeleri yapmayı nasıl başardınız? evde çocuk mu var?

Hocam ben Haziran'da 2.el aldım ve henüz kullanmadım. Alırken böyleydi ve ben TV'yi aldıktan sonra bunları farkettim ne yazık ki..Ama TV izlerken anlaşılmıyor lekeler. Kurup baktım.

• Can abi, var mı bildiğin bu üründen isteyen? Bildiğin, tanıdığın, soran olursa bana yönlendirir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 5 Eylül 2014; 21:17:37 >

• fiyat nedir?
  • son fiyaTINIZI pm den atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirHan

fiyat nedir?

2599 TL

• Volksdeutsche kullanıcısına yanıt
    kargosu ne tutar acaba bunun. bir de bu tam garanti olayına o lekeler girmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

kargosu ne tutar acaba bunun. bir de bu tam garanti olayına o lekeler girmiyor mu

Zamanında Pepsi koduyla birlikte yanılmıyorsam 80 civarı bir şey tutmuştu.
    Kozmetik hatalar garantiye girmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.