Şimdi Ara

4 Yıldır Ygs ye giren Tıp Fakültesi Öğrencisiyim Sıralama ile İlgili Sorularınızı Alabilirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
9
Favori
9.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonus_cash

Ygs 2 80k usta nereye gelir lys biyo çok sağlam gerisi ortalama

Hocam çalışmana bağlı olarak 35-50 k arasına çekebilirsin dahası olmazmı tabi olabilir ama aşırı kasman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada herkes kaç k ya çekerim die soruyor 1. Herkesin bildiği gibi bu çalışmaya ve şuan ki seviyenize bağlı 2. Olarak şunu unutmayalım gerçekci olursak evt ekstrem yükselişler olacak ama aynı şekilde düşüşlerde olacak sonuçta yukarı çıkanlar birilerini aşağı çekecek(Herkese Kolay gelsin)

• 33k nin oluru ne ..mf3 icin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

33k nin oluru ne ..mf3 icin ?

Hocam çalışma durumunu ve altyapını bilmiorum 10 k ile 30 k arası değişir yükselteceğini düşünürsek

• Ingrosso23 I kullanıcısına yanıt
    Ben de tıp öğrencisiyim bu sene sınava girdim. sözelde ilk 100 e girip bursu almak istiyorum ama sıralamam 60 bin civarında lys3-4 ü fullesem olma ihtimali var mı? Boşuna çabalamak istemiyorum ona göre okul derslerine önem vereceğim teşekkürler
  • Hocam ygs 1 146 k dan 70 k ya cekebilirmiyim mf4 icin

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

quote:

maşallah herkes 150 200 bini 30 40 binlere çekme derdinde yavaş uçun arkadaşlar :)
    sen çekecen o çekecek kim gerileyecek ?
    ha 55 binincisindir 40 binlere çekersin. 35binincisindir 20 25 zorlarsın hedefin budur anlarımda
    100bininci ilk 30bin HAYALDeN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

NOT: 2011 MF4 35binincisi ve yanında oturan mf3 3200.sü

Hocam sizde abartmissiniz. Umutsuz bir çalışmayla geçen yıl 52den 25e çektim. Aslinda 23te okup puanı 25e attı. Ki 57den 12ye çekeni gördük. Olmaz diye bir şey yok yani. Evet zor fakat böyle olumsuz konuşmayın lütfen.

benım yazdıklarım tamamen mf puanları kardeşm.tmden anlamam çevremde de hep mfciler vardı bir mfci olarak.
    Demek istediğim hayal dünyasında yaşamayalım.Sen tee dönem başından beri lys derslerine özel ders alıp ygs zaten kafada dersen tabi 57den 12ye de çekilebilir .
    hayat felsefem böyle sanırım benim.Hep "en kötü x kafada nasıl olsa" dedim ve x neresiyse orayı kazandım. Üzülmedim de hiç. demek istediğim fazla hayal kurmak üzer insanı.

Kardeşim bende mfyim.Bahsettigim orneklerde mf. Matematiksel olarak mümkünse olmaz diyemezsin. Karşıdaki insanin ne kadar bildiğini, lys temelini bilmiyoruz ki. Matematiksel olarak mümkünse, örnekleri varsa belki çok zorlanir fakat olur yani niye olmasın ki. Tamam senin yaklaşımın da farklı bir bakış acısı.
    İkazimi dikkate al bence. Bırak insanların motivesini bozma. Öyle uçuk beklentilere de girmez zaten kimse. Yanlış anlama genel konuşmuyorum tabii ki 200binlerden 20bin olmaz. Çünkü tahminime göre ful bile yapsa olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

maşallah herkes 150 200 bini 30 40 binlere çekme derdinde yavaş uçun arkadaşlar :)
    sen çekecen o çekecek kim gerileyecek ?
    ha 55 binincisindir 40 binlere çekersin. 35binincisindir 20 25 zorlarsın hedefin budur anlarımda
    100bininci ilk 30bin HAYALDeN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

NOT: 2011 MF4 35binincisi ve yanında oturan mf3 3200.sü

Hocam sizde abartmissiniz. Umutsuz bir çalışmayla geçen yıl 52den 25e çektim. Aslinda 23te okup puanı 25e attı. Ki 57den 12ye çekeni gördük. Olmaz diye bir şey yok yani. Evet zor fakat böyle olumsuz konuşmayın lütfen.

benım yazdıklarım tamamen mf puanları kardeşm.tmden anlamam çevremde de hep mfciler vardı bir mfci olarak.
    Demek istediğim hayal dünyasında yaşamayalım.Sen tee dönem başından beri lys derslerine özel ders alıp ygs zaten kafada dersen tabi 57den 12ye de çekilebilir .
    hayat felsefem böyle sanırım benim.Hep "en kötü x kafada nasıl olsa" dedim ve x neresiyse orayı kazandım. Üzülmedim de hiç. demek istediğim fazla hayal kurmak üzer insanı.

Kardeşim bende mfyim.Bahsettigim orneklerde mf. Matematiksel olarak mümkünse olmaz diyemezsin. Karşıdaki insanin ne kadar bildiğini, lys temelini bilmiyoruz ki. Matematiksel olarak mümkünse, örnekleri varsa belki çok zorlanir fakat olur yani niye olmasın ki. Tamam senin yaklaşımın da farklı bir bakış acısı.
    İkazimi dikkate al bence. Bırak insanların motivesini bozma. Öyle uçuk beklentilere de girmez zaten kimse. Yanlış anlama genel konuşmuyorum tabii ki 200binlerden 20bin olmaz. Çünkü tahminime göre ful bile yapsa olmaz.

Peki hocam buyrun pohpohlamaya devam edin o zaman
    Ben de katılayım size:
    1milyonuncu da olsan , fullesen çekersin kardeşim 20kya.Ne var ki 20kya girmeye di mi ?
    hadi size iyi fullemeler.

Hocam niye böyle tepki veriyorsun? Gördügumu ve yaşadığımı söylüyorum kimseyi pohpohladigim yok. Kaldı ki bana soran da yok.

Afedersin, senin yorumuna karıştım. Uzatmiyorum. İyi günler.

• Merhabalar. 18 binim ygs2 de. Lys konularıma d fizik dışında güveniyorum ki elbette çalışmam da lazım hepsini+başladım. Sizce kaça kadar çekebilirim uygun olarak. Hepsini fulleyeceğim demiyorum ama gelecek sınavın zorluğunu da tahminde bulunarak ne söyleyebilirsiniz?

• ygs2 30 bin. hedef mf3 5 bin çekilebilir mi ?
  • Ygs1 - 200k ygs2 - 150k mf4 70k civarına çekmem lazım. Nasıl bir yol tavsiye edersin. Yapabileceğimin çok altında bir sonuç aldım.

• 150k dan 90k ya çekilir mi ?

• Mf 4 için 43 k dan 20 25 k ya çekmek istiyorum. Çalışma metodu önerir misiniz? Bol bol soru mu konu tekrarı mı? Ygs de çok soru çözdük ama durum ortada

• 11k dan 6k ya çekebilmek için ne yapmam gerekir, çok zor mudur?

• Hocam bu yılki ygs ile önceki yılki ygs yi karşılaştırırsanız hangisi daha zorlayıcıydı ?
  • 40 k dan 10k ya çekebilir miyim ayrıca lysnin çok standart vazgeçilmez noktalari var mi ben tam olarak hangi Branşın üstüne gitmeliyim geo da zorlaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: LastikDon35

Hocam bu yılki ygs ile önceki yılki ygs yi karşılaştırırsanız hangisi daha zorlayıcıydı ?

Hocam genel düşünürsen geçen seneyle aşırı fark yoktu bu sene biraz mat zorlaşmış fen yine aynı Türkçe biraz basitleşmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: LastikDon35

Hocam bu yılki ygs ile önceki yılki ygs yi karşılaştırırsanız hangisi daha zorlayıcıydı ?

Kardeşim arkadaş öylesine girdiği için yıllardır realist yaklaşmıyor. Ben yardımcı olayım. Geçen yıla göre Türkçe kat kat zor. Abartısız yani.Mat bence aynı seviyedeydi. Fen kolay gibi görünen, seçici bir sınavdı.Gecen yıldan daha seçici, daha zor.Sosyal 2 yıldır bana geçiriyor zaten. İkisi de bana ekstrem zordu. Denemelerle falan alakası yok diye böyle diyorum. Belki bilene kolaydır. Mfyim ben.
    Ki zaten yapilabilirligi azaldı bu yıl. Neye dayanarak mı söylüyorum?
    Geçen yıl 370puan ile 52bindim, bu yıl arkadaşım 370puan ile 39bin.
    Geçen yıl 650. 476puandayken bu yıl 467puanla 607. olunuyor.
    Hal ortada..

• Ingrosso23 I kullanıcısına yanıt
    150k hedef 40k çekebilirmiyim çekersem naswıl olcak yada nereye kadar çekebilirim bu arada çok sağlam geometri ile full yapıcak kadar iyi
  • ygs2 10k dan mf3 2k mümkün mü hedef cerrahpaşa tıp
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.