Şimdi Ara

4 Yıldır Ygs ye giren Tıp Fakültesi Öğrencisiyim Sıralama ile İlgili Sorularınızı Alabilirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
9
Favori
9.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam biraz zor ama şimdiye kadar bunu yapanlar olduğuna göre olabilitesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100k dan nereye cekilebilir

• Ingrosso23 I kullanıcısına yanıt
    Ygsde 45k oldum hocam , mf3 te 7 ya da 8 k ya çekebilirmiyim ? Netleri nasıl yapmam gerekiyor ?

73 k dan 15k lys temelim sağlam özellikle biyoloji sistem hariç mf-3 olur mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45k dayım millet 20 ye çekersin diyorda bu çekme de mf4 düşünüyorum MF 3ve tm ciler çıkınca zaten 20k olmaz mıyım

• 500K YGS - 5 150K TM1 e çekilirmi arkadaşlar? Mat2 temelim yok ama ezberim iyidir edebiyat coğrafya hallederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popcorn Playa -- 21 Mart 2015; 8:06:26 >
    Selam doktor bey :) ygs de talihsizlik oldu hak ettiğim sıralamanın çok gerisindeyim herkes şokta(bende dahil) 270 binden 60 70 bine çekmek istiyorum mezun olmasam bırakırım ama artık yapacak bir şey kalmadı full time lys çalışmam gerekiyor bana bir tavsiye verebilir misin lys temelim var elimde iyi kaynaklar var(final,karekök,palme,fen bilimleri vs.) bana nasıl bir çalışma önerirsin 40 üstü mat yapmam lazım ki önümde bulunan adamların çoğu ya mezuna kalmayı düşünüyor ya temeli yok ya da benim gibi ders çalışıyor bana bir tavsiyen var mı biliyorum uzun bir yazı oldu şimdiden teşekkür ederim. :)

• Ben de ygs sonucumla sok yasadim. Hic beklemedigim bi sonuc geldi. Lys de fazla eksigim yok ve temel saglam. Mat-geo da da sikintim yokm 15k mf3 te en fazla nereye cekilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.

YGS değilde tıp ile ilgili bir soru sormamk istiyorum cevaplarsan sevinirim. Dün usg çektirdim. Portal ven damarım üst sınırdaymış . Çarşamba günü doppler usg (renkli usg) çektiricem . Tıkanma vs. varsa tedavi de ne gibi bir yöntem kullanılır sence ? ( Hemen ameliyat mı ister yani doktor )

Portal Ven,Sindirim Sistemi Kanını Alıp Karaciğere getiren damardır.Bu damardaki bir tıkanıklık sonucu Karaciğer taşeksiye girer yani karaciğer açlık çeker (ki kendisi en çok kanlaması gerekn organdır,kanı temizleme fonksiyonu var,karaciğer içinde makrofaj yapıları vardır) ve yıpranmaya başlar.Karaciğerin kanı %75 V.Portaedan gelir.Doktor Endoskopi yapabilir açmak damarı açmak için ya da antikoagülan ilaçlar verebilir ki eğer ikinciyi yaparsa vücudun diğer yerlerine de zarar verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 21 Mart 2015; 9:21:13 >

• Saglam lys ile 55 k dana mf de kaca cekebilirim en ileri ?

• Mezunum dershaneye gidiyorum 400 k dan 150 k ya çekebilir miyim ? mf3
  • Ygs1 sıralamam 9700 ygs2 sıralamam 8700 itü makine istiyorum tutturmak için lysde ne kadar netler yapmalıyım?

• 15 20 k arasinda okul puanim cok dusuk 38 fln galiba beni kac k geriye atar

• Arkadaşlar banada pm atabilirsiniz sorularınız için.

• quote:

Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.

110 binim, lys temel var matematik geo ve bioda . 30 bin için ortalama ne kadar net yapmalıyım sence? Hedef otomotiv mühendisliği??

• Ygs1 380k dan 100k çekilir mi mümkün mü?

• Ygs 170k kaça çekilir

• quote:

Hocam biraz zor ama şimdiye kadar bunu yapanlar olduğuna göre olabilitesi var

Peki hocam çok teşekkürler

• Ygs1 39 , ygs2 33 bin sıralama .
    Lysmin iyi olduğunu düşünüyorum .
    5 k ya çekilir mi ?
    Bi umut var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YgSlYs3434

15 20 k arasinda okul puanim cok dusuk 38 fln galiba beni kac k geriye atar

7 yil once 36.000 olmustum lys'de 13.000'e ciktim hepsinde 35-39 net yaparak. 58 gelen okul puanim 21.500'e dusurmustu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.