Şimdi Ara

4 Yıldır Ygs ye giren Tıp Fakültesi Öğrencisiyim Sıralama ile İlgili Sorularınızı Alabilirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
9
Favori
9.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa, ygs 1 66k saglam lys mat geo sistemler haric tum konular eksiksiz biyoloji ve 0 bilgi lys fizik ile ne yapilabilinir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wutuwntfgt kullanıcısına yanıt
    İyi bi çalışmayla 30-60 k arası değişebilir

• Hocam merhaba okul puanım 70 ygs 36 k hedef itü makina (12200) çekilir mi çekiliyorsada neler yapmam lazım (matta trigo türev 2. derece parabol baya iyi) geo alt yapım yoktu ama ygs ye hazırlanırken baya kastım gerçektede 1 yanlış yaptım geomdada sıkıntı yokta korkum fen derslerinde ve mattan kaç yapmam lazım
  • hangi üniversite hocam?

birde 9. sınıfım tıp hedefim ne yapmalıyım şimdiden?
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Dostum tek önerim temel olur bence şu sene mat ve fizik dışında başka bişey çalışma ondada ygs kitaplarını bitirmeye bak çok yararı olacaktır
  • Ygs 16k 10k hedefledim mat fen oldu ama türkçe battım yılın en kötü puanını yaptım 10 k veya 5k olması zor mudur lysde konu eksiğim var açıkcası çok güvenmiyorum kendime o korkutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: War Child

Dostum tek önerim temel olur bence şu sene mat ve fizik dışında başka bişey çalışma ondada ygs kitaplarını bitirmeye bak çok yararı olacaktır

hocam mat ve fizik çok şükür iyi yani soruları yapabiliyorum fakat test çözmüyorum pek konuyu anlamaya ağırlıklı çalışıyorum birde okul ortalamamı hangi civarlarda tutayım?
  • YGS 1 - 30000
    YGS 2 - 32000
    Çekme şansım var mı ?
    NE kadar çekebilirim?
    Tıp kazanabilir miyim?
    YGS ye çalıştım ama Girdiğim sınavlardaki gibi olmadı.Biliyordum olmayacağını ama bu kadar kötü beklemiyordum. En azından bir 20000. Neyse hayırlısı neyse o olsun. Metak ettiklerimi yazdım.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3hab -- 20 Mart 2015; 20:37:58 >
  • ygs 2 41 k dan 15 olurmu mf3

• 5bindeyim ege tıp için lys de ne yapmalı?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsizizleyici00 -- 17 Aralık 2020; 0:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.

120 den 30 a ? Mf3

• Ygs 1 den 500 k hocam 200 k nın altına inebilir miyim acaba ?

• YGS 1 de 300k geldi ilk 100k için umut var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3-4 yıldır tek hedefim Ankara'da bir Diş Hekimliği kazanmaktı. Allah'a şükür 6k sıralama geldi. 12k yetiyordu istediğim yer için. Sence hedefi tıbba kaydırayım mı? Lys'de 3,5k olursam Ankara'da tıp olur gibi. Ailemin durumundan ötürü Ankara dışına gidemem. Tıp dişten iyi mi olur, hangisi daha iyi olur benim için gerçekten bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.

Hocam 25binde mezuna kaldım bu sene de ygs turkce(19net) 25 bin oldu sizce ilk 10 bin cok mu zor

• Ygs1 58k
    Mf4 12k civarina cekebilir miyim kac net lazim?

• Dostum ygs3 360k'dan ts1 çekebilir miyim iyi bir yerlere?
  • ygs 2 27k 13k civarına çekebilir miyim mat iyi
  • çoğu kardeşimiz şu bindeyim şu bine kaç netle girerim falan demiş. arkadaşın bu bilgileri bileceğini sanmıyorum. konuyu açarkende ders çalışma yöntemleri falan anlatırım diye düşünmüş olmalı. boşu boşuna şu binden şu bine çekebilir miyim diye sormayın. arkadaştan ders çalışma konusunda yararlanın. sizin için daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.