Şimdi Ara

4 Yıldır Ygs ye giren Tıp Fakültesi Öğrencisiyim Sıralama ile İlgili Sorularınızı Alabilirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
9
Favori
9.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.

Hocam benim Ygs1 290K Ygs2 250K MF1 de 70-80K ya çekmem lazım oluru nedir Teşekkürler
  • Sınavda mahvoldum. 174 k geldi genelde denemelerde 300-330 arasiidi. 330 yapan arkadas 70 k gelmiş. Moralim daha da bozuldu. Sence 174 den kaç 30 k ya çekebilirim? Bir de mesela 400 yapsam lys de kaç k olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim Duruma bir yorum yapsan
  • 140k dan 70-80 k ya çekebilr miyim?
  • Ygsde mf 82k yaptım. Amacım istanbulda devlet üniversitesinde bilgisayar mühendisliği kazanmak. Bu sıralamayı nereye çekebilirim ? Sıralaması iyi olsa bile eminim ki birçok kişi beklediğinin altında yaptığından seneye tekrar hazırlanacak. Bu ihtimali düşünürsek Marmara Üniversitesi gelir mi ? Biliyorum biraz uçtum

• GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    Hocam sende biliosun olmayacak bişey değil adam gibi kasarsan rahat çekersin bu sıralamalarda çekmek çok sıkıntı olmuyo çalıştıktan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Gutartigen

280K'dan 120K'ya çekilir mi? YGS1, MF4

Kardeşim benim 290K dan 70-80K ya çekmem lazım sen gene iyisin :)
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim varmı bi önerin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

Hocam sende biliosun olmayacak bişey değil adam gibi kasarsan rahat çekersin bu sıralamalarda çekmek çok sıkıntı olmuyo çalıştıktan sonra

İnşallah hocam 100k civarı bekliyordum yıkıldım
  • Hocam 19bin sıralamadan 5bine çekilirmi, lys konularında kötü değilim fende bilmediğim birkaç konu var onları da halletsem sizce 5bine çekebilirmiyim, matematikde kendime güveniyorum zaten ygsde de 37-3 yaptım, beni türkçe ve Sosyal batırdı. Beni batıran derslerin olmaması bana büyük avantaj sağlıyor hocam sizce şans varmıdır?

• 52 k ygs 1

15 k mf 4 cekilir mi? Okul ortalamasi 83.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prototp

Hocam 19bin sıralamadan 5bine çekilirmi, lys konularında kötü değilim fende bilmediğim birkaç konu var onları da halletsem sizce 5bine çekebilirmiyim, matematikde kendime güveniyorum zaten ygsde de 37-3 yaptım, beni türkçe ve Sosyal batırdı. Beni batıran derslerin olmaması bana büyük avantaj sağlıyor hocam sizce şans varmıdır?

Hocam seviyen anlattığın gibiyse 10 k ya çekersin die düşünüyorum 5 k ya çekmekte sana kalmış olabilitesi var

• Hocam merhabalar.Ben halihazırda istanbul çevresinde bir üniversitede 70 bin ile 2013 senesinde ikinci öğretim inşaat mühendisliği okuyorum.Tabı 70 bin olduğum zaman geometri netim 1 ve ygs sıralamam 98k idi.Şimdi 275 k sıralama yaptım.Obp kırılmıyor tamam da 275 k sıralamayı nasıl 62k ya çekebilirim ki puan hesaplamadan bakıyorum 35 mat 15 geo ve fkbden 15 er net ile dahi gereken puanların yanına bile yaklaşamıyorum.Dediğim netleri lys de yapabileceğimi düşünüyorum.E ygsde niye böyle oldu o zaman diyebilirsiniz.Ygsde sosyal çözerek fene bakmadım çünkü aklımda bu düşünce yoktu.Dolayısıyla böyle bir sıralama geldi.Şimdi dediğim gibi mf4 62 bin sansım yok gliba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V. For Vendetta

52 k ygs 1

15 k mf 4 cekilir mi? Okul ortalamasi 83.

Daha önce bi arkadaşta aynısını sormuştu 50 kdan 15 k lara çeken gördüm ama adamlar ciddi kasmışlardı olmaz die bişey yok ama zor olduğunuda bilmek lazım

• Jaycees kullanıcısına yanıt
    Hocam lys herşeye açık ama seninde dediğin gibi seviye önemli o yüzden zor gözüküyor

• 400k----> 90k ????? Tm 1 2 3 herhangi biri için 😐😐😐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple peperr -- 20 Mart 2015; 15:57:07 >
  • Hocam bana çok acil geo lys sb önerisinde bulunur musun elimde birey a var fem simetri alıcam bir tane daha almam gerek ne alayım

• Hocam 14 k dan nereye çekebilirim normal bir çalışmayla hocam ?

• Ygs-1 600 k mf-4 kaç olur.Gözüm yükseklerde değil.Sizce umut varmı
  • hocam ygs2 86k dan mf3 35k ve altına çekebilmem mümkün mü?

Mat 2 de 2.derece denklem trigonometri dışında konu bilmiyorum. fizik biyoloji denemelerde 22-25 arası.. kimyada da organik yok 1-2 soru denk gelirse yapıyorum şimdilik..

Not: ygsnin bu denli kötü gelmesinde türkçeyi 1 saatte bitirip matematikte çok oyalanmamın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitterend. -- 20 Mart 2015; 15:56:08 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.