Şimdi Ara

4 Yıldır Ygs ye giren Tıp Fakültesi Öğrencisiyim Sıralama ile İlgili Sorularınızı Alabilirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
9
Favori
9.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 74k dan 20k ya çekilebilir mi?(sayısal mf4)
  • Yucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    Hocam niye normal çalışmayı bilmem ama sıralaman kritik yerde biraz kas derim 10 k ya çekebilirsin iyi bi çalışmayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes3435

Hocam bana çok acil geo lys sb önerisinde bulunur musun elimde birey a var fem simetri alıcam bir tane daha almam gerek ne alayım

Kardeşim geo yu fazla dert etme bence hem puan getirisi az hem çok zorlamıyorlar adam gibi 1 sb bitirsen yeter bence

• 20 binden 10 bine sansim nedir lys fenim iyi

Hedef ktu tip xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharma.

20 binden 10 bine sansim nedir lys fenim iyi

Hedef ktu tip xD

Fenin iyiyse avantajlısın özellikle biyolojiyi fule yakın yapmaya çalış

• Kardeşim ygs 2 25 bin 15 bine çekmek için çok ultramı lys yapmak lazım yani kaç kaç yapsak yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaplan90

Kardeşim ygs 2 25 bin 15 bine çekmek için çok ultramı lys yapmak lazım yani kaç kaç yapsak yeter.

Hocam daha öncede söyledim netler seneye göre değişir ama 70 mat 75 fen i görmen lazım ort.

• Hocam ygs 5 287k bunu 40 k ya çekebilir miyim ?
  • Kaiken kullanıcısına yanıt
    Tm hakkında pek bilgim yok ama kendi alanında çekebilirsin(tm alanında)

• quote:

Orijinalden alıntı: impavido.

quote:

Orijinalden alıntı: Ingrosso23

quote:

Orijinalden alıntı: impavido.

Hocam ygs-1'de 44k sıralamam var.Bunu mf-4'te 15-20k aralığına çekme şansım nedir?Diploma puanım 76 yani okuldan 45 puan gelecek..

Hocam 40 k lardan sistemli normal çalışmayla 25-30 klara çekildiğini gördüm eğer hedefin 15-20 k ise iyice zorla derim olmayacak bişey değil

Gönül ister ki en azından 25k yapsam da YTÜ makine falan gelse ama bakacağız artık..Zaten YTÜ olmazsa direk Uludağ inşaat yazacağım o da 40k.Tabi sıralamaların oynaması ihtimaline karşın sakata gelmemesi için bu sene mf-4'te en kötü 35k yapmam mutlaka ama mutlaka şart..

Son olarak şunu sormuş olayım o zaman:yine mf-4'te 30-35k aralığına getirme durumumu değerlendirir misiniz?Çok zor olmasa gerek değil mi?..

Up.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakaplan90

Kardeşim ygs 2 25 bin 15 bine çekmek için çok ultramı lys yapmak lazım yani kaç kaç yapsak yeter.

Hocam daha öncede söyledim netler seneye göre değişir ama 70 mat 75 fen i görmen lazım ort.

Peki yani 25binden 15 bine çekmek normal birşey mi veya çokkk zor mu? Ultra mı çalışmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 20 Mart 2015; 17:10:35 >
  • Hocam sifir geometriyle 149k yi kaca cekebilirim? TMyim.

• Ygs1 115k ygs2 99k mf3te nereye kadar zorlarım matematik temelim var fen de orta derece

• 130k 80 k ya cekilirmi kac net

• Ingrosso23 I kullanıcısına yanıt
    hocam barajı aşamadım ne yapcam seneye hazırlanmayı düşünüyorum baya düşük yaptım bu sene sence gelecek sene tıp hayal mi ygs geçemedim bu sene lise son sınıf öğrencisiyim var mı bi umut?
  • 10k dan 2k ham puan olarak hocam

• Yg2 siralamam 69 bin.20 bine cekmem cok mu zor ? Sayisal derslerim cok iyi ygs turkce ve sosyal yuzundeb cok kotu hatta 0 sosyal yaptim.

• lise kaç hocam :D
  • quote:

Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.

ygs1 115bin ygs2 106bin lys ile kaça çekebilirim en iyi hocam?
  • İstanbulda devlet üniversitesi okumak istiyorum. Bölümün fazla önemi yok çünkü asıl istediğim şey müzik.
    Sayısalım.
    Ygs1 290 puan. Sıralamam 131.000
    Nereye kadar çekebilirim sizce bunu? Devlete girmem mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.