Şimdi Ara

4. Yıldızı Fenerden Önce Takacağımız Gerçeği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
3
Favori
9.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

ayrı ayrı futbol 1.ligleri var o zaman 1957 ye kadar ve ulusal bir değerde kupa yok. 1957'de lig başlıyor 2 sene beşiktaş şampiyon sonra şampiyon kulüpler kupasına gitmesi gerek 1958'de kupaya tff yetkilileri geç yazdırdı ismimizi diye katılamamış.
    sonra fener şampiyon olmuş bjknin şampiyonluğunu saymamak için ligin tarihi 1959 yapıyorlar. uefa yemiyor bunu tabi şampiyonluklarımızı alıyoruz. hala gelmiş verirlermiş iki şampiyonluk daha.
    2004 te yöneticilerinin dostları cem papila namağlup giden beşiktaş'a 5 kırmızı kart gösterdi de şampiyon oldun. 2005 te de hakemlerle 2011 satılmış maçlarla halen daha konuşuyorsun. 3 temmuz aykut ne demişti "hız sınırı aşılmış radar bir takıma tutulmuş."

Sen ancak halt etmişsin.

Kimbilir hangi forum da ya da köşe yazısında okuduğun bir şeyi burada yazıyorsun da millete Yedirmeye çalışıyorsun.

Ligler 59 da başladı, sen neyin 58'inden bahsedip duruyorsun?

Beşiktaş 56-57 ve 57-58'deki turnuvayı kazandığı için ve Avrupa da Türkiye'yi temsil ettiği için bu şampiyonlukları saydırdı...

Sen 2004 deki papila kazasınıda fenere yıktın ya valla güzel hikaye,
    Kardeşim Papila 5 kırmızı kartı fenerlilerin telkinleri ile mi verdi?

Ondan sonra da 2005 de hakemlerin hangi kıyağı ile şampiyonluk aldık?

2011'de kimse kusura bakmasın; kanırta kanırta şampiyon olduk biz...
    Şike yaptıysak hem ts'yi hem bjk'yi hem gs'yi parayla mı yendik?

Yaşı küçük olanlara belki bu lafları yedirirsin ama, 2004 olsun 2005 olsun ve 2011 olsun o zamanı gayet iyi hatırlıyorum...

Sen şike görmek istiyorsan dünkü ts-Bursa maçına bak...

4. Yıldızı Fenerden Önce Takacağımız Gerçeği
    yahu bir şey yedirmeye çalışmıyorum olayı anlatıyorum işte. temsil etti diye veriliyorsa gs ye niye vermemişler onu da anlat.
    2011 için artık herkesin elinde ses kayıtlarına kadar var. Napayım gs bjk ts yendiysen ? bu olayı örtüyor mu ? senelerdir zaten fenerbahçe böyle maçlarda bir şansı var. gs maçında top mu oynadınız en son ki yok bizim maçta oynadınız mı yok. hayır bir de gsnin bjknin iyi bir sezonu da değil.
    2011 için konuşmaya gerek yok zaten aykut ve azizin kendi itirafları var.

2004 ve 2005 için kanıtlı bir şey yok ortada tuhaf olaylar var. o konuda sadece yıldırım demirören sağolsun bjk şampiyon oluyor falan diye yazan tuhaf akıllılara yazdım.

sahi ya demirören bjk başkanıyken bize ne faydası dokunmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 4 Haziran 2017; 19:31:24 >

• 4. yildizi ne zaman takarsiniz bilmem ama biz 5. yildizi her zaman olduğu gibi sizden önce takacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

olimpik lyon gibi art arda 7 sene şampiyonmu oalcaksınız öyle ahım şahım bir kadronuz yok umutlanmayın .

nası yok la oguzhan? :D

yav oğuzhan o kadrodaki yedek lerden bile olamaz bırak alla aşkına

• quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Diyorsunuz ya fb ve gs kötü diye BJK iyi. Ben de diyorum ki zamanında BJK kötü diye fb ve gs iyiydi. Yakaladın mı inceyi?

Tamam bende diyorum ki 2018-19 sezonunda fb ve gs bu kadar kötü olmayacak yönetimleri değişiyor. Ortada ciddi bir rakip varsa bjk'nin 1.olması biraz sıkar.

Daha 1 yıl önce fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosuna karşı onca medya desteği, hakem ittirmelerine rağmen evire çevire şampiyon olduk, sizin hikayeden winnerlığınız kartala sökmez, biz fener değiliz

Kartala winner diyene bak biz şampiyon olduğumuz sezon 3 kupayı birden aldık Hadi bakalım seneye winner beşiktaşımız avrupada esip gürlesin

Biz kötü olduğumuz için aldınız, biz iyi olursak bu lig de ne fenerin ne galatasarayın esamesi okunmaz. Feda dediğimiz kadroyla bile zar zor başettiniz, biz Türkiye'nin en büyük ve tek büyük kulübüyüz bunu abileriniz gibi siz de yaşayarak da olsa kabul edeceksiniz, merak etmeyin. Y.D. devri bitti eski Beşiktaş geri döndü, bizi durdurmazsınız artık.

besiktasin hangi acidan en buyuk kulup oldugunu aciklayabilir misiniz,

sportif basari? (butun branslar dahil)

ekonomik buyukluk?

taraftar sayisi?

Tesislesme, markalasma?

• Şunu şuraya iliştireyim, yaşı yeten anlar nasılsa anlamayan veletler de babasına sorsun.

• Yazmaya devam edin, o hakaretvari ifade kullananların hepsini şikayet ettim, uyarı cezalarınız ho.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Gsde dursun kardeşler
    Fbde aziz olduğu sürece bizim yolumuz açık ....

gsyi devlet yönetirken bir anda bırakınca yalnız kaldılar
    gb de hala tff+mhk+medya yi yönetiyor.

borçlarda fenasi

İkiside 2018 mayısta yolcu. Beşiktaşın önü bu sene açık ama 2018-19 sezonu belli olmaz.

Dursun giderde aziz gitmez

Fener bu sene şampiyon olamazsa %90 gider. Ali koç aday olacak azizin son şansı bu sene.

Gitmez abicim gitmez ali koçun babası da gelse gitmez

O zaman gs ve bjk'nin önü uzun yıllar daha açık demek bu.

kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Bambıl bii

eheh birileri korkmaya erken başlamış. korkma titree :)

korkmanız gereken siz olmalısınız
  • Şu fetö diyenleri şikayet edin ne diye cevap veriyorsunuz ? Sokakta söyleseler dayağı yiyip otururlar yerlerine gelmişler burda klavye delikanlılığı yapıyorlar. O mesajları bir yere şikayet etsek mahkemelik olurlar haberleri yok.

• 3. ve 4. olmak için yarış yapan takım taraftarlarına burada pririm veriyorsunuz hiç gerek yok bu tarz konulara şu anda, ŞAMPİYONLUĞUN keyfini çıkarın
  • Sonra vay efendim bize neden tinerci diyorlar.

• Fenerin 4 yıldızı yok mu ya gsyi kıskanıp sponsor bulmuşlardı.http://www.haberiyakala.com/2015-08-14-fenerbahce-4yildizi-takti-h29695.haber
    http://c12.incisozluk.com.tr/res/incisozluk//11506/7/1332687_od3b3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Haziran 2017; 21:54:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

2 sene önce bunu söylediğim de bana gülmüşlerdi ama kaldı 5, bu sezonu da alırsak 4 kalacak "acaba" demeye başlayın şimdiden, biz realist konuşuyoruz, o vizyon o ruh bizde var. Arada 1-2 tane kaptırırsak belki bu Gs ya da Başakşehire felan olur, Fenerin bizden şampiyonluk almaya tarihi boyunca gücü yetmedi, en son geçen sezon winnerlığın kitabını yazdık. Bekleyin, konuya yazanların çoğu fail olacak.

Uefa grubundan çıkamayan winnerlik kitabı Fenerbahçe hiç şampiyon olamadan 7 kere şampiyon olmaktan bahsediyorsunuz alooo kendinize gelin. Bir de realist konuşuyoruz diyor

7 Kere değil, 4 kaldı, bu sene de %90 şampiyonuz zaten. Ligin 3.lük yarışı veren takımları mı durduracak bizi?

2008/2009 sezonunda Fb 4. Bitirip bjk şampiyon olmuştu. Ertesi sene bjk 4.olurken Fb son maçta futbol mucizesiyle 1-1 kalmasa şampiyon olacaktı. Kesin şampiyon falan değilsiniz sadece Türkiyenin Fb ve gs den sonra gelen takimisiniz kendinizi fasülyeden saymayın yani.

• Galatasaraydan sonra fenerden önce

• Uchiha-İtachi kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş kadrolu troll ciddiye almayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

Şenol Güneş'in o kadroyla rakiplere şampiyonluk vereceğini sanmam

Üzülerek söylüyorum ki Aziz Yıldırım gitmediği sürece ve özellikle Şenol Güneş varken, Bjk bizden önce takar 4.yıldızı(bence, benim düşüncem bu)

Böyle giderse Şenol Güneş'i milli takıma hoca yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Üzülerek söylüyorum ki Aziz Yıldırım gitmediği sürece ve özellikle Şenol Güneş varken, Bjk bizden önce takar 4.yıldızı(bence, benim düşüncem bu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -davaro- -- 4 Haziran 2017; 22:55:53 >

• Kafalar pırıl pırıl
  • işte bunlar hep tiner kafası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Fatih Terim üzerinden Galatasaray'a nasıl komplo kurulduysa aynısı Beşiktaş'ın başına gelir seneye.

Digiturk'ü 110 liradan kime satacaklar ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.