Bildirim
4. YİLDİZLİ FORMA NE ZAMAN CİKAR (4. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Not:Galatasaray ile bi alakam yok
Bayern Munihin altyapisinda oynuyorum.
Bu formada yildizlar logonun etrafini sarmayip duz ilerledigi icin bunu kastetmis olabileceginizi dusundum.
Sonradan degistirilip logonun etrafini sardi ve gayette simetrik.o kadar muzeyi gezdim yinede oyle bir gorma gormedim.
Mumkunse ss atarmisiniz? -
Yanyana olmasi daha goze hos gelecektir cok guzel ya parcalida da gormek istiyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bizde bu sene 5.yildizi taktik
Sizinde 4.yildiziniz hayirli olsun. -
Şuan GSTV de oyuncuların üzerinde yeni formayı gördüm. Böyle iğrenç bişi olamaz ya .
Hangi akla hizmet üst üste koymuslar eyfel kulesimi yapacaksınız -
Avrupa'da Galatasray'ımızdan başka 4. yıldız almaya hak kazanmış takımlar listesini bu linkte bulabilirsiniz.
https://www.biliste.com/avrupada-yildiz-almaya-hak-kazanmis-takimlar/ -
yeni çıkacak formalar adam akıllı olur inş. bu sene mor forma görmek istemiyorum artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
Şuan GSTV de oyuncuların üzerinde yeni formayı gördüm. Böyle iğrenç bişi olamaz ya .
Hangi akla hizmet üst üste koymuslar eyfel kulesimi yapacaksınız
Hocam devam eden sezon icin yapildi o formalar.Yeni formamiz da yan yana olucak yildizlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 TL'den aşağı olmaz. Yazı yazdırırsanız 170'i bulur.
Fark eder mi? asla -
-
sizce kaç kuruş olur? -
Arkadaşlar, duyumlara göre parçalı formamız malesef 2 parça olucak. (sadece bir duyum)
İnternetteki diğer forumları okudum Gsstore çalışanlarına soranlar var, forma 2 parça sanırım
Ve şort da parçalı olacak sanırım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X