Şimdi Ara

4 yıllık pcye tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.daha sitede yeniyim yorumları okuyorum.belki bana da yardımcı olursunuz.elimde var olan sisteme parça değişikliği/ekleme yaparak daha hızlı hale gelmesini istiyorum şu aralar yenisini almaya imkan yok.öğrenci olunca bütçe de kısıtlı oluyor

Anakart Adı: Asus M2N-MX SE Plus (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, 2.6 ghz
    harddisk : WD 1 TB Cav.Green Intellipower 64MB SATA2/WD10EARS VE WD 3.5" 1.5TB Caviar Green SATA 2.0 64MB Cache intellipower Harddisk
    güç kaynağını değiştirdim :http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=1012&productId=bd71367 buradaki var şu anda
    RAM: KINGSTON 2X2GB DDR2 800MHz CL6 Tek Modül RAM

öncelikle pcyi 2008 sonlarına aldım.sonradan 2gblık bi ram ekledim.parça olarak önerilere açığım.teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsayan -- 30 Temmuz 2011; 10:28:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsayan

iyi günler arkadaşlar.daha sitede yeniyim yorumları okuyorum.belki bana da yardımcı olursunuz.elimde var olan sisteme parça değişikliği/ekleme yaparak daha hızlı hale gelmesini istiyorum şu aralar yenisini almaya imkan yok.öğrenci olunca bütçe de kısıtlı oluyor

Anakart Adı: Asus M2N-MX SE Plus (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, 2.6 ghz
    harddisk : WD 1 TB Cav.Green Intellipower 64MB SATA2/WD10EARS VE WD 3.5" 1.5TB Caviar Green SATA 2.0 64MB Cache intellipower Harddisk
    güç kaynağını değiştirdim :http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=1012&productId=bd71367 buradaki var şu anda
    RAM: KINGSTON 2X2GB DDR2 800MHz CL6 Tek Modül RAM

öncelikle pcyi 2008 sonlarına aldım.sonradan 2gblık bi ram ekledim.parça olarak önerilere açığım.teşekkürler şimdiden.

sistem içinde gözle görülür pek bi degisiklik yapmanız zor en iyisi yeni sistem toplamaniz veya elinizdeki ile devam etmeniz belki ekran kartını degisitirebilirsiniz.

• ekran kartı içi ne önerirsiniz peki? şu anda pcde kullandığım parça bu

http://www.webdenal.com/forsa-for-gf8500-1gb-1gb-geforce-8500gt-pci-ex-ddr_92927.html
  • O psu ile yeni bir ekran kartı almak pek uygun olmaz, şu durumda en mantıklısı yeni bir sistem toplaman.
  • Yeni bir sistem almaya gücüm yok diyorsan en az bi 6 ay idare et zaten o sistem şuan götürür buldozer işlemci gelince 2500k filan ucuzlar dolarda düşer ozamana kadar sonra uygun fiyata yine 5 sene idare edicek bir sistem toplamana yardımcı oluruz.
  • bende öyle düşünüyordum.zaten şu an arşiv için bilgisayar harddisklerde oyun-film dolu.ekimden sonra oyun pc si olacak yeni oyunlar çıktıkça :D.yılsonu tekrar düşünürüm yenilemeyi.sağolun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.