Şimdi Ara

4 YILLIK VÜCUT GELİŞİMİ -->> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
17.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

neyse o da öyle beğeniyor kendini bir şey yazmayayım ben de vücutçuların da kalbini kırmıyayım. iyi güzel resimler diyerek konuyu kapatayım

vücut geliştirmede her zaman estetiği savunmuşumdur estetik ve simetri olmadiktan sonra vücudun hiç bir anlami yok bana göre...

bu arada iyi geceler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BodyBuilder35 -- 4 Nisan 2007; 0:45:36 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BodyBuilder35

quote:

boş işler bunlar. midem bulandı adamdan ya... bu erkek milleti kendini hindi gibi kabartmaya şişirmeye ne kadar da meraklı. bu tipler kendilerini saatlerce aynada seyreden megaloman tipler. bu kadar kendisiyle kafayı bozmuş birinden hiç kimseye fayda gelmez. tın tın ...

sence göbekli hali dahami iyi , yoksa sen göbeklimisin

göbekli değilim benle ne alakası var ben erkek değilim ki bayanım.

göbekli adamla kendini şişiren arasında ne fark var? ikisi de şişkin.

şimdi aslında durum o kadar basit değil,
    İnsanın biraz kendisini beğenmesi gerek, estetik açıdan atletik görünmek sanırım zarar getirmez.
    Şişmek robocop gibi yürümek gerçekten saçma.
    Ancak amaç sadece vücudu şekillendirmek ise örneğin Tyler Durden vücudu gibi gerekli bir olay...

Ayrıca bayanlar fitness, step, aerobik vs vs vs daha fazla yapıyorlar.
    Vücut güzelliği, herkes için önemli olmalı. Bende göbek var , canımı sıkmaya başladı.
    Tshirtler öne doğru esnemeye başladı, feci bi durum...

• Plajda cognuz oyle demiyor ama

aaaa su cocuga bak diye hepiniz tren gecer gibi donup bakiyor Garip bi mantik kiminiz seviyor belli etmiyor kiminizde gorurgormez dibi dusuyor

•  4 YILLIK VÜCUT GELİŞİMİ -->>

Bu resme koptum, adam fıtık ameliyatı geçirmiş. Siz siz olun, bu kadar çok acele etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BodyBuilder35

bu adam 38 yaşinda ama takdir edilesi bir değişiklik yaşamiş

4 YILLIK VÜCUT GELİŞİMİ -->>

4 ayda nasil zayiflamis oha ya

bence gun gectikce cok cirkinlesmis hic gerek yok bukadarina
    abartmamak lazim acaip cirkin olmus azcik kasli daha yakisikli
  • bende diyetteyim 116 kiloydum başladıımda şuan 101 kiloyum kilomu 100 ün altına çektiğimde vücut çalışmaya başlicam yaklaşık benimsde başlayalı diyete 3 ay olucak ve bende de göbek gitti gırtlağınızı tutup spor yaparsanız öle bi gidiyoki o göbek ozaman inanırsınız
  • Zayıfken body yaparsanız garip bi şekil oluyor şişmanken ( çok değil) yaparsanız güzel oturuyor ben şahsen yapıcam

ama öyle ayı gibi değil canım bacak kaslarını fazla geliştirmiycem sadece üst kısım kollar

amacım zaten ayı gibi olmak değil bişeyi tuttuğunda kaldıra bilesin çöp gibi olup bi şeye gücü yetmiyen biri olmak istemiyorum
  • Photoshop

5-6 ay içindeki değişim oldukça yeterli. Fazlasını herkes beğenmeyebilir.
  • Çok güzel ideal bir vücut yapmış.
  • 60 kiloda başlamıştım ben 5 senede 75 e gelmiştim tam idealdi bendeki vücut, ne çok kaslı nede çok düz yapıdaydım. Sonra bir rahatsızlandık aldığımız kiloları aynen geri verdik. Ama spor yapan insan gerçekten dinç, sağlıklı vede güçlü oluyor. Kışın üşümüyorsun, daha dirençli oluyorsun, eklemlerin çalıştığı için kireçlenme vs olmuyor. Ben vücut yaparkende steroid vede hormonal ürünlerde kullanmamıştım ama dediğim gibi zamana yayarak yapmak en güzeli. Kontrolsüz giderseniz sonunda sağlığınızdan olabilirsiniz.
    Hormonal iğnelerle gelişen hatta kendini aşan arkadaşlarım oldu ama hızlı ve düzensiz yapılanmadan dolayı birçoğunun sonu doktor kapısında bitti. Adam ayda 6 vitamin iğnesi, 2 hormonel iğne, 2 tane yağ deposu, vitamin hapı, protein tozu, balık yağı alıyordu, daha bunun yanında günde 8 öğün yemek vede içtiği enerji içecekleride var. Belki bu size fazla gelebilir ama hırs yapan adama az bile geliyor. Sonunda tabi vucut kaldırmadı ve arkadaş ne yaptıysa misliyle geri vermeye başladı zar zor topladı kendini tedavilerden sonra.

• vücüt aneorobik sporlardan biridir. yani mutlaka egzersiz çalışmalarının da yapılması gereken yüzme koşma gibi. yoksa sadece salona gitmek tmm sizde kas yapar ama çok sağlıklı değil.
  • Bende gidecem salona karar verdim
  • bana pek inandırıcı gelmedi.Bazı resimlerde vücutla boyundan yukarısının renkleri tutmuyor ve adamın bir ay içinde birden kas yapmasıda pek inandırıcı gelmedi.bknz.4/2003-5/2003
  • Bana benziyo bazı resimleri.. ama hangileri söylemiycem.

Amma çok çeşit donu varmış herifin.. bi giydiini bida giymiyor herhalde..

bi de tam göbek, kısmısında fazla bi deişiklik yok gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_var_ne_yok -- 4 Nisan 2007; 11:09:42 >
  • bence ideal vücut budur. ama her adam yapamaz.hakkaten büyük irade lazım. ağırlık kaldırmakla bitmiyor bu iş. yeme içme düzenini komple değiştireceksin. rahat bir işin olması lazım.vakit ayırabilmek önemli. sabah 7 de evden çıkıp akşam 8 de gelse bu adamlarda yapamazdı

• Walla ben onu bunu bilmem göbek adama ayrı bi hava katıyor yaw çok babacan gösteriyor ne giyse yakışır adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukbjk

bence ideal vücut budur. ama her adam yapamaz.hakkaten büyük irade lazım. ağırlık kaldırmakla bitmiyor bu iş. yeme içme düzenini komple değiştireceksin. rahat bir işin olması lazım.vakit ayırabilmek önemli. sabah 7 de evden çıkıp akşam 8 de gelse bu adamlarda yapamazdı

Orantısız bir vücut. sadece alt ve orta göğüse yoğunlaşılmış.

abimizi de helal olsun çok iyi ilerleme sağlamış son resimde diyete yeni girdiği belli oluyor bir 5 hafta sonra canavar gibi olacaktır süper valla. 3 yada 6 ayda ne kadar olurum diyenler görsün. yine de görmüyorlarsa bir halt olmaz diyebilirim. ben de başladığımdan beri 3 aylık periyotlarla resim çekiyorum yakında bodybuilding konusunda yayınlarım . bu arada abimiz omuz ve biceps sorununa çözüm bulamamış gibi görünüyor tricepsin bu ikisine göre haddinden büyük olması orantıyı bozuyor umarım definasyonla birlikte vücudu iyece yontar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

ya arkadaşlar ben eskiden 7 ile 16 yaşları arasında aşırı derece bisklete binerdim kışları bırakır yazları binerdim. Ama normal spor amaçlı değil cross ve yarış gibi başı boş dolaşırdım ama acayip zorlardımkaslarımı falan. Yazın kilo verirdim biraz kışın bıkardım 3 ay kasları yorar kışın okul zamanı bidaha hiç binmezdim bisiklete.

O yüzden bacak kaslarım anormal derecede şişti, yaızn kaslaşıp sporu bırakıncada o kaslar yağa döndü. o yüzden bacaklarım çok kalın kalça bölgem falan ben bunu nasıl eritirim. Arakdaşlar salona falan git diorlar ama bu vucudla utanıyom şahsen

Evde ne gibi egzersiler yapabilirim. Ağırlık var şu yerde süründüren alet var, şınav çekebilirim. Yani biraz böyle zayıflamak vucudu sorma sokmak için illa spor salonlarına falan mı gitmek lazım.

Şu bacaklarım biraz erisin kalça taraflarım erisin birada göbek tamadır boyum 165cm kilom ise 4-5 senedir hep 75kg. Bide suratımda biraz dolgun duruyo soratımında biraz zayıflamasını istiyorum

istiyomda istiom sada de gelecek olursak tavsiyeleriniz nerler

Sen bilgisayar başında oturmaya devam et. Kaslar yerine gelir belki

Olm ben sana ne dedim

Salon şartttttttttt

ben hep odadaydım PC yi salona taşıyım bari

• adamın donuna bile dikkat etmiş millet ama asıl önemli şeyi herkes gözden kaçırmış.

ilk resimlerdeki yüz ifadesiyle son resimlerdeki yüz ifadesi arasındaki fark.

adamın yüzü gülmüş resmen.

ancak artık dur demesi lazım biraz kaptırmış kendini.çok şiştikçe çirkinleşiyor.dozunda bırakmak lazım.
  • Bu arkadaş body building'e başlayınca muhtemelen günde 1200-1500 kkal. alıyordu.Aradan 4 yıl geçmiş o vücudu sağlamak gerçekten zor ancak daha zor birşey var o da formunu korumak bunun için her gün alacağı 10.000 kkal 'yi 40 yaşında da devam ettirecek mi yoksa sonunu kendisi mi hazırlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav13 -- 4 Nisan 2007; 13:38:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.