Şimdi Ara

40 000 liraya kadar d sınıfı hızlı araba tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • accord ve mondeo geldi aklıma ilk temizini bulursan tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturkbayer34

passat 2.0 fsi 2006 - 2007. vites triptonic. DSG değil. 150 beygir atmosferik. canavar. 31 bin TL ye aldım. çok kullanıyorsan tüp taktırırsın.

saygılar.

teşekkürler önerin için. yalnız ilanlara bakıyorum senin fiyatına yakın hiç ilan göremedim ayrıca fsi motorlara tüp takılmadığını duyuyorum.uygun fiyatlı temiz bir ilan linki rica etsem
  • humanist67 kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-satilik-sirket-arabasi-otomatik-206228684/detay

benim aldığım araç 155bin KM deydi. km seni korkutmasın, eski tip atmosferik sorunsuz motorlar bunlar. Çok tercih edilen motorlar değildir 2.0 fsi'ler. bu da sana pazarlıkta bastırma şansı verir. Benim aldığım aracın fiyatı 36 bin TL yazıyordu. 31 bin e kadar indi satıcı. Bu konuda mütevazi olma confortline araçların ederi 30 - 34 arasıdır, yazan fiyatlara aldanma.

Tüp konusunda insanlar yanlış bilgilendirmelere sahip. Tüp gayet güzel takılıyor bu araçlara. tek farkı arasıra enjektörleri soğutmak için benzin püskürtüyor, rolantide benzine geçiyor. yani 0.28 kuruş LPG, 0.06 kuruş benzin yakıyor kilometrede. yani max yakacağı 35 kuruş. 2000 motorluk canavar için hiç birşey değil. öyle performans kaybı falan olmuyor. oluyor ama senin benim anlayabileceğimiz ölçüde değil. dyno testinde anca çıkar ortaya. 3-5 beygirlik bir fark o da.

Aracı alırsan ilk baktıracağın yer, ön takım olsun. alttaki salıncaklara ve bilye lere baktır. Ben yeni ön takım yaptırdım yan sanayi fiyatlarıyla 400 TL gibi bir fiyat ödedim. Alacağın aracın içindeki tuşlar deforme olmuş olacak muhtemelen. Bu seni korkutmasın, Ben aracın içindeki tüm cam açma kapama, merkezi kilit, depo-bagaj düğmesi vb gibi tüm tuşları değiştirdim. ayrıca arka kalorifer ızgarası, arka kitap okuma ışığı dahil. Toplam maliyeti 600-700 lira civarında oldu. Şuan içi yeni gibi.

linea parasına passata binersin, 0-100 km hızlanması 10sn. max hızı 200 ü geçiyor rahat. ayrıca çok konforlu çok özellikli bir araç. yok yok nerdeyse.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturkbayer34 -- 24 Mart 2015; 13:10:36 >

• 2.0 fsi passat
    2.0 tüplü mondeo
    2.0 tüplü laguna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

2.0 fsi passat
    2.0 tüplü mondeo
    2.0 tüplü laguna

bak arkadaş süper bir fikir daha vermiş "laguna". onu da bir araştır bence.
  • Jaguar 3.2 lpg desem eksi butonuna basarlar mı ki ?
    Yada toyota avensis 2.0 lpg
    Yada 1.8 turbo passat / a4
    Yada laguna 2.0 lpg
    Yada 2.0 , 3.2 lpg reno velsatis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 24 Mart 2015; 19:47:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-kazasiz-2007-accord-executive-205247313/detay

2.4 honda accord tavsiye ederim sorunsuz araçlar

yakıt tüketimi motor hacmine göre son derece makul

• C sınıfı öneren arkadaşlarımdan ricam odur ki; 2007 model 2.0 accord' a yakın özelliklerde ve sorunsuz ve güvenli hangi C segmenti araç önerirsiniz.
  • Bütün dostların tavsiyelerine çok teşekkür ediyorum. Laguna, cruze,saab,jaguar,sonata yı öneren dostlarım ,bunları düşünmediğimi söylemek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.