Şimdi Ara

40 000 liraya kadar d sınıfı hızlı araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumu çok uzun zamandan beri takip etmeme rağmen ,şu ana kadar hiç yorum yapmadım.Her şeyin bir ilki vardır diyerek konuya girmek istiyorum.Ben uzun zamandır araba almak istiyorum ama hem ilan sitelerinde fiyatların fazla artmasından hemde yanlış yapma riskinden dolayı şimdiye kadar cesaret edemedim.Siz değerli arkadaşlarımdan ricam ;Ben 2005 ile 2007 model arası Honda Accord 2000 araba almak istiyorum ama Donanım haber forumda takip ettiğim kadarıyla dediğim arabanın çok yaktığı ve yerine turbo beslemeli bir aracın daha iyi olacağı gibi yorumları çok okudum.Bana eksileri ve artılarıyla beraber hızlı, güvenli konforlu olarak hangi arabaları tavsiye edersiniz. dizel ve dsg li bir araç istemiyorum. Tüm yorumlarınız benim için çok değerlidir .teşekkürler...

• Arkadaşlar fikri olanların yorumlarını bekliyorum.
  • Üstad senin aradigin arac Avensis.Temiz ve gazlisini buldugunda kacirma.
  • 1.9cdti vectra c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai sonato

• Tek seçenek. SAAB 9-3.
  • Ford Mondeo

• Zaten 40 bin liraya Dizel+DSG Kombinasyonunda D sınıfı yok diye biliyorum hocam, Turbo beslemeli örnek veremem ama Atmosferik olarak 3.0 V6 Laguna bakabilirsiniz

• 190 beygirlik accord. LPG ile de ekonomik olur

• http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=203161244&rnd=6712

• o paraya temiz 1.8 T bir araç mutlu eder .. Passat ..
  • 40 bine c sınıfı bakmanız daha mantıklı hem modeli daha yüksek bir şey olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vectra
  • Temiz bulabilirsen e39 5.28i Lpg

• Eğer daha yeni bir araç düşürseniz C segmentine yönelin.O fiyata daha çok seçenek bulabilirsiniz.Yok ben D segmenti istiyorum derseniz eğer Mondeo 2011 makyajlı 1.6 trend kasasına bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 22 Mart 2015; 22:46:41 >
  • Ne alırsan al sakın vectra almak gibi bi hataya düşme.

• Tüm yorum yapanlara teşekkürler. Vectra alma diyen Cyberbot arkadaş ,ltf açabilirmisin sebebini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

Zaten 40 bin liraya Dizel+DSG Kombinasyonunda D sınıfı yok diye biliyorum hocam, Turbo beslemeli örnek veremem ama Atmosferik olarak 3.0 V6 Laguna bakabilirsiniz

herhalde yanlış anlama var. Ben dizel+dsg demek istemedim. Ayrı ayrı dizel ve dsg li araç demek istemiştim
  • passat 2.0 fsi 2006 - 2007. vites triptonic. DSG değil. 150 beygir atmosferik. canavar. 31 bin TL ye aldım. çok kullanıyorsan tüp taktırırsın. içini de komple yeniledim 1000 lira civarına.

2009 model falan olsa accord diyeceğim ama, bir eski kasa çok eski görünüyor bana.

saygılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.