Bildirim
40.000 TL Bütçe Araç Tavsiyesi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Citroen C4 1.6 HDİ +MCP öneriyorum. Hem çok az yakiyor Hem otomatik hemde yokuş kalkiş desteği var.
Ben bu araçla 1 depo mazotla şehir içi 1.200 km yol yapmiştim Bu arabayi sattiğimada pişman oldum. Bütçenize göre temiz bulabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeamot
quote:
Orijinalden alıntı: masterap
Hocam sehir var sehir var :) istanbulla ankara sehir ici arasinda 2lt civari fark oluyor. Trafigi az duzlugu bol bir sehirde yasiyorsaniz az yakar tabi. 1.3 multijet punto evo dynamic benim ilk tercihim olurdu, hatta denk gelirse otomatigi bile bulunur bu butceyle.. 2. Tercihim de citroen c4 1.4vti + lpg olurdu.
1.3 multijet punto lounge bulunabilir gibi duruyor. Bu aracın kronik bir sıkıntısı var mı acaba biliyor musunuz? Ya da dizel olduğu için belli bir kilometreden sonra problem çıkarır mı?
Eskiden direksiyonda city mode arizasi kronik sorundu, her ne kadar cozuldu denilse de tek tuk sorun yasayanlari gordum. Motora kirbac vursaniz dahi sorun cikarmaz, saglamligiyla unludur :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bütçeye ve istediğine bakılırsa az yakan sıkıntısız bir araç istiyorsun sıfır kıvamında istersen eğer Citroen c-elyse ya da peugeot 301 derim. Temel özellikler vs mevcut yakıt bakımından hiç üzmez alternatif olarak linea'da işini görür bagaj kapasitesi mutlu edecek kadar güzel. Ama bunları gözüm tutmaz dersen eğer ki bu konuda kendimizce haklı olabiliriz temiz bir megane 2 al derim 3lerin piyasası pek yok, ya da toyota corolla alabilirsin aynı şekilde üzmez her ne kadar mekanik şans işi de olsa fazla tamirci yüzü görmessin bakımdan bakıma gidersin -
quote:
Orijinalden alıntı: otaskin19
Bütçeye ve istediğine bakılırsa az yakan sıkıntısız bir araç istiyorsun sıfır kıvamında istersen eğer Citroen c-elyse ya da peugeot 301 derim. Temel özellikler vs mevcut yakıt bakımından hiç üzmez alternatif olarak linea'da işini görür bagaj kapasitesi mutlu edecek kadar güzel. Ama bunları gözüm tutmaz dersen eğer ki bu konuda kendimizce haklı olabiliriz temiz bir megane 2 al derim 3lerin piyasası pek yok, ya da toyota corolla alabilirsin aynı şekilde üzmez her ne kadar mekanik şans işi de olsa fazla tamirci yüzü görmessin bakımdan bakıma gidersin
Hocam belirtmeyi unutmuşum hb araç düşünüyoruz. 1.3 multijet punto mantıklı gelmeye başladı aslında 40.000 tl civarı 2012-2013 model 50-60 bin kilometrelerde bulmak mümkün gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: __GeneraL__
Citroen C4 1.6 HDİ +MCP öneriyorum. Hem çok az yakiyor Hem otomatik hemde yokuş kalkiş desteği var.
Ben bu araçla 1 depo mazotla şehir içi 1.200 km yol yapmiştim Bu arabayi sattiğimada pişman oldum. Bütçenize göre temiz bulabilirsiniz.
3-4 yaşında 50-60 bin kilometre civarında bulmak zor sanırım bu aracı bu bütçe ile. Biraz baktım ama pek gözüme çarpmadı henüz malesef. -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-vw-polo-1.2-tdi-trenline-62.250-km-343355401/detay
inanılmaz az yakar kalitelidir de. -
Cruze otomatik lpg. -
quote:
Orijinalden alıntı: montreal28
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-vw-polo-1.2-tdi-trenline-62.250-km-343355401/detay
inanılmaz az yakar kalitelidir de.
Aynen hocam bu konuda haklısınız da açıkçası şu ikilemdeyim biraz da. Polonun en boş olanını almak mı daha mantıklı yoksa puntonun en dolusunu mu? Polo alıyorsanız da comfortline dan aşağı olmasın diyorlar, o da bütçeyi aşıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: egelidost
Cruze otomatik lpg.
Hocam teşekkürler fakat cruze düşünmüyoruz. -
fiesta iyi olur -
bu araç dışarıdan dolu görünüyor zaten adam ızgarayı falan da değiştirmiş, araç siyah olduğundan siyah plastik aynalar kapı kolları da belli olmuyor, içiniz rahat etmezse yeni bir jant lastik takımı alıp bir de zenec navigasyon takarsınız full gibi olur zaten. 1.2 tdi motorda trendline dışında donanım yok diye biliyorum, bir tek bluemotionda vardı birşeyler. Ben olsam sırf daha sağlam hissettirdiği için alırım sonucta güvenlik donanımları standart, ve o bir alman -
punto iyi bir seçim değil hb seviyorsan o fiyata c4 al memnun kalırsın yakıtta seni üzmez puntoda keyif vermez otomatik vitez dizel c4 bulursun o paraya -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: marmelat_06
Clio 4 olabilir. Fiesta dediğiniz icin söylüyorum. Ncap 5 yıldızlı. Start stop, yokuş kalkış desteği, abs, esp gibi birçok donanım özelliği vardır. 1.25 fiesta ile 1.2 clio aynı gidebilir. 0.9 tce clionun gidişi daha iyidir turbo oldugu icin sıkıntı yazamazsınız. İlk aklıma gelen budur.
Teşekkürler hocam. Biz aslında B segementi birçok araca baktık. Malum bu bütçe ve kriterlerle B segmenti bir araç oluyor. Fiesta'nın yanında Corsa, Clio gibi araçlara da baktık. Sizce kullanım, yakıt, rahatlık açısından hangisi daha mantıklı olur? 40.000 TL ile 0.9 Icon temiz clio bulmak mümkün gibi duruyor.
Fiesta ve clio surdum, corsada bulundum. Uç asagi bes yukarı aynı araçlar bunlar. İcine oturduğunuzda hangisi içinize sinerse onu alin derim. Corsa konusunda cok bilgim yok ancak fiesta ve clio sorunsuz binilen araçlar.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: __GeneraL__
Ben bu araçla 1 depo mazotla şehir içi 1.200 km yol yapmiştim Bu arabayi sattiğimada pişman oldum. Bütçenize göre temiz bulabilirsiniz.
3-4 yaşında 50-60 bin kilometre civarında bulmak zor sanırım bu aracı bu bütçe ile. Biraz baktım ama pek gözüme çarpmadı henüz malesef.
valla hocam iyi bakılmış bulursanız sorun çıkarmaz bu araçlar.. Benim arabaya yanlışlıkla benzin koydular bende gezdim o şekil motora genede bişey olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: montreal28
bu araç dışarıdan dolu görünüyor zaten adam ızgarayı falan da değiştirmiş, araç siyah olduğundan siyah plastik aynalar kapı kolları da belli olmuyor, içiniz rahat etmezse yeni bir jant lastik takımı alıp bir de zenec navigasyon takarsınız full gibi olur zaten. 1.2 tdi motorda trendline dışında donanım yok diye biliyorum, bir tek bluemotionda vardı birşeyler. Ben olsam sırf daha sağlam hissettirdiği için alırım sonucta güvenlik donanımları standart, ve o bir alman
2 hava yastıklı ve esp yok, evet güvenlik donanımı tam. -
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Şuan için evo 1.3 multijet dynamic ve 1.3 multijet lounge puntolara bakıyoruz. 50-60 bin kilometrede 36-38 bin liraya birkaç tane temiz araç var muhtemelen birini alacağız. -
Neden 105ps Fiat Bravo düşünmüyorsunuz? -
üstteki arkadaşa katılıyorum punto yerine bravo almak daha mantıklı. ben 40 bine 2012 dualogic 1.6 multijet 120 beygir aldım tavsiye ederim. -
Rio da bakabilirsini o fiyatlara cogu b sinifi aractan daha doludur ayrica 1.2 tsi ibiza da olabilir yine o fiyat bazinda1.6 lpg li leon olabilir yine eski kasa corsa dizel olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 20 Aralık 2016; 18:21:57 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X