< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appdre -- 23 Nisan 2017; 11:6:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appdre -- 23 Nisan 2017; 11:6:21 > |
hava civa.
|
Çöp
|
Resmen çöp sistem. 38 bin bütçeye Titan X yerine GTX 1080 aldığınız için ayrıca tebrik ediyorum. 500 dolara neredeyse sizin 2000 dolara aldığınız işlemciyi insanlar kullanabilecek Ryzen ile beraber. Daha büyük bir monitör beklerdim. 38 bin lira bütçeye alınan hoparlör çöp. Bütçe yetmedi gibisinden bahaneler uydurmayın. O anakarta o kadar para vereceğinize Titan X Pascal çok rahat alınırdı.
|
10-12 bin maksimum 15bin TL civarına senin sisteminle aynı deneyimi yaşatacak sistem çok rahat toplanır. 38bin TL çöpe atmışsın demicem ama çok gereksiz harcamışsın hoş 38bin eder bir şey de pek görülmüyor ama neyse
|
38 bin TL için üzüldüm
|
acıyorum senin gibilere cidden. bir heves böyle extreme sisteme giren ama donanımdan anlamayan insanlar. para bok belli ona bişey demiyoruz da kardeş bi sorun soruşturun alırken yahu.
yorumlarım 1- cpun gpu ya göre çok fazla 2- 1. de belirttiğim üzere cpu çok kuvvetli ve 40 bin tl ye bilgisayar kurup SLI yapmıyor olman hatta 3 lü sli yapmıyor olman kabul edilemez bir durum. 3- Monitörün 4k iyi hoş da 1080ti 4k da en fazla "iyi" denilebilecek performans verebilecek bir kart sli yapmadığın sürece sistem işlemcin çöp ramlerin çöp monitörün çöp. 4- en önemlisi, aldığın parçaların amazon fiyatına bir bak. aynı sistemi 7000$ a kurabiliyorsun. yani 24-25k. amerikaya 6 ay girişli 200$ lık vize alıp 1000$ a gidiş geliş uçak bileti alıp hem gezerdin hem aynı sistemi toplayıp hem de cebine 10k atardın. yinede hayırlı olsun. bi 1000$ daha atıp hemen bi gpu daha al bence |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 14 Şubat 2017; 22:32:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 14 Şubat 2017; 22:57:32 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|