ben de araba alacam ve aveo, polo arasında kalmıştım. hatta auris bile düşündüm bi ara. ama polo 1,6 tdi alacam galiba. evet arabanın donanımı düşük diğer araçlara göre. ama şunu belirteyim kesin bi test sürüşü yapın polo ile. çünkü ben ilk polo ile test sürüşü yaptım. sonra diğerlerine bindim. kürkçü dükkanı gibi en son tekrar poloya geldim. B sınıf bir araç olabilir polo ama inanın birçok C sınıfı aracı geride bırakır. donanım olarak yağmur sensörü hız sabitleyici otomatik kapanan yan dikiz aynaları gibi özellik olmasa da olur bana göre. bu yüzden polo mantıklı geliyor hep bana. son olarak bana göre poloda tek eksiklik esp nin olmamasıdır diğer donanımları çok da aramam ben. eğer polo bluemotion alırsan esp de var. aradığın birçok donanım da. hemde yakıt tüketimi 3.4lt/100km ki inanılmaz başarılı bi değer.
quote:
Orijinalden alıntı: maestro82
quote:
Orijinalden alıntı: ozi_ben
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rallyman61
quote:
Bende bugün eve gelince C segmenti araçlara baktım ama param golf 1.6 102 bg ve auris 1.33 'e yetiyor . Bunlarla jazz'ı kıyasladığımda yakıt tüketiminin % 50 daha fazla olmasından dolayı donanımlara bile bakmadan direkt eledim . Zaten bir önceki arabam 102 bg 2005 model golf idi ve 9-10 litreden aşağı yakmıyordu
Hitler motoruna hiç bulaşmayın tekrardan. Dediğiniz gibi 9-10 litre yakıyo üstelik performans vasat. Bence arkadaşın dediği gibi 207 hdi premium donanımlı olanını veya elden çıkartılmak istendiğinde ve sorunsuzluk isteyip donanım o kadarda önemli değil diyorsanız kesinlikle POLO.
Benim Fransız arabalarına karşı bir önyargım var ve pejo hiç aklımda yok . Donanım ve satmak istediğimde kolay satabilmem aradığım özellikler arasında. Polo'yu listeden çıkartmamın sebebi yakıt ve donanım azlığı . İnşallah honda jazz alıcam yakın zamanda , tabi önce bu hafta sonu test sürüşü yapıcam .
test sürüşü ile birlikte görüşlerini bekliyoruz burada. bende bugun ford'un 24.000 TL 0 faiz kampanyası nedeniyle fiestaları inceledim. bu kampanya beni ford fiestaya çekiyor.
Arkadaşım fiesta'dan uzak dur derim . Ben sürdüm ve gerçekten beğenmedim . Jazz , Yaris , Polo'dan birini tavsiye ederim , şahsen ben jazz düşünüorum kendime
fiestanın içini çok beğenmiyorum(zevkime göre değil) ancak araç özellikleri ve yakıt olarak uygun diğre modellere göre ayrıca hemen temin edilebiliyor. sürüş ile fiestada neyi beğenmediniz açabilirmisin biraz. jazz kullandın mı hiç?
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: evilonthemove
evet mitsubishi lancer sportback!
mitsubishi hiç aklıma gelmemiş idi. hemen incelemeye başlıyorum.
araç gerçekten kağıt üzerinde oldukça iyi görünüyor.Ancak aracın fiyatı 45.500TL benim üst sınırımı aşıyor bu nokta üzücü :
B sınıf küçük , konforsuz , performanssız araba alacagına (örn: aveo tam bir makyaj güzeli. bence kaliteli degil) 5 bin daha koy Sportback al! Hem bayide liste fiyatından mutlaka indirim yaparlar... polo felan sporback in yannda ufacık kalır vede hiç biri onun konforunu vermez...
ikinci el temiz kullanılmış bir a3 süper olur,
bursa inallar citroen bayiide.
1.6 vti comfort techno paket citroen c4 var. 39.000tl indirimli fiyat ile satılıyor. araç 2011 model sıfır km. bence bu fiyata alınabilecek en iyi hb araçlardan bir tanesi.
Kia Rio yeni kasa donanım güzel
dostum i30a baktinmi?
quote:
Orijinalden alıntı: kurt_35
ikinci el temiz kullanılmış bir a3 süper olur,
süper olur tabi ancak 2005-2007 model ancak bulunabilir. bulabilmek içinde uğraşmak gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: budak_1903
bursa inallar citroen bayiide.
1.6 vti comfort techno paket citroen c4 var. 39.000tl indirimli fiyat ile satılıyor. araç 2011 model sıfır km. bence bu fiyata alınabilecek en iyi hb araçlardan bir tanesi.
7 ltnin üzerinde yakar bunlar sanırım. geçenlerde bende gittim citroene c4 baktım filan ancak dizeli comfort modeli olsun dersen fiyat artıyo bayağı.
Aradığınız araç Hyundai i30.
C sınıfı araçlar kadar konforlu olmasa da Honda Jazz fun CVT iyi bir tercih olacaktır.
Gerek donanımıyla, gerek güvenliğiyle, gerek uzun yıllardır kendini ispat etmiş sorunsuzluğuyla, gerekse de ikinci el avantajıyla şehiriçi ağırlıklı kullanımda rakipsiz sayılabilecek bir araçtır.
C sınıfı araçlar kadar konforlu olmasa da Honda Jazz fun CVT iyi bir tercih olacaktır.
Gerek donanımıyla, gerek güvenliğiyle, gerek uzun yıllardır kendini ispat etmiş sorunsuzluğuyla, gerekse de ikinci el avantajıyla şehiriçi ağırlıklı kullanımda rakipsiz sayılabilecek bir araçtır.
karar verdim. 1.honda jazz fun cvt 2.ford fiesta titanium x paket dizel sıralamasında ancak konyada honda bayisine soruşumda araç yok yanıtı alıyorum. ne zaman gelecek diyorum aralık sonu cevabı geliyor. eğer aralıkda gelmezse muhtemelen fiesta alacağım çünkü daha fazla bekleyemeyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme