Şimdi Ara

40.000 TL ye kadar HB araç tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozi_ben

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Punto evo 1.3 multijet alın

şirketin araçları fiat linea ancak kimseler memnun değil her kullanıcı bir probleminden bahsediyor. cam otomatiği, şanzıman, malzeme kalitesi vb. noktalarda bu konuşmalarda beni fiat almaktan uzağa itiyor.

Ben linea demedim ki punto evo dedim.Bir markanın bir modelinde olan problemleri markanın tüm modellerine genellemek doğru değil bence.Bravo ve punto motor malzeme kalitesi sağlamlık konfor gibi özellekler düşünüldüğünde şu anda fıat markasının en iyi araçları.Araçlarını satıp tekrar 4 5 defa punto alan birçok tanıdığım kişi var.Ayrıca şirket araçlarını baz almak doğru değil çünkü şirket araçlarının nasıl kullanıldığını hepimiz biliyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osencag

polo 1.6 tdi ı öneririm. yakıt tüketimi ve performansı iyi bir otomobil. malzeme kalitesi de çok iyi. 2. el sıkıtısı da olmaz. bence polo alın. ayrıca kendi aracım olan 207 1.6 hdi ı da öneririm.

WV güzel araçlar yapıyor ancak fiyatları yüksek aynı ayardaki araçlara göre hatta donanım olarak özellikle polo hep yarım kalıyor gibi

207 yi tercih edebilirsiniz o zaman. donanımında ''yok yok''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

evet mitsubishi lancer sportback!

mitsubishi hiç aklıma gelmemiş idi. hemen incelemeye başlıyorum.

araç gerçekten kağıt üzerinde oldukça iyi görünüyor.Ancak aracın fiyatı 45.500TL benim üst sınırımı aşıyor bu nokta üzücü :
  • vw polo 1.6 tdı krıterlerınden bıtek yakıs konusunda uymuyo 100 km de 5.5 falan yakıyo
  • quote:

quote:

quote:

Punto evo 1.3 multijet alın

şirketin araçları fiat linea ancak kimseler memnun değil her kullanıcı bir probleminden bahsediyor. cam otomatiği, şanzıman, malzeme kalitesi vb. noktalarda bu konuşmalarda beni fiat almaktan uzağa itiyor.

Ben linea demedim ki punto evo dedim.Bir markanın bir modelinde olan problemleri markanın tüm modellerine genellemek doğru değil bence.Bravo ve punto motor malzeme kalitesi sağlamlık konfor gibi özellekler düşünüldüğünde şu anda fıat markasının en iyi araçları.Araçlarını satıp tekrar 4 5 defa punto alan birçok tanıdığım kişi var.Ayrıca şirket araçlarını baz almak doğru değil çünkü şirket araçlarının nasıl kullanıldığını hepimiz biliyoruz.

haklısın belkide lineanın problemlerinin diğer modellere mal edemeyiz. ancak şirket araçları henüz 1000 km yapmadan problemler baş göstermeye başlayınca ister istemez markadan çekiniyor insan.
    punto evo' yu hiç görmedim. yerinde görmem gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: FehreR

vw polo 1.6 tdı krıterlerınden bıtek yakıs konusunda uymuyo 100 km de 5.5 falan yakıyo

fiyat ve donanım düşündürmese direkt alınabilecek araç aslında.
  • Sinirda bir butceniz var.

B sinifindaki dizel/benzinli hemen tum araclara butceniz uygun. Kalite, saglamlik, kendini kanitlamislik, ikinci el noktasinda Honda Jazz, VW Polo, Opel Corsa guzel tercihler olur.

C sinifinda ise secenekleriniz kriterlerinize ve butcenize gore oldukca sinirli. C sinifi isterseniz ancak piyasada su ya da bu nedenle yeterince tutunamamis ya da kalitesi konusunda genel kuskular olan araclara yonelmek zorunda kalacaksiniz. Belki bunun tek istisnasi, tabii bayilerde bulabilirseniz, Astra HB Classic III 1.3 CDTI dizel (konfor paketli) olabilir. 2011 model. Liste fiyati 41.625 TL. Hem C sinifi, hem dizel, hem dolu sayilabilecek, hem de piyasasi oturmus bir arac.

Bu olmuyorsa ya da butce yukselmiyorsa Jazz-Polo-Corsa'dan icinize en cok sineni almanizi oneririm.

Esasinda ikinci elde o butceyle gercekten temiz, duzgun araclar bulunabilir.
  • arkadasın dedigi gibi yeni aveo da olabilir, tereddüt etmeden alabilirsiniz. diger markaların bomboş modellerine daha fazla verceginize full yeni aveo veya cruze alın derim

önyargılarınız var ise arabalarla ilgili bi test sürüşü yapın gidin inceleyin, sonuçta o kadar para veriyosunuz almısken fiyatını hakkeden bi araba alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Sinirda bir butceniz var.

B sinifindaki dizel/benzinli hemen tum araclara butceniz uygun. Kalite, saglamlik, kendini kanitlamislik, ikinci el noktasinda Honda Jazz, VW Polo, Opel Corsa guzel tercihler olur.

C sinifinda ise secenekleriniz kriterlerinize ve butcenize gore oldukca sinirli. C sinifi isterseniz ancak piyasada su ya da bu nedenle yeterince tutunamamis ya da kalitesi konusunda genel kuskular olan araclara yonelmek zorunda kalacaksiniz. Belki bunun tek istisnasi, tabii bayilerde bulabilirseniz, Astra HB Classic III 1.3 CDTI dizel (konfor paketli) olabilir. 2011 model. Liste fiyati 41.625 TL. Hem C sinifi, hem dizel, hem dolu sayilabilecek, hem de piyasasi oturmus bir arac.

Bu olmuyorsa ya da butce yukselmiyorsa Jazz-Polo-Corsa'dan icinize en cok sineni almanizi oneririm.

Esasinda ikinci elde o butceyle gercekten temiz, duzgun araclar bulunabilir.

jazz-polo-corsa önerarisileriniz sevindirici çünkü aklımdan geçenler modeller(başta jazz+fun+cvt) bunlara birde ek olarak yeni yaris ile fiesta da var.(

ancak ikinci elde bu paraya temiz arac bulma noktasında sıkıntıdayım.çünkü bi süre araştırdım ancak piyasa gerçekten güvenilir değil. 2.el aldıktan sonra sıkıntı yaşayacakmışım gibi geliyor.çevremde böle durumda olanlar bir kaç örnek var. Bununla birlikte kredi ile araç alacağımdan 2.el araçlar için kredi faiz oranları yüksek kalıyo.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FehreR

vw polo 1.6 tdı krıterlerınden bıtek yakıs konusunda uymuyo 100 km de 5.5 falan yakıyo

fiyat ve donanım düşündürmese direkt alınabilecek araç aslında.

ben 40 tl ye aldım sunroof navıgasyon yolbılgısayarı park asıstanı deri direksiyon sis lambası otomatık sılıcek cam ısıtması vb ama kalkış asistanı ve patınaj önleme yok

• Ben de seninle aynı durumdayım ve araç alacağım . Bu hafta sonu yaris-polo-jazz'dan ikisini test ettim jazz'a da sadece bayide baktım . Jazz fun CVT tavsiyemdir , benim bütçem doğrultusunda joy CVT ya da fun manuel alacağım şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro82

Ben de seninle aynı durumdayım ve araç alacağım . Bu hafta sonu yaris-polo-jazz'dan ikisini test ettim jazz'a da sadece bayide baktım . Jazz fun CVT tavsiyemdir , benim bütçem doğrultusunda joy CVT ya da fun manuel alacağım şimdiden hayırlı olsun

bende jazz fun cvt bayide inceledim çok hoşumada gitti.
    ancak biraz daha donanımdan ödün verip c segmenti bir araçmı alsam diye kafam karışık.
    bu araç işleri gerçekten çok zormuş öğrendiğim tek şey bu.
  • Bende bugün eve gelince C segmenti araçlara baktım ama param golf 1.6 102 bg ve auris 1.33 'e yetiyor . Bunlarla jazz'ı kıyasladığımda yakıt tüketiminin % 50 daha fazla olmasından dolayı donanımlara bile bakmadan direkt eledim . Zaten bir önceki arabam 102 bg 2005 model golf idi ve 9-10 litreden aşağı yakmıyordu
  • quote:

Bende bugün eve gelince C segmenti araçlara baktım ama param golf 1.6 102 bg ve auris 1.33 'e yetiyor . Bunlarla jazz'ı kıyasladığımda yakıt tüketiminin % 50 daha fazla olmasından dolayı donanımlara bile bakmadan direkt eledim . Zaten bir önceki arabam 102 bg 2005 model golf idi ve 9-10 litreden aşağı yakmıyordu

Hitler motoruna hiç bulaşmayın tekrardan. Dediğiniz gibi 9-10 litre yakıyo üstelik performans vasat. Bence arkadaşın dediği gibi 207 hdi premium donanımlı olanını veya elden çıkartılmak istendiğinde ve sorunsuzluk isteyip donanım o kadarda önemli değil diyorsanız kesinlikle POLO.
  • Yeni aveo sedan LTZ dizel 95 BG manuel vites alıp keyfinize bakın. Renk olarak kent grisi veya beyaz olabilir. Tüketim değerleri ve donanımına bakınca başka arabaya bakmazsınız zaten. Güvenlikte ise zaten sınıf lideri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

Bende bugün eve gelince C segmenti araçlara baktım ama param golf 1.6 102 bg ve auris 1.33 'e yetiyor . Bunlarla jazz'ı kıyasladığımda yakıt tüketiminin % 50 daha fazla olmasından dolayı donanımlara bile bakmadan direkt eledim . Zaten bir önceki arabam 102 bg 2005 model golf idi ve 9-10 litreden aşağı yakmıyordu

Hitler motoruna hiç bulaşmayın tekrardan. Dediğiniz gibi 9-10 litre yakıyo üstelik performans vasat. Bence arkadaşın dediği gibi 207 hdi premium donanımlı olanını veya elden çıkartılmak istendiğinde ve sorunsuzluk isteyip donanım o kadarda önemli değil diyorsanız kesinlikle POLO.

Benim Fransız arabalarına karşı bir önyargım var ve pejo hiç aklımda yok . Donanım ve satmak istediğimde kolay satabilmem aradığım özellikler arasında. Polo'yu listeden çıkartmamın sebebi yakıt ve donanım azlığı . İnşallah honda jazz alıcam yakın zamanda , tabi önce bu hafta sonu test sürüşü yapıcam .

• quote:

quote:

quote:

Benim Fransız arabalarına karşı bir önyargım var ve pejo hiç aklımda yok . Donanım ve satmak istediğimde kolay satabilmem aradığım özellikler arasında. Polo'yu listeden çıkartmamın sebebi yakıt ve donanım azlığı . İnşallah honda jazz alıcam yakın zamanda , tabi önce bu hafta sonu test sürüşü yapıcam .

test sürüşü ile birlikte görüşlerini bekliyoruz burada.
    bende bugun ford'un 24.000 TL 0 faiz kampanyası nedeniyle fiestaları inceledim. bu kampanya beni ford fiestaya çekiyor.

• Vay anasını Aveo 40.000 lere dayanmış..
  • Yeni yaris dizel 45bin tl fiyatla sunulmuş onun yanında aveo dizel 38bintl eder bence.

Ayrıca astra classic hb bi önceki kasa olan donanım olarak baya bir dolu ve sıfır fiyatı 37.000tl

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback/modeller-ve-aksesuarlar/dosemeler-modeller.html
  • quote:

quote:

quote:

quote:

test sürüşü ile birlikte görüşlerini bekliyoruz burada.
    bende bugun ford'un 24.000 TL 0 faiz kampanyası nedeniyle fiestaları inceledim. bu kampanya beni ford fiestaya çekiyor.

Arkadaşım fiesta'dan uzak dur derim . Ben sürdüm ve gerçekten beğenmedim . Jazz , Yaris , Polo'dan birini tavsiye ederim , şahsen ben jazz düşünüorum kendime

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.