Şimdi Ara

40.000 Tl ye otomatik ikinci el (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: V.K.

dostum sana çok değişik bi öneride bulunsam

http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu_alfa_gt-76WQQaXQQ11772623WQQpXQQdisplayitem

açıkcası çokta seçenek yok gibi,birde belirttiğin durumlarda dolayı acil alman lazım.

bakalım daha ne seçenekler gelecek

Coşkun la mı konuştun yoksa

Msnde geçen GT GT diye gönderdi 3 ilan

Peki bu GT ler nasıl araç var mı kronik sorunu acaba?

Konforu nasıl binen kullanan var mıdır acaba forumda..

• vallahi konuşmadım

ama sahibinden den bakarken filtreleri kıstım kalanlardan cazip bir seçenek olarak ilişti gözüme

bzm okulda 2 tane var ikisininde sol koltuğunda hatun mevcut oluyor genelde

konforu iyi sanırım

ama kronik sorun var mı bilmiyorum,sadece 2. eli şekil 1a da görüldüğü üzere zayıf
  • quote:

vallahi konuşmadım

ama sahibinden den bakarken filtreleri kıstım kalanlardan cazip bir seçenek olarak ilişti gözüme

konforu iyi sanırım

ama kronik sorun var mı bilmiyorum,sadece 2. eli şekil 1a da görüldüğü üzere zayıf

O zaman konfor konusunda aurisin yerini hiçbiri tutamaz

Arkadaşlarım araç alıcağı zaman öneride bulunup duruyordumda kendin almaya gelince iş baya zorlaşıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: levent--

eee pilotajda önemli tabii
  • Yerli Merso Megane dizeli de unutmayalım

quote:

quote:

konforu iyi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Yerli Merso Megane dizeli de unutmayalım

quote:

quote:

konforu iyi sanırım

Ankarada yollarında Auristi şüphesiz ama İstanbulda elbette Yerli Merso krala saygımız var

• Selamlar LEvent, kazadan sonra pek konuşamadık senle. İyisindir inşallah?

Geçende Coşkunlarla sinemaya gittğimizde senin adın geçmişti LEvent de A3 alcak galiba filan diyodu.

Öncelikle şunu söyliyim, inşallah ne alırsan al kazasız belasız binersin. 40.000TL'ye alacagın ve bu başlık altında adı geçen hangi arabayı alırsan al seni mutlu edecektir bence.

Nacizane fikirlerimi söyliyim:

1- 2.0TDI DSG Leon stylence:

Az yakar
    İyi kaçar
    Yol tutuşu sağlam
    Vitesi güzel
    Karizma-dizayn var
    "Konfor" kesin var
    Her türlü modifiyeye açık
    ESP standart

Tek eksisi iç mekan denebilir belki ama bence o dafena değil. Yani özellikle geceler ışıklandırmalar filan çok şık oluyo göstergeler ve ön konsol.

Ama tıkırtı olarak filan çok bir bekletin olmasın tabi.

http://www.sahibinden.com/kelepir_fiyata_yokkkkk_baskaaaaaaa-87WQQaXQQ16418582WQQpXQQdisplayitem

Bunun dışında ikinci önereceğim araç, 2- 1.4 TSI DSG 140hp Golf5 Tour:

Bu da çok yakmaz,
    İyi kaçar
    Yol tutuş fena değildir-17lik 235 tabanlı standart jantlar da var diye biliyorum Tour'da.
    Vites güzel
    ESP standart
    Tipi sana kalmış bence fena değil özellikle Tour donanımında.

http://www.sahibinden.com/acil!_bundan_temizi_yok_2008tsi_tour_dsg_f1_sanzuman_15000_km_de-30WQQaXQQ16013421WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2008_model_1_4_tsi_dsg_sanzumanli_golf-94WQQaXQQ17169294WQQpXQQdisplayitem

3- Audi A3 1.6 102hp tiptronic

Ben sana söyliyim kaç yakacagını, 12lt Bu açıklama yeterli A3 için zaten diğer özellikler malum çok tartışmaya gerek yok. Müzik kalitesinden yalıtımına yol tutuşuna iç mekan kalitesine kadar güzel bir araba bence.

4- Seat Leon FR 2.0TFSI DSG

Bu biraz pahalı ama 45e filan alırsın :)

http://www.sahibinden.com/2009_leon_fr_dsg-10WQQaXQQ16966197WQQpXQQdisplayitem

Son olarak da bi Alfa GT önerisi gelmiş ki hiç bir bilgim yok araba hakkında ama tipi karizması filan 10 numara gerçekten. İyi araştırılıp düşünülebilir. Efe(funkmaster) yardımcı olur sana o konuda :)

Bir de vitesini sorun etmezsen ki bana mmt'den biraz daha iyi gibi geldi ishift, Civic 1.8HB de güzel seçim olur. Arkadaşta typeS var ben de çok sürdüm güzel araba. Yol tutuş filan baya güzel ama çok sert yaylar var pek konfor bekleme( gerçek manada konfor yani ) İç mekanı da çok güzel, dış dizaynı da çok sportif bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 29 Ekim 2009; 3:06:39 >

• A3, GOLF, Civic gibi alt sınıf konforsuz ve fındık kasa araçları tercih etmektense;

VOLVO S60 2.3T, 2.5T ya da S60R bakabilirsiniz. R'lar biraz pahalı ama 40.000'e bulursunuz gibime geliyor. 225-280 beygir otoyolda biraz düşük olsa da normal yollarda, gençliği kurtarır.

ALFA GT almanız da gençliğin gereklerindendir.

PEUGEOT 607 3.0'lar oldukça kullanışlı ve Tiptronic Şanzıman'a sahip araçlardır. Konfor ve genişlik açısından çok çok memnun kalırsınız.

Sahibinden almanız şartıyla 3.30CI BMW'de paranızı, otomobil keyfinizi ve gençliğinizi ziyan etmez. En iyilere büyük bir rahatlıkla ve doyasıya vurursunuz...

Bunlar aklıma ilk gelen genç araçları...

48.000 liralık bir araca 40.000 ödemektense, 120.000 liralık araca 40.000 lira ödemek çok daha karlıdır. Piyasalarının olmaması sizi aldatmasın, yukarıdaki araçlarla, piyasanın tek hakimi olursunuz

• Bmw 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: @kii

Accord 2.4
     40.000 Tl ye otomatik ikinci el

http://www.sahibinden.com/en_guzel_mugen-76WQQaXQQ18073299WQQpXQQdisplayitem

bende tavsiye ederim çok yakışıklı araba 30000 liraya kadar bulunabilir yukarıdaki mugen oldugu için pahalı biraz 190 hp çok güzel bir performans saglıyor ayrıca şanzımanda çok iyi vsa var daha ne olsun çok yakışıklı bir araba zaten

• Evlen o paraya,arabayı sonra alırsın.
  • elegance civic neden düşünmüyorsun ?

sorunsuz otomatik şanzıman
    VSA
    modifiyeye yatkın
    orta yakar çok kaçar

40.000 Tl ye otomatik ikinci el
  • quote:

Orijinalden alıntı: CouragePapillon

elegance civic neden düşünmüyorsun ?

orta yakar çok kaçar

Orta mı yakar

O orta yakarsa, çok yakan 1.6 motorlu otm vitesli bir arabaya örnek verebilir misin?

edit: Yanlış anlama bu arada hocam, sadece "orta yakan" ve "çok yakan" ölçeklerin arasındaki farkı merak ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 29 Ekim 2009; 13:22:44 >

• @plantamax

VW de bu fiyatlara bir tek golf var bana uygun modellerden, onuda pek düşünmüyorum açıkçası..

@kaya5789

Melih dostum teşekkür ederim iyiyim. Büyük bir sıkıntım yok

Açıkça söylemem gerekirse leon biraz ayağa düştü gibi geliyor..

İç mekanınıda gerçekten sevmiyorum o aracın.

Ah şu A3 ün motoru biraz daha iyi olsaydı ne vardı

Aslında sana şöyle sorayım, yerimde olsan ne alırdın? Hani seçenekler istemiyorum senden tek bir seçenek istiyorum Sen olsan ne alırdın?

quiet_dead
    Peugeot kesinlikle düşünmüyorum,
    Civic hb ise şanzımanından dolayı uzak duruyorum çünkü ne kadar memnun olsamda o şanzımanlar asla konforlu ve performanslı olamıyor...

LAST_DRIVER

607 düşünmüyorum biraz da peugeot almak istemememden dolayı.

Fakat S60 benimde kafamı yoruyor.. Bir ara çok yakınımızdaydı o araç, uzun yolculuk etmişliğimde var kesinlikle 10 numara..

Alfa GT hakkında tipi haricinde hiçbir bilgim yok.. Kullanan birilerini arıyorum ama bulmak zor maalesef...

3.30ci ler ise galiba biraz aşıyor bütçeyi..

MackaLi6161
    I30 almam çünkü bana göre auristen kaliteli ve güvenli bir araç değil kesinlikle..
    O yüzden 32 milyara aldığım auristen sonra gidip belkide daha fazla paraları öyle bir araca yatırmak istemiyorum açıkçası..

Bmw çok mantıklı seçim ama 10 yaşına yaklaşmış arabada çıkacak sorunlarda kafamı karıştırıyor.. Sonuçta okuyorum, iki ayda bir 1.000 tl masraf çıkarırsa yakar beni o velet..
    2000 5.20 vardı bizde, onun çektirdiklerini çektirmeyecek bir BMW bulsam o yaşlarda hemen alırım ama...

@kii
    Accord var kesinlikle seçeneklerimde... 2.4 lerin yakıt durumu nedir acaba..

KrcgN®
    Temizini bulmak çok zor bu fiyatlara maalesef..

GKHN_93
    Ne yakar peki bu 2.4ler?

matem@tiqçi

30 a kadar evlilik yok planlarda

CouragePapillon
    Kendisine çok yakın bir araç kullandığımdan dolayı biraz değişiklik istiyorum.. Ama yinede kurtarıcı olarak beyaz bir civic bekliyor kafamın bir köşesinde

Bu arada bu fiyatlara 1.20i de alınabiliyor.. O nasıl bir tercih olur acaba?

• levent, dostum hiç uğramıyorsun bizim foruma bak kızıyorum artık
  • Hacı ben olsam net söyliyim TypeS veya üstü açılanbilen bi araba alırdım

Madem çok bulunan bir araç olmsın diyosun yani bendensin, o zaman Golf Leon Civic sedan'ı filan geç :)

TypeS gerçekten hem iç hem dış dizayn olarak fevkelade. Yol tutuş da baya iyi, ve az yakan bi motoru var.

Bunların dışında Astra twintop ve 307CC'yi çok ciddi düşünürdüm.

http://www.sahibinden.com/2008_1_6cc_180hp_astra_tt_22000_km_de-19WQQaXQQ16134993WQQpXQQdisplayitem

• Ben de E46 kasa 3.20 Ci tavsiye ederim... Yakıt fazla sorun olmazsa eğer, tüp filan da taktırmayın derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.