o paraya süper bir Leon alınır ,yeni mitsubishi lancer önden volvo çakması arkadan ise hiçbişeye benzemiyo , dediğim gibi en iyisi Seat Leon veya Hyundai coupe fx
Kesinlikle katılmıyorum... Arabalarla içli dışlı olanlar %90'ı da yanı şeyi söyler sanırım...
Lancer; Leon'dan da Hyundai'den de daha tercih edilesi araçtır...
bu arada bence honda civic al,sıfır,beyaz,az modifile çok güzel bir araç..
kardeş arkadaş tasarruflu demiş sen adamın ocagına incir ağacı diktin
quote:
Orjinalden alıntı: pirekare
quote:
Orjinalden alıntı: ba2khan
o paraya süper bir Leon alınır ,yeni mitsubishi lancer önden volvo çakması arkadan ise hiçbişeye benzemiyo , dediğim gibi en iyisi Seat Leon veya Hyundai coupe fx
Kesinlikle katılmıyorum... Arabalarla içli dışlı olanlar %90'ı da yanı şeyi söyler sanırım...
arkadaşım öncelikle lancer ve leon aynı sınıf araçlar değil ben karşılaştırmadım bile ,modifiyeli lancerı bende beğeniyorum ama yeni çıkanın arka kısmını beğenmedim işte ne var ki bunda ,yine diyorum Leon
bu arada bence honda civic al,sıfır,beyaz,az modifile çok güzel bir araç..
kardeş arkadaş tasarruflu demiş sen adamın ocagına incir ağacı diktin
olsun bitane de murat alır,lpgli bmw'ye arada sırada hava atmak için biner murat'a hep...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: pirekare
quote:
arkadaşım öncelikle lancer ve leon aynı sınıf araçlar değil ben karşılaştırmadım bile ,modifiyeli lancerı bende beğeniyorum ama yeni çıkanın arka kısmını beğenmedim işte ne var ki bunda ,yine diyorum Leon
eyw... Ben de Leon'u beğenirim ama Mitsubishi'nin yeri ayrı... :) Mod.lu Lancer derken... EVO mu?... :)))))
Leon baya sportif olacaktır.1.4 TSI alabilirsen (ki oda 39.500 den 41.000 civarına yukslemiş :( sanırım süper olur.HEm tuketimi iyi hemde performansı yuksek.Beyaz renkte cok yakısıyor.
Yeni lancer da cok guzel,şık bir araç.Deneme sürüşü yapmıştım.Kullanımı rahat ve 1.5 motora gore performansıda iyi.Yol tutuş zaten güzel.Bence en önemli eksisi motor gürültüsü.Araba spor sedan ve bu sebebe motor sesi duymak hoş gelebilir ama bana çok fazlaymış gibi geldi.Rahatsız oldum acıkcası.Keşke biraz yalıtım yapsalardı.O zaman tadından yenmezdi :)
Bence 0'dan vazgeç ve 2.el Nissan Qashqai al...az kullanılmış 1.6 Tekna 38-42 arası bulabilirsin...ille de 0 km diyorsan 308'e de bakabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkharf
Araçları tekrar sıralayayım barı. 1. Focus HB-Tam donanımlı 2. Golf-Az donanımlı 3. Skoda Roomster-donanımlı, farklı görünümlü
Son olarak Fiesta 2009 u gördüm hasta oldum. Onu bi görebilirsem belki fikrim tamamen değişir ve Fiesta da alabilirim. Dikkat şimdiki değil yeni Fiesta dan bahsediyorum.
TEŞEKKÜRLER
Focus bence makyajdan sonra daha da spor gözüküyor. Ama tabi zevk meselesi beğenmemiş olabilirsin. Golf'ün yeni kasası tanıtıldı, bence almak için iyi bir zaman değil. Mitsubishi lancer yeni yüz, ayrıca agresif görünümlü. Şu an araba alıyor olsam gidip inceleyeceğim bir araç olurdu. Alfa 147'lerin bazıları 21-22 bin euro civarında, TL'ye çevirince 40'a falan gelir sanırım. Ne biliyim bir sürü seçenek var. 40 çok kritik bir rakam. Allah kolaylık versin
mıtsubıshının gecen hafta testı vardı bır dergıde tıp olrak cok ıyı ama o motor o arabaya hıc ama hıc uymamıs. performans sıfıra yakın.
yanı ben oyle sekıl bır arabaya bınıcem ama otobanda herkesın egzosunu seyreteceme gıder sahın alırım
bence listeye citroen c4 ü de ekleyin. donanım,motor gayet iyi. 0 km dizel+6 ileri otomatik olanını rahatlıkla 40 bin ytl ye alabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: mrkoran
bence listeye citroen c4 ü de ekleyin. donanım,motor gayet iyi. 0 km dizel+6 ileri otomatik olanını rahatlıkla 40 bin ytl ye alabilirsiniz.
Hakkaten c4 de çok hoş bi araba ama... Fransız olması ve direksiyonun ortasının sabit olması kötü sadece... Bi de sağından solundan çabuk ses gelmeye başladığı söyleniyor, ne derece doğru bilemem... :)
kişisel düşüncem !!! 1- honda civic elegance full donanımlı 2-mitsubishi lancer fulle yakın donanım fiyatıda 35 000 ytl civarında 2 araçta fiyat donanım görünüş bakımından hoşuma gidiyor
Astra hb olabilir
Focus HB 1.6 TDCI Titanium + Sunroof = 40.500 YTL
O fiyata brava yerine Seat LEON 1.4 TSI 125 HP alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: kkvan
39.000 'e Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion + Stil Paket alabilirsin. Donanım ve performans olarak bence C sınıfının en başarılılarından.