Şimdi Ara

40.000 YTL ye KADAR 0 SPOR GÖRÜNÜMLÜ ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
42.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiden hepinize teşekkürler. ben 40.000 YTL ye kadar spor görünümlü donanımı iyi 0 bir araç almak istiyorum. Ama aradığım özellikleri bir araya toplayan ya da çoğunu barındıran bir araç bulamadım. Acaba sizler bu konuda bana yardımcı oabilir misiniz?

Aradığım özellikler:
    1. Spor görünümlü ve geniş olacak.
    2. Donanımı yeterli olacak.
    3. Tasarruflu olacak.(Tasarruflu değilse bile tüp takılınca geniş bagaj hacmi kalacak)

Ben bu aracı kullanmak için alacağım biraz bineyim sonra satarım demiyorum. Biraz piyasayı araştırdım. Marka olarak Toyota ve Ford ön plana çıkıyorlar. Bunlardan da Focus HB ve Auris spor görünümlü ama ikisite görünüm olarak tam tatmin etmiyor. Golf görünüm olarak iyi ama donanımlı almak isteyince fiyat 45-48 YTL civarı oluyor. Bu arada geçen gün Skoda Roomster gördüm arabanın içi çok ferah, görünüm rahatsız ediyor ama idare edilebilir.
    Benim aradığım özellikleri bir araya getiren bir araç var aslında ama o da biraz tuzlu. Bu araç da Nissan Qashqai. Param olsa durmam alırım ama ne yaparsınız ki 48.000 YTL civarı o da. kendim
    i zorlayarak 40.000 liraya çıkabilirim. O nedenle tavsiyelerinize ve farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Yani sizin fikirlerinize.

Araçları tekrar sıralayayım barı.
    1. Focus HB-Tam donanımlı
    2. Golf-Az donanımlı
    3. Skoda Roomster-donanımlı, farklı görünümlü

Son olarak Fiesta 2009 u gördüm hasta oldum. Onu bi görebilirsem belki fikrim tamamen değişir ve Fiesta da alabilirim. Dikkat şimdiki değil yeni Fiesta dan bahsediyorum.

TEŞEKKÜRLER

• Bekleme süreniz var ise golf 6'yı bekleyin derim. Kasımda siparişler alınacak ve ocakta TR'de olacak. 1.6 lpg li model tam sizin istediginiz kriterlere uyuyor galiba. Pek performasnlı değil tabi ki ama sonucta fabrika cıkışı bir lpg, çok kaliteli iç mekan, sorunsuz bir motor ve spor görünümlü bir aracınız olacak...
  • Ya İnan Baya Bi Düşündüm Ama Bulamadım Konu Üstte Kalsın Bari ..
  • Spor görünüm açısından bence C sınıfında en iyi üç araç şu anda Leon, i30 ve Pro C'eed'dir (Subjektif bir değerlendirmedir polemik yaratmayın lütfen). Bir de yakında gelecek olan Scirocco (geldi mi yoksa takip etmedim). 40bin YTL'ye i30 ve Ceed full donanımlarını alma şansınız var. Leon'a göre aynı fiyata daha fazl donanım ve daha güçlü motor geliyor. Scirocco bu fiyata zor. Focus ve Golf bunların yanında bence çok sportif durmuyor. Ama markası ve kalitesi için derseniz kimse itiraz etmez herhalde. Roomster farklı sınıf pek sportif de sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur23

Spor görünüm açısından bence C sınıfında en iyi üç araç şu anda Leon, i30 ve Pro C'eed'dir (Subjektif bir değerlendirmedir polemik yaratmayın lütfen). Bir de yakında gelecek olan Scirocco (geldi mi yoksa takip etmedim). 40bin YTL'ye i30 ve Ceed full donanımlarını alma şansınız var. Leon'a göre aynı fiyata daha fazl donanım ve daha güçlü motor geliyor. Scirocco bu fiyata zor. Focus ve Golf bunların yanında bence çok sportif durmuyor. Ama markası ve kalitesi için derseniz kimse itiraz etmez herhalde. Roomster farklı sınıf pek sportif de sayılmaz.
    Opel Corsa Sport 1.3 CDTI veya 1.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Opel Corsa Sport 1.3 CDTI veya 1.4

Alıntıları Göster
    honda civic sedana ne dersin_?elegance düz vites modeli 40.900 donanım listesi de burada:http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/civicsedan/Civic-Sedan_teknik_ozellikler.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasaygili -- 22 Ağustos 2008; 15:49:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rasaygili

honda civic sedana ne dersin_?elegance düz vites modeli 40.900 donanım listesi de burada:http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/civicsedan/Civic-Sedan_teknik_ozellikler.pdf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: monotaschak

mantıklı bir seçim olabilir aslında ama; lpg takmak isterse zaten rakiplerine oranla ufak olan bagajı iyice küçülecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

quote:

mantıklı bir seçim olabilir aslında ama; lpg takmak isterse zaten rakiplerine oranla ufak olan bagajı iyice küçülecektir.

Alıntıları Göster
    bagaj olarak bir şey diyemem ama sportif

• Aradığın kriterlere göre Fiat Bravo da incelenmeyi hak ediyor.

Bence C segmentinin en şık aracı, görünüşü de sportif. Ayrıca 17 jant opsiyonu ile satın alabilirsin.

Motor olarak 120 HP'lik 1.4 T-Jet'in çok yakıt tüketeceğini sanmam. Ama ondan gözün korkarsa 1.6 litrelik 105 ve 120 HP'lik 2 dizel seçeneği var.

Dediğin araçlardan Fiesta B segmentinde, yani fiyatı da, motoru da, iç hacmi de daha küçük.

Fiat'a antipatin var mı bilmiyorum ama ne olursa olsun incelenmeye değer bir araba. Fiyat/donanım oranı da Golf'ten oldukça yüksektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Aradığın kriterlere göre Fiat Bravo da incelenmeyi hak ediyor.

Bence C segmentinin en şık aracı, görünüşü de sportif. Ayrıca 17 jant opsiyonu ile satın alabilirsin.

Motor olarak 120 HP'lik 1.4 T-Jet'in çok yakıt tüketeceğini sanmam. Ama ondan gözün korkarsa 1.6 litrelik 105 ve 120 HP'lik 2 dizel seçeneği var.

Dediğin araçlardan Fiesta B segmentinde, yani fiyatı da, motoru da, iç hacmi de daha küçük.

Fiat'a antipatin var mı bilmiyorum ama ne olursa olsun incelenmeye değer bir araba. Fiyat/donanım oranı da Golf'ten oldukça yüksektir.
    Benzinli istiyorsan civic sedan derim. Hem sedan, hem spor görünümlü.
    Dİzel olarak da Auris alabilirsin o fiyatlara.

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Saygılar,

Alıntıları Göster
    2.el bakar iseniz Honda Civic HB 1.8 140ps alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

2.el bakar iseniz Honda Civic HB 1.8 140ps alabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Eğer auris i kafandan silmemiş olsan yardımcı olup sorularını yanıtlamaya çalışırdım ama silmişsin galiba o yüzden seçeneklerin arasında bence full donanımlı bir focus Hb iyi gider. Golf kasa değiştircek o yüzden eski kasa bir aracı 0 almanın bir anlamı yok bence. Yinede kişisel olarak önemli değil dersen golf te düşünülebilir. Ancak ben o 3 seçenek arasında Focus Hb derdim.
    Ancak kendi sıralamamı sorarsan burda ismi geçen bütün araçlar içinde
    1-Honda Civic
    2-Auris arasında tercih yapardım. Öyle de yaptım ancak Civic te bir kaç içime sinmeyen şey oldu (dream versiyon alacaktım) o yüzden Auris aldım. Ancak üst donanım bir civic çok iyi bir tercih olabilir.
    Bu arada unutmadan Opel Astra Hb neden tercihlerin arasında yok? Bence hala bu sınıfta 4 yıllık bir kasası olmasına rağmen çok başarılı bir tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 22 Ağustos 2008; 17:14:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Saygılar,

Alıntıları Göster
    kia ceed 3 kapı. 1600 dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

kia ceed 3 kapı. 1600 dizel

Alıntıları Göster
    Fiat Bravo yada Opel Astra tavsite ederim
  • Hiç Peugeot aracım olmadı ve fiili deneyimim yok. Ancak liste özellikleri ve görünüşü itibariyle 207 outdoor aradığınız özellikleri karşılıyor gibi. Yoğun kullanacaklar için dizel olması avantaj gibi, ancak fiyatı bana göre biraz pahalı. Yine de sizin bütçenizi aşmıyor. Bu ay 500 YTL indirim yapıp, 34.950 YTL'ye düştüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devr68

Hiç Peugeot aracım olmadı ve fiili deneyimim yok. Ancak liste özellikleri ve görünüşü itibariyle 207 outdoor aradığınız özellikleri karşılıyor gibi. Yoğun kullanacaklar için dizel olması avantaj gibi, ancak fiyatı bana göre biraz pahalı. Yine de sizin bütçenizi aşmıyor. Bu ay 500 YTL indirim yapıp, 34.950 YTL'ye düştüler.
    makyajlı mazda3 derim araba spor görünümlü sınıfının en karizmatik araçlarından biri bu resimde araba en sade hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MZR34 -- 23 Ağustos 2008; 1:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devr68

Hiç Peugeot aracım olmadı ve fiili deneyimim yok. Ancak liste özellikleri ve görünüşü itibariyle 207 outdoor aradığınız özellikleri karşılıyor gibi. Yoğun kullanacaklar için dizel olması avantaj gibi, ancak fiyatı bana göre biraz pahalı. Yine de sizin bütçenizi aşmıyor. Bu ay 500 YTL indirim yapıp, 34.950 YTL'ye düştüler.
    sirokko(scirocco )gelmedi ama yakında gelcek fotografların bakın süper bi araba
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Legend10

quote:

Arkadaşım fiesta 1.4 e LPG taktırdı, 40 litrelik tank var. Tankı stepnenin yerine taktırdı, bagaj olduğu gibi kaldı.

Bu şekilde yapabilir.

Stepne yerine lastik tamir seti almak daha mantıklı bence. Lastiğindeki bijonların diş atlamadığını nereden bileceksiniz? (Benim başıma geldi. Yeni lastikleri takarken, iki bijona diş atlatmışlardı. Kestirmek zorunda kaldım)

Bu arada bence de Honda Civic Elegance

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogün®

quote:

Orjinalden alıntı: Legend10

quote:

Arkadaşım fiesta 1.4 e LPG taktırdı, 40 litrelik tank var. Tankı stepnenin yerine taktırdı, bagaj olduğu gibi kaldı.

Bu şekilde yapabilir.

Stepne yerine lastik tamir seti almak daha mantıklı bence. Lastiğindeki bijonların diş atlamadığını nereden bileceksiniz? (Benim başıma geldi. Yeni lastikleri takarken, iki bijona diş atlatmışlardı. Kestirmek zorunda kaldım)

Bu arada bence de Honda Civic Elegance

Selamlar

Alıntıları Göster
    Evet haklısınız, simit şeklinde takıldığını unutmuşum. Bu durumda konuyu açan arkadaşımızın kriterlerine uyan en uygun araç Civic Elegance oluyor :)

• quote:

Evet haklısınız, simit şeklinde takıldığını unutmuşum. Bu durumda konuyu açan arkadaşımızın kriterlerine uyan en uygun araç Civic Elegance oluyor :)

Alıntıları Göster
    focus ghia mı ne... sıfır alabilirsin... donanımıda full e yakın gelir...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.