Bildirim
40.000km Yol Yapıp 810TL ÖDEMEK! (8. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
O aracin her yeri vergi... Onu alacaginiza golf 4 kasa alsaniz aradaki farkla sulalenizi omue boyu gezdirirsiniz. Sen kazanmadin vergiyi alanlar kazandi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada 200.000tl nin 30.000tl sine golf 4 alsan geriye 170.000 kaldi. Bunuda %24 faize yatirsan ayda yaklaşık 3.500tl faiz getirir. Yildada 40.000 tl dedikmi. Alsana hersey beles... Bunda sen kazanıyorsun ama devlet yine faizinden vergi alıyor. Yani hep mokoko..
Bende gideyim herhangi bir avm otoparkına, şansıma artık m5’mi denk gelir, tesla’mı denk gelir çektireyim foto olur biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.sahibinden.com
Renault ZOE Fiyat Listesi - sahibinden.comhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-zoe-400km-menzil-pil-kirasiz-telefondan-kontrol-666080510/detay
dayı niye satıyon aracı noldu ? -
Kullanırken videosu var onuda sahibinden rica etmişizdir dimi. Zaten her AVM otoparkında sırf sen Tesla ile foto çekesin diye mutlaka bir tane tutuyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 11 Haziran 2019; 20:52:53 >
Yenisini almayalım mı?
ÖTV %3 KDV %18 Siz onu dizele benzinliye %60-100 küsür verenlere sesinizi iletin. Elektrikli otomobilde vergi düşük.
Dikkat cekmek istedigim bir nokta var.Turkiyede elektrikli arac kullanmak dogaya faydali degil zararli bir etkinlik bile olabilir. Neden diye soracak olursaniz,Turkiyede sebekeden aldiginiz elektrigin cok buyuk bie bolumu fosil yakitlar kullanilarak uretiliyor. Muhtemelen benzinli araba motorlarina gore daha yuksek verimliler ama elektrigi aktarirken de verim dusmektedir.
Hawaii'de mi tatil yapıyorsun?
Türkiye'de elektriğin yaklaşık %35'i yenilebilir ve yerli kaynaklardan üretilmekteymiş.
Şahine 200 bin tl verdim sahibi benzin paran benden dedi 0tl harcıom sen kazık yemişsin .d
At videoyu
Forumda ulke de daha bu yeniliklere ayak uyduracak seviyede degil.Tercih ve ihtiyaclarin sarj kisitina uygunlugu meselesi alinilir guzelce binilir.Tesla icin 3-4 kati para verilir ama bu sekilde elestirilmez, cunku clio ile bjr tutulamaz
www.sahibinden.com
Renault ZOE Fiyat Listesi - sahibinden.comhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-zoe-400km-menzil-pil-kirasiz-telefondan-kontrol-666080510/detay
Hayırlı satışlar. Elektrik li araç için daha erken. Ne zaman uzun dönem yakıt maliyeti > elektrikli araç ilk alım maliyeti olduğu zaman alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vallahi sen trollsün
Ben senin gibi avm otoparkında gördüğüm arabalarla foto çekinecek kadar düşmedim.
Tip desen tipi yok, konfor desen konfor yok, rahat seyahat yapacam desen onu da yapamazsın, üstüne birde bu arabaya 200 bin verecek kadar keriz olacağım ha
Antalyaya ya da uzak bir yere gitmeye kalk gidemezsin, Ne anladım ben bu işten?
Sokağa atacak parası olan gitsin alsın
Doga icin kâr zarar hesaplaması yapmak icin uretim ve aractaki motorun verimliligini vs bilmek gerekir ama tahminimce karbon salimini bakimindan kâra gecme ihtimali pek yok gibi. Eger esit verimlilikte olsaydi ve elektrigi aktarirken hic kayip olmasaydi( elektrikli arac leyhine bir durum) yenilenebilir enerji %50 alti olan ulkelerde elektrikli arac kullanmak dogaya daha cok zarar verecektir.quote:
Orijinalden alıntı: ChineseTranslator
Türkiye'de elektriğin yaklaşık %35'i yenilebilir ve yerli kaynaklardan üretilmekteymiş.
Bu arabaya 200 bin verenin akıl sağlığından suphe ederim
Istersen 10 lira yak 40 bin kmde
Araba mi bu be
https://forum.donanimhaber.com/hibrit-elektrikli-araclarda-israrla-surdurulen-yaniltici-bilgiler-tartisma-konusu--137228499quote:
Orijinalden alıntı: NoNickMan
Doga icin kâr zarar hesaplaması yapmak icin uretim ve aractaki motorun verimliligini vs bilmek gerekir ama tahminimce karbon salimini bakimindan kâra gecme ihtimali pek yok gibi. Eger esit verimlilikte olsaydi ve elektrigi aktarirken hic kayip olmasaydi( elektrikli arac leyhine bir durum) yenilenebilir enerji %50 alti olan ulkelerde elektrikli arac kullanmak dogaya daha cok zarar verecektir.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar dileyen konumu okuyabilir. Çok bilimsel olmasa da en azından bulduğum verileri paylaşmak istedim dileyen tartışabilir en azından bir bilginiz olur.
Çevrenizde elektrikli araçlar sıfır emisyon abii Barış Özcan abi öyle dedi falan diyen olursa konumu açın okutun bakalım ne diyecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X