Şimdi Ara

40.000km Yol Yapıp 810TL ÖDEMEK! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
2
Favori
14.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bununla ilgili çalışmalar var, biraz eskidir ama

Bunun yanında karbon emisyonları yanında en önemli değer azot oksitler. Avrupa haritası incelendiğinde neden Hollanda ve Belçika ile birlikte kuzey İtalya şehirlerinde dizel yasaklandığını ve aslında aynı mantıkla gidilse İstanbulda da yasaklanması gerektiği anlaşılır.

40.000km Yol Yapıp 810TL ÖDEMEK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 12 Haziran 2019; 0:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• john mclane kullanıcısına yanıt
    He kardeşim he aynen dediğin gibi herşey.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Emisyonları şehirlerden bağımsız düşünemezsiniz. Dünya üzerinde neredeyse hiçbir sanayi üretimi sıfır emisyona ulaşamaz asıl önemli olan hangisinin insanlığa daha çok zarar verdiği.

Bakın bu Avrupa NOx haritası. Haritaya bakıldığında neden Hollandanın en büyük şehri amsterdam fosil yakıtlı araçları yasaklıyor ve neden kuzey İtalya şehirleri dizeli yasaklıyor bunun cevabı. Kalabalık şehirlerde bizatihi şehir içinde üretilen emisyonları insan sağlığını ciddi tehdit ediyor. Aslında aynı mantıkla gidilse ki bizim için mümkün değil İstanbula da bu yasakların gelmesi gerekir.

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Şimdi sen bunada Nissan Pulsar dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 12 Haziran 2019; 0:38:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

Şahine 200 bin tl verdim sahibi benzin paran benden dedi 0tl harcıom sen kazık yemişsin .d
    Daha iyi açıklanamazdı herhalde, harika...

• Araç sahibinin yerinde olsaydım araba bana çekilişten çıktı deyip alayını bozardım

• Çöp ne yazikki 200k para verip avuntu yapıyorsunuz

• Konu başlığını çok yanlış anladım gece gece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bilgi vermiş aracı tanıtmış.. iyi ya da kötü teknolojik bir ürünü açıklayarak videosunu yüklemiş.
    Bu kadar insanlara yüklenmeyin biraz saygı gösterin. Çok aşağılayıcı küçültücü yorumlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşı tebrik ediyorum, bu kadar saygısız, görgüsüz ve lüzumsuz tipe kibarca olayını anlatmaya çalışmış..

Ülkede hala biraz medeniyet kalmış demek ki..
  • Belki elektrikli araçlar geleceği oluşturacak ama bu yalnızca birinci sınıf ülkeler için geçerli. Yani diğerleri için yakın gelecekte değil.
    Ayrıca 200k fiyat bu arabaya çok komik bir rakam.
    Sen 40 bin km için dünyanın parasını kutu kola gibi araca vermişsin ama 810 TL sanıyorsun.

Video çekmişsin saygımız sonsuz amacın bilgilendirmek ama , içerik yanlış. Arabayı tanıtsan neyse , sen 810 TL - 40bin km dersen herkes ona göre konuşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 12 Haziran 2019; 10:46:48 >
  • Fiyat açısında standrt birisi için yani yıllık 10bn km yapan için çok mantıklı değil bence ki aradaki farka değecek olsa bile araç şuana kadar gördüğüm en çirkin 5 araçtan biri. modüs fordk karışımı birşey ama gerçekten arka ve ön kasa görünüm 2/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

Arac ikinci elde 189 bin TL , 9 bin TL'ye spring alıp ki spring Zoe den daha iyi , 180 bin senede 40 bin mevduat getirir, tasarruf demek henüz erken, yakıt fiyatları öyle aman aman ucmadi Trump olduğu sürece yakıt fiyatları sabit gider gibi , elektrik araç az yakıyor ama tasarruf kismi kabul görmez şu konjektürde
    Iyiki spring zoe den iyi cümlesini en başlarda kurmuşsunuz,yazının devamini okumaya gerek kalmadı

• güle güle kullanınız.örnek işler bu işler.zamanla bu örnek işlerin sayıları artacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.