Şimdi Ara

40''-42'' LED-Plasma TV tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung'un sitesinden buldum. Tüm USB 2.0 Movie özelliklerinde aynı formatlar destekleniyor. Aşağıda listesi var. Yani alacağınız tv'de USB Movie desteği varsa, aşağıdaki formatları oynatıyor.

40''-42'' LED-Plasma TV tavsiyesi
  • Bir de şunu gördüm: "Film adı ile altyazı dosyası isimleri aynı olmak zorunda yoksa görmüyor. Filmin içine altyazı da gömülüyse çalıştırmıyor. Harici bir altyazı dosyası olmalı."
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonné

quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

quote:

Orijinalden alıntı: umittsahin

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Valla hocam firma garantili ürünler dışında paralel ithalattan satış yapan siteleri tavsiye etmiyorum ben. Teknosa'dan, Vatan'dan falan kampanya bekleyin bence.

Kesinlikle doğru. Alıpda daha sonradan sıkıntı çekmektense beklemek daha doğru. Hatta aşağıdaki linke bir göz atabilirsiniz. USB den oynatma özelliği yok ancak, bende Plazma TV almıştım USB özelliği olmayan. Gittim bir de LG nin DVD Playerını aldım. "DV600H" modelini. Siz de böyle bir kombinasyon yapmak isterseniz ortalama asağıdaki TV ile 1450 TL civarlarına gelir.

http://www.electroworld.com.tr/urunler/lg-32lv4500-led-tv.aspx

Saygılar...

dvd player ile istediğim formatları desteklermi.yada şöyle söyleyeyim sizi. 1500 tl vereceksiniz. bilgisayarda ki bir film isleyeceksiniz. yok altyazı sorunu yada daha da kötüsü tvniz o formatı desteklemeyecekse evdeki tüplü tv den farkı ne olacak o zaman. ben de harici 750 gb lık bir harddisk var . onu takıp istediğim filmi izlemek isterim. bunu nasıl yapabilirim.

harici dvd player a usb takıp oradan film izleyebilir miyim. bunda iki şeyi öğrnmek isterim
    1 harici dvd playerın bana maliyeti ne olur.
    2 o maliyete göre yeterli performansı alabilirmiyim
    teşekkürler

DVD player alacaksanız USB'den film oynatma seçeneğini atlayabilirsiniz. Harici bir oynatıcı almış olacaksınız zaten.

Ama HDD takıp oynatmak istiyorsanız TV'nin dahili oynatıcısıyla, o zaman TV ön plana çıkıyor. Bunun için de televizyonun format desteklemelerine bakmak gerekiyor.

pekala şunu diyebilirmiyiz. hdd takmayıp da sadece usb den izlemek istersem ne yapmalıyım. dvd playerın usbden birçok formatı desteklemesi bu işi sağlarmı.yoksa tv nin özellikleri tekrar ön plana çıkarmı

• quote:

pekala şunu diyebilirmiyiz. hdd takmayıp da sadece usb den izlemek istersem ne yapmalıyım. dvd playerın usbden birçok formatı desteklemesi bu işi sağlarmı.yoksa tv nin özellikleri tekrar ön plana çıkarmı

HDD ve USB aynı şekilde işlem görür zaten, her ikisinde de fark olmaz. HDD'yi USB'ye bağlayacaksınız zaten. Burda USB olarak bahsedilenler memory stickler değil, bağlantı noktası.
  • quote:

quote:

HDD ve USB aynı şekilde işlem görür zaten, her ikisinde de fark olmaz. HDD'yi USB'ye bağlayacaksınız zaten. Burda USB olarak bahsedilenler memory stickler değil, bağlantı noktası.

benim demek istediğim bağlantı noktasına flash bellek takmak ile hdd takmak arasındaki farkın olup olmayacağı.
    ayrıca dvd player lara baktığımda normal özellikleri olan bir tv alsam daha iyi benim için.
    benim istediğim 40 inc 100 hz usbden rahat tv izlemeolsun.
    bunu bir araya parçalarla getirmk daha pahallıya mal olacak gibi görünüyor.
    32inc tvler gerçekten ufak geliyor.bunu birkaç tane arkadaşın evinde gördükten sonra karar verdim.

bu konuda tavsiyeniz ne olur.tşk

• HDD'nizi Media Player'a takıp, MP'nin oynatacağı her formatı -ki format sıkıntısı olmaz- sorunsuz ve takılmasız izleyebilirsiniz. 32'' gerçekten ufak, ben de 42'' var. İnanılmaz ufak geliyor gözüme, keşke daha büyük boyut alsaymışım diyorum.
  • quote:

HDD'nizi Media Player'a takıp, MP'nin oynatacağı her formatı -ki format sıkıntısı olmaz- sorunsuz ve takılmasız izleyebilirsiniz. 32'' gerçekten ufak, ben de 42'' var. İnanılmaz ufak geliyor gözüme, keşke daha büyük boyut alsaymışım diyorum.

geçende iki ürün yazmıştınız 40d500 ile lg42 inc bir modelini ben şuan bunları takip ediyorum. fiyatları düşünce alabilirim.ama bana güzel bir media player ile birlikte güzel bir 40-42inc arası tv tavsiye edebilirmisiniz. kiracıyım sürekli de yer değiştiriyorum. ama fiyat konusu uçuk olmasın en fazla 1500 tl olabilir.ya 1500 e tv+media player yada yukarıdaki iki model de olabilir.

en kötü durumda 800 tl verip yanına bir de media player alıp 1100 gibi 32 inc bir tv alıp 3-5 sene idare etmek
    kafam karıştı gerçekten.normalde bütçem 1100 den fazla vermek değildi. ama 32 inclerin yeterli olmadığını görünce iave olarak 400 tl kadar daha versem mi dedim 40-42 inc sevdası başladı.

bir tv kullanıcısı olarak bu konuda bana ne diyebilirsiniz.
    yardımlarınızı bekliyorum.
    çok teşekkürler ilgilendiğiniz ve cevap yazdığınız için.

• bu fiyata LED bulamazsın arkadaşım, he bulsan da tatmin olamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maddyzz

bu fiyata LED bulamazsın arkadaşım, he bulsan da tatmin olamazsın...

led yada lcd olması önemli değil önemli olan istediğim özelliklerin olması
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umittsahin

quote:

Valla hocam firma garantili ürünler dışında paralel ithalattan satış yapan siteleri tavsiye etmiyorum ben. Teknosa'dan, Vatan'dan falan kampanya bekleyin bence.

Kesinlikle doğru. Alıpda daha sonradan sıkıntı çekmektense beklemek daha doğru. Hatta aşağıdaki linke bir göz atabilirsiniz. USB den oynatma özelliği yok ancak, bende Plazma TV almıştım USB özelliği olmayan. Gittim bir de LG nin DVD Playerını aldım. "DV600H" modelini. Siz de böyle bir kombinasyon yapmak isterseniz ortalama asağıdaki TV ile 1450 TL civarlarına gelir.

http://www.electroworld.com.tr/urunler/lg-32lv4500-led-tv.aspx

Saygılar...

dvd player ile istediğim formatları desteklermi.yada şöyle söyleyeyim sizi. 1500 tl vereceksiniz. bilgisayarda ki bir film isleyeceksiniz. yok altyazı sorunu yada daha da kötüsü tvniz o formatı desteklemeyecekse evdeki tüplü tv den farkı ne olacak o zaman. ben de harici 750 gb lık bir harddisk var . onu takıp istediğim filmi izlemek isterim. bunu nasıl yapabilirim.

harici dvd player a usb takıp oradan film izleyebilir miyim. bunda iki şeyi öğrnmek isterim
    1 harici dvd playerın bana maliyeti ne olur.
    2 o maliyete göre yeterli performansı alabilirmiyim
    teşekkürler

Benim size yazdığım modelin fiyatını çok net hatırlamıyorum ama en fazla 150 TL falandi. Ayrıca mkv uzantıları falanda oynatıyor altyapıda falanda sorun olmaz. Yani USB bağlantılı bir TV aramanıza gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umittsahin -- 3 Kasım 2011; 14:06:59 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.