Şimdi Ara

40''-42'' LED-Plasma TV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Artık tüplü TV yetmez oldu ve yeni bir TV almak ihtiyaç haline geldi.

40 yada 42 inç boyutlarında,
    LED yada Plazma,
    USB'den MKV ve diğer formatları destekleyen,
    Uygun fiyatlı (Max. 1500TL Ort.1250TL)

Tavsiye edebileceğiniz bir marka ve model var mıdır? Gerekirse fiyatların düşmesini biraz daha bekleyebilirim.

Teşekkürler.

• o fiyatlarda LED biraz zor hocam
  • Electro World e bir göz atabilirsiniz.
  • O boyut ve fiyata eli yüzü düzgün bir LED olmaz, Panasonic S-G serilerine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 31 Ekim 2011; 17:02:38 >
  • Aslında araştırıp naktığımız zaman hiç de zor değil. Bir 100 - 200 lira daha koyabilirseniz hatta kampanya bile beklemenize gerek kalmaz. Hatta bakın ben size birkaç örnek model sunayım LED olarak.

PHILIPS 40PFL5605 40 (102cm) FULL HD 100HZ LED TV, SAMSUNG UE-40D5000 40 (102cm) LED TV, LG 42LE4500 42 (107cm) FULL HD LED TV, LG 42LV355U (106CM) 100HZ FULL HD LED TV ve PANASONIC TX-L-42E3E 42 (106cm) FULL HD LED LCD TV gibi mesela. Şimdi ben sadece tek bir siteye baktım ve kampanyalı değil üstelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Aslında araştırıp naktığımız zaman hiç de zor değil. Bir 100 - 200 lira daha koyabilirseniz hatta kampanya bile beklemenize gerek kalmaz. Hatta bakın ben size birkaç örnek model sunayım LED olarak.

PHILIPS 40PFL5605 40 (102cm) FULL HD 100HZ LED TV, SAMSUNG UE-40D5000 40 (102cm) LED TV, LG 42LE4500 42 (107cm) FULL HD LED TV, LG 42LV355U (106CM) 100HZ FULL HD LED TV ve PANASONIC TX-L-42E3E 42 (106cm) FULL HD LED LCD TV gibi mesela. Şimdi ben sadece tek bir siteye baktım ve kampanyalı değil üstelik.

bende bu konu ile çok defa forumlarda yazmama rağmen tam bir cevap alamadım. 32 ınc tv almayı düşünüyordum. bir arkadaşın evine gittim ve normal bir evde bunun yeterli olmadığına karar verdim.

40 42 inc arası usbden film izlerken avi mkv ve bu tarz filmleri izlerken sorun çıkarmayacak 100 mhz bir tv lazım
    yukarıda bazı tvmarkalarını yazmışsınız.40d500 modelini düşünüyordum öncden. yukarıdakilerden nasıl bir sıralama yapabilirim ki. bir yardımcı olur musunuz. beyaz eşyaları bu siteden yorumlara göre aldım özellikle de candoğan bey çok yardımı oldu.

şimdi nasıl bir sıralama yapabilirm yardımcı olurmusunz.teşekkürler kolay gelsin.

• 42LV355U LG Led Tv ve 40D5000 Samsung Led TV isteklerinizi karşılıyor o zaman. LG 100Hz ve USB üzerinden Mkv, Avi, Jpeg, Mp3, DvixHD desteği var. Samsung da 100 Hz ve AVI, ASF, MKV, MP4, 3GPP, VOR, VOB, PS, TS, RMVB, FLV, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.1, DivX 6.0, XviD formatlarını destekliyor.

Görüntü kalitesini USB'nize kaliteli bir film atarak gidin test edin. Gözünüzle karar verin bence. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inch, +100hz TV önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

42LV355U LG Led Tv ve 40D5000 Samsung Led TV isteklerinizi karşılıyor o zaman. LG 100Hz ve USB üzerinden Mkv, Avi, Jpeg, Mp3, DvixHD desteği var. Samsung da 100 Hz ve AVI, ASF, MKV, MP4, 3GPP, VOR, VOB, PS, TS, RMVB, FLV, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.1, DivX 6.0, XviD formatlarını destekliyor.

Görüntü kalitesini USB'nize kaliteli bir film atarak gidin test edin. Gözünüzle karar verin bence. Tavsiye ederim.

bunları ucuza ve kaliteli olarak alabileceğim bir yer yada güvenilebilir bir site var mı bildiğiniz.
    yada hangi siteleri önerirsiniz.
  • Valla hocam firma garantili ürünler dışında paralel ithalattan satış yapan siteleri tavsiye etmiyorum ben. Teknosa'dan, Vatan'dan falan kampanya bekleyin bence.
  • quote:

Valla hocam firma garantili ürünler dışında paralel ithalattan satış yapan siteleri tavsiye etmiyorum ben. Teknosa'dan, Vatan'dan falan kampanya bekleyin bence.

Sony
    KDL-40BX420 40" Lcd Tv 1147,00 TL bu ürün için ne dersiniz. ya bu ürünü alacağım yada sizin yazdığınız iki ürünun düşmesini bekleyeceğim. hızı düşük 50mhz tek bu düşündürüyor birde usb den sorun çıkmaz herhalde
  • Bu bahsettiğiniz panel sizin de dediğiniz gibi 50Hz. SD yayınlarda ve oyunlarda görüntü kalitesini etkilemez ama HD yayınlarda ve futbol maçlarıyla yoğun aksiyon sahnelerinde ghosting yaşarsınız gibi. USB'den desteklediği formatlar da JPEG / MP3 / DivX / Xvid / AVCHD / MPEG4 / WMV, pek işinize yaramaz bence.
  • 42S30, başlangıç seviyesi ama gayet tatmin edici bir tv...
  • quote:

Valla hocam firma garantili ürünler dışında paralel ithalattan satış yapan siteleri tavsiye etmiyorum ben. Teknosa'dan, Vatan'dan falan kampanya bekleyin bence.

Kesinlikle doğru. Alıpda daha sonradan sıkıntı çekmektense beklemek daha doğru. Hatta aşağıdaki linke bir göz atabilirsiniz. USB den oynatma özelliği yok ancak, bende Plazma TV almıştım USB özelliği olmayan. Gittim bir de LG nin DVD Playerını aldım. "DV600H" modelini. Siz de böyle bir kombinasyon yapmak isterseniz ortalama asağıdaki TV ile 1450 TL civarlarına gelir.

http://www.electroworld.com.tr/urunler/lg-32lv4500-led-tv.aspx

Saygılar...

• Darty'nin bayram kampanyasında SAMSUNG UE-40D5800 1.699 TL inmiş.

MKV de oynatıyor. teslimat ve kurulum da Darty'den.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/SAMSUNG/UE-40D5800-p-55787-c-000000.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonné

Darty'nin bayram kampanyasında SAMSUNG UE-40D5800 1.699 TL inmiş.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/SAMSUNG/UE-40D5800-p-55787-c-000000.htm

Evet biraz daha bütçe yükseltilirse SAMSUNG tercihi daha iyi olur.

• quote:

40 d5000 modeline göre nasıl bir ürün.usbden desteklediği formatlara göre 40d5000 den iyi midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliak81.81 -- 3 Kasım 2011; 10:57:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umittsahin

quote:

Kesinlikle doğru. Alıpda daha sonradan sıkıntı çekmektense beklemek daha doğru. Hatta aşağıdaki linke bir göz atabilirsiniz. USB den oynatma özelliği yok ancak, bende Plazma TV almıştım USB özelliği olmayan. Gittim bir de LG nin DVD Playerını aldım. "DV600H" modelini. Siz de böyle bir kombinasyon yapmak isterseniz ortalama asağıdaki TV ile 1450 TL civarlarına gelir.

Saygılar...

dvd player ile istediğim formatları desteklermi.yada şöyle söyleyeyim sizi. 1500 tl vereceksiniz. bilgisayarda ki bir film isleyeceksiniz. yok altyazı sorunu yada daha da kötüsü tvniz o formatı desteklemeyecekse evdeki tüplü tv den farkı ne olacak o zaman. ben de harici 750 gb lık bir harddisk var . onu takıp istediğim filmi izlemek isterim. bunu nasıl yapabilirim.

harici dvd player a usb takıp oradan film izleyebilir miyim. bunda iki şeyi öğrnmek isterim
    1 harici dvd playerın bana maliyeti ne olur.
    2 o maliyete göre yeterli performansı alabilirmiyim
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

quote:

40 d5000 modeline göre nasıl bir ürün.usbden desteklediği formatlara göre 40d5000 den iyi midir

Merak edip ben de araştırıyorum :D ama sanmıyorum ikisi de aynıdır. Ama 5800 daha sonra çıkan bir model tabi.

http://forum.donanimhaber.com/m_48370652/mpage_1/key_/tm.htm burada 10 sayfalık 5500 5000 serisi tartışması var, işinize yarayabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umittsahin

quote:

Saygılar...

dvd player ile istediğim formatları desteklermi.yada şöyle söyleyeyim sizi. 1500 tl vereceksiniz. bilgisayarda ki bir film isleyeceksiniz. yok altyazı sorunu yada daha da kötüsü tvniz o formatı desteklemeyecekse evdeki tüplü tv den farkı ne olacak o zaman. ben de harici 750 gb lık bir harddisk var . onu takıp istediğim filmi izlemek isterim. bunu nasıl yapabilirim.

harici dvd player a usb takıp oradan film izleyebilir miyim. bunda iki şeyi öğrnmek isterim
    1 harici dvd playerın bana maliyeti ne olur.
    2 o maliyete göre yeterli performansı alabilirmiyim
    teşekkürler

DVD player alacaksanız USB'den film oynatma seçeneğini atlayabilirsiniz. Harici bir oynatıcı almış olacaksınız zaten.

Ama HDD takıp oynatmak istiyorsanız TV'nin dahili oynatıcısıyla, o zaman TV ön plana çıkıyor. Bunun için de televizyonun format desteklemelerine bakmak gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

Merak edip ben de araştırıyorum :D ama sanmıyorum ikisi de aynıdır. Ama 5800 daha sonra çıkan bir model tabi.

http://forum.donanimhaber.com/m_48370652/mpage_1/key_/tm.htm burada 10 sayfalık 5500 5000 serisi tartışması var, işinize yarayabilir.

5003 modeli 5000 modeline göre daha düşük değilmi. aynı durm bunda da olabilir diye düşündüm. 5000 modelinin fiyatı ve özellikleri 5003 göre daha fazla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.