Şimdi Ara

40-43 inç Televizyon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oturma odasına bir televizyon bakıyorum fakat şöyle bir durumum var televizyon genişliği MAX 101 cm olmalı(kapı ile kolon arası genişliğim bu kadarına izin veriyor).  Güncelleme alma konusunda beni üzmeyecek yani stabil olması önemli, uzun yıllar götürebileceğine inandığınız televizyon tavsiyelerinizi bekliyorum aradığım özellikler şu şekilde;
    -2019 ya da 2018 model
    -Smart
    -4K olursa daha iyi olur.
    -Wifili 
    -Panel konusunda bilgim yok fakat üzmesin yeterli bir kaç araştırma yapıp video izlediğimde ips paneli daha güzel gördüm :) Yani tercihim ips olabilir.
    -Günlük kullanıma uygun, kanal geçişleri, uygulamaya gir çık vs konusunda ortalama hızın bir tık üstünde olsa yeterli. Renkleri düzgün canlı kaliteli olsun kafi.

Kullanım amacım: Gündüz genelde ulusal kanallar akşam ise maç film belgesel izlenir. Digiturk kullanıyorum fakat aynı zamanda bilgisayardan iptv kullanıyorum kısmetse televizyon alınınca iptv kurulumunu televizyona yapacağım digitürke ek olarak arada maç olur belgesel film vs olur iptv açıp izleyebiliyim yeterlidir. Eğer çok stabil çalışırsa digitürk iptal edip iptv bile kullanabilirim :)

Bütçe: 2500TL-3000TL civarı 
    İzleme mesafem: 2-2.5 metre civarı

Araştırma yapıp çıkardığım marka modeller ise şu şekildedir direk aralarından kıyaslama yapıp söyleseniz bile yeterli olabilir :)

Bana uygun olan TV'ler: 
    Philips 43PUS6504
    Samsung 43RU7400 
    Samsung 43RU7090
    LG 43UM7450PLA 
    LG 43UM7100PLB
    Samsung 43RU7100
    Vestel 43UD8360  

Tavsiyeleriniz bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomurcukkk -- 7 Kasım 2019; 12:50:38 >

• Yok mu yorumu olan acaba ? Şunlar arasında kaldım;
    Toshiba 43V6863DAT
    Philips 43PUS6504 
    LG 43UM7100PLB
    Samsung 43RU7100
    Vestel 43UD8360  
  • Bende 43 inc tv alcam smart olayinda kararsiz kaldim mi smart olmayan led tv+ box s mi alsam yoksa smart tv mi alsam bilemedim. Ayrica grundig onerenler var. Bilgisi olan yardimci olursa seviniriz
  • seternallovet kullanıcısına yanıt
    Grundig hiç bakmadım hocam ben smart bakıyorum, sizin listenizde neler var ?
  • ben de Toshiba'ları merak ediyorum, smarti nasıl, kanal geçişleri hızlı mı
  • malchik kullanıcısına yanıt
    Ben de hocam, Toshiba 43V6863DAT bu modelini düşünüyorum fakat nasıldır acaba.
  • tomurcukkk T kullanıcısına yanıt
    Bende hic liste yok :) dahası tv den hic anlamam. Evde bi tek iptvden mac izlerim. Esimde youtubede takilir. Benim icin onemli olan youtube hizli olmasi
  • seternallovet kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam belki kıyaslama yapabilecek birisi çıkar donanımdan televizyondan anlayan. Bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.