Şimdi Ara

40-45 arası 'otomatik' tavsiye..???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki sorum olacak.

İlk defa araç alacak olmam ve bunun da otomatik olmasını düşünmem sebebiyle 40-45'i geçmeyecek sekildeki fiyat bandında "otomatiği en sorunsuz" mümkün mertebe sıkıntı yaşamayacağım araçlar neler olur..?

Diğer sorum; bu yıl evlenme durumum da olabilir. Şimdi araba alsam hemen satılabilir mi? Ya da araç alımını tehir mi etsem..?

Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 13 Eylül 2018; 12:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jazz öneririm 2007 2009 arası 150 bin k. Civarı bulunyrsa kaçırma

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Jazz öneririm 2007 2009 arası 150 bin k. Civarı bulunyrsa kaçırma
    O kilometrelerde olmasının otomatiginde sıkıntı yaşatmaz di mi hocam..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

O kilometrelerde olmasının otomatiginde sıkıntı yaşatmaz di mi hocam..?

Alıntıları Göster
    İ shift sanırım bi bak .Temizini bul bin gez dolaş otonatik iyidir

• Teşekkürler..

Başka tavsiyesi olan var mıdır..?

• Arkadaşlar tavsiye???

• Yaris 1.33 cvt. Başka 4 ileri otomatik araçlar da önerilir sorunsuz olsun diye ama sağlam yakar onlar, tüpsüz binilmez. Sorunsuz otomatik diyosun, çok fazla opsiyonun yok. Lpgli olacaksa 1.4 Corsalar, İ20'ler falan da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Yaris 1.33 cvt. Başka 4 ileri otomatik araçlar da önerilir sorunsuz olsun diye ama sağlam yakar onlar, tüpsüz binilmez. Sorunsuz otomatik diyosun, çok fazla opsiyonun yok. Lpgli olacaksa 1.4 Corsalar, İ20'ler falan da var.
    Teşekkür ederimmm

Genelde kriter olarak otomatiği sıkıntı vermesin ve bide çok yakmasın... Başka da pek yok aslında..

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Bu paraya öyle araba bulursan bana da haber ver şartlar bu olacaksa ya senle yaşıt arabaya bineceksin ya da km’si türkiyeyi dolaşmış kadar olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTraveler

Bu paraya öyle araba bulursan bana da haber ver şartlar bu olacaksa ya senle yaşıt arabaya bineceksin ya da km’si türkiyeyi dolaşmış kadar olur
    Anlaşılan otomatik yerine manuele yönelmek gerekecek...

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Senin adına üzülerek cevap veriyorum maalesef evet dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTraveler -- 23 Eylül 2018; 1:37:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda jazz yazılmış, benim tavsiyem cvt olanlar olur. İ-Shift çok sevilen bir şanzıman değil piyasası cvt jazz lara göre daha az rağbet görür...

Bu paraya Colt otomatik vs de bulunur, satış konusunda hiçbir arabaya güvenme artık kredi çek al arabayı işi yalan oldu. Parası olan alıyor ve parası olan kişide baya az araç satıyorsun yığınla favori ama hepsi tırt teklifler 5-6bin tl aşşağı belki bir ciddi alıcı...

İhtiyaç olan bir şey ise araba erteleme seneye ne olacağı belli değil 50 bin olan araç bir senede 100 bin oldu. Belki seneye 45 bine şahin vs alırız. Şu an bu paralara halen yetişkin çocuk koruması iyi güvenli araçlar bulunabilir. Alacaksın 5-6 sene değiştirmeyeceksin bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik olacak aman pololara bak

• Aveo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizde çok haklısınız. Golf aracım var. İlanda 69.750 yazıyor. 62 verenimi ararsın 60 diyenimi ararsın. Küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. Bende 95 yazan adama 80 bin teklif edeyim o zaman. Pazarlığında bi adabı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.